Sizce gitmeli miyiz?

Merhaba hepinize iyi günler dilerim şimdi benim yaşlı bir babaannem var ve bizim evde kalıyor bu yıl yani Tam bu 12 aydır bizde kalıyor şimdi benim babaannemin bir yazlık evi var ve babaanem bize hep gelin bu yaz bizim yazlık eve gidelim orada kalalım diyor ama o yazlık evde bizim değil ve babaannemin ama babaanem oraya 3 yıldır gitmiyor ve o evde şu an çok kirli ve temizlenip bir sürü masraf edilmesi lazım ama bizimde maddi durumumuz yok bu yüzden evi de temizleyemiyoruz yani paramız yok birde o evde hiç yiyecek bir şey bile yok ve gidemiyoruz oraya ama babaanem de sürekli bize benim canım sıkılıyor ben oraya gitmek istiyorum gelin gidelim diyor şimdi benim bir amcam var oda bize ve babaanneme hep şimdilik gitmeyin bakalım ne olacak Allah büyüktür diyor ama babaanem de hep bahane buluyor sonra bize hep benim canım burada çok sıkılıyor diyor bu arada o yazlık evin de tapusu babaanemin üzerine babaanem de bize siz gelseniz de bana bakacaksınız mecbursunuz ama ben size tapumu da vermiyeceğim diyor. Sizce Ne yapmalıyız? Sizce gitmeli miyiz?
Sizce gitmeli miyiz?