Sizce devam etmeli miyiz?

Onu hala çok seviyorum oda beni çok seviyo bir aydır sevgiliyiz. Ama anlaşamıyoruz. O kürt aşiret bir cocuk. Herşeyime karışıyo, çok gezmemi istemiyo, arkadaşlarım çok olsun istemiyo. Haftada bir kere gez diyo. Dün arkadaşlarımla dışarı cıktım diye sinirden arkadaşıma küfür etti telefonda konusuyorduk. Arkadaşına başlatma, se*kerimr arkadaşlarını dedi aynı bu şekilde. Fazla gezmiceksin okadar , her gün dışardasın sen dedi. Neyse sonra bende yine herşeye okey dedim ama içim rahat etmiyo böyle. Dün gece herşeyi söyledim ben böyle yapamıyorum diye. Bana paragraf yazmış. Çok duygulandım. Ben böyle beklemiyordum küfür eder sanmıştım ama resmen pamuk çıkmış içinden. Dün ayrıldık gece bana çok güzel şeyler yazmış aşırı duygulandım. Baya paragraf böyle, biliyorum ben senin istediğin kişi olamadım, benden daha iyi cıkcak karşına eminim, daha saygılı daha çok yanında duran daha çok buluşabilcein biri. Çok iyi birisin felan yazmış. Bende aradım dayanamadım, ben seni istiyorum birbirimize iyi gelmesekte dedim. Oda " ben sana iyi gelmiyorum en iyiisi bu olucak senin için dedi. Bende" ama birbirize alışabiliriz belki daha önce ikimizinde uzun ilişkisi olmamış, ikimizinde alışık olmadığı şeyler bunlar ama sevgimiz belki herşeyi geçer dedim. Bilmiyorum dedi. Napalım sizce?

Sizce devam etmeli miyiz?