Gelecek sene eşimle seyahat planı oluşturduk. Prag-Budapeşte-Krakow ve son olarak da Almanyanın Münih şehrinde Füssen kentindeki bu şatoya gideceğiz. Ama bir konu da kararsızım. Belli bir bütçeyle gidiyoruz. Sadece münihte 2 gece kalmak yol ücretleri 250 euro tutuyor. Sizce buraya gitmeli miyiz, yoksa rotadan çıkarmalı mıyım? Hep merak ettiğim bir yer olduğu için ekledim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
abla sen ve eşine ortalama 40 50 bin TL mal olcak bu tatil gitmişken 250 euro için içinde kalmasın oraya da git.
40 50 bin lira tutmuyor biz her sene gidiyoruz max 30 bin tutuyor
her sene kur sabit kalıyor o zaman.
Yok kurdan değil 30 bini geçmeyelim diye o şekilde ayarlıyoruz
Ayy bu ne çok güzel. Gidin paranız varsa ne soruyon hala abooo
Seneye kadar daha cok var o para birikir bence istediğin bi yerse cıkarma rotadan
Çok istediğim bir yer gerçekten her seferinde fırsat olmadı inşallah para bürikşrse gideceğiz
Cok istiyosanız şansınızı zorlayın bence. Yani ben olsam başka seylerden kısardım gerekirse. Maddi durumunuz cok kötü olmadığı sürece seneye kadar birikmeyecek bi para değil gibi. İnşallah gidebilirsiniz
Yok herşeyden kısıyorum tabi ki ama yeni araba aldım 7 bün lira ödemem var 10 ay. Bende çalışıyorum kalan parayı biriktiriyorum
Merakın var. Gidin
Gitmek istiyorum da maliyet artar diye kararsız kalıyorum. Sene kadar para tamamlarsam gideceğim
Istersen tamamlanır
git tabi git gez
Gidin