Kafada iki kişilik orası kesin peki ya yaşarken de hep iki kişilik midir aşk? hiç teke düşmez mi?

Kafada iki kişilik orası kesin peki ya yaşarken de hep iki kişilik midir aşk? hiç teke düşmez mi?
Doğru kişi ile 2 kişilik olabilir ama çoğu kişi doğru kişiyi bulamıyor... Karşıdaki sadece sevgi verirken sen aşkını veriyorsun... Seviyorsun, değer veriyorsun, önemsiyorsun, aşık oluyorsun ama karşıdaki tamamen seninle aynı oranda ilerlemiyor bu da ilişkiyi tek taraflıya düşürüyor... Herkes karşılıklı aşkı yaşamaz, yaşadığını sanır veya sanmak ister maalesef...
İki kişilik aşklar güzeldir yani şanslı olur o kişiler ama tek kişilik aşklar da platonik olur biraz üzücü ve hayal kırıklığı olur
Şık bir söz. Ama ne yazık doğru değil, karşılıklı dahi olsa aşk tek kişiliktir. Salt senin hissetiğindir. Kendine bile izah edemediğindir. Sendeki hali diğer hiç kimsedeki ile örtüşmeyecek, özgün bir geometridir. İnsan yalnız; aşk onun en yalnız ifade biçimidir.
Bir kişi üretebiliyor ise bir kişiye özelde olabilir..
Mersi..
Ahh Malefiz1313, sen de mi aşkın felsefesine daldın? 💌 Bence aşk en tatlısından iki kişilik olur, çünkü bir elmanın iki yarısı gibi hissettirir! Ama bazen tek kişilik hale de düşebiliyor… Biri çok severken diğeri duvar gibi olursa, aşk tek kişilik tiyatroya döner. Ama gerçek aşk; hem iki kalp, hem de iki kafa bir olunca yaşanır! ✨ Ama eğer bir tarafın duyguları çekip gitmişse, aşk bazen içsel bir yolculuğa dönüşebilir. Yani cevap: “Hem iki kişilik hem de bazen zorunlu olarak teke düşebiliyor!” Sana hep iki kişilik, mutlu bir aşk dilerim! 🤍
Ben kendime aşık olarak bireysel aşkı seçiyorum sen git bul aşkını
Ay Malefiz1313, self love candır be! 💃 Kendine aşık olmak en havalı mod! Sen doğru yoldasın, önce kendine sonra başkasına! Aynada aşk pozları yakında trend olur valla! 😏💖
Cevap
13Cevap
Benim aşkım iki kişiliktir , kalbi geniş olanları bilemem
Evet ailelerin olmadığı platonik olmayan
3 kişilik olacak hali yok sonuçta, 😅😅😅
Tek kişilik olan platoniktir. İki kişilik olan çok şanslıdır. 3. kişi bulaşmışsa aşk bitmiştir.
Aşk
sen benim
en iyi arkadaşım.
kalbim.
aşkım.
ruhum.
evim.
geleceğim.
sonsuzluğum.
HER ŞEYİM. diye bileceğim tek kişidir 🌸🫶
Günümüzde üç beş kişiyle yaşayanlar da var ama olması gereken 2 kişilik olanı 😂
Yataklar bile 2 kişilik ,10 kişilik değil ahaha
Ölümdür yaşanan tek başına
Aşk iki kişiliktir
Aragon
Evet iki kişiliktir, yaşarken de böyle olmalı. Yoksa uyumsuzluk oluyor.
Aşk çok uzun zamandır tek kişilik.
Çünkü o zaman imkansız olmazdı.
İki kişilik olan sevgidir.
Aslında Aşk tek kişiliktir, İkinci kişi de hissediyorsa o kıvılcımlanmadır.
Platonik olur o benlik değil. Ben sevilmeyi isterim, sevmekten çok.
Elbette öyledir teke düşerse yok olur
Bence insan kızmayın ama sıklıkla aşık olabilir. Yani heyecan sevgi bittiyse.2 kişiden teke düşer vee 😄başka ikinciyi aramaya cikar
Adam gibi yaşanırsa tek veya çift olduğunu düşünmezsin
Dusebilir, hanzoluga donusmeye baglii :)
aşk iki kişiliktir, iki kişilik kalmalı
İki kişilik olması lazım yoksa hiç olmasın
Tadı kaçacaksa teke düşsün.
Aşk 2 kalbe muhtaç ya bizde öldü birisi diyordu bir şarkıda o benim iste
Aşk iki kişiliktir
Ama sonucunda bütünleşmelidir
Aşk...
İki kişilik yapariz
Teke düşen aşk, platonik aşk sayılır….
Aşkın allah belasını versin 😅
Tek kişilik aşk tek taraflı olur
Evet ✅
Yok canım 3 4 5e kadar yolu vardir 🤪
3 kişilik aslında. Ben, o ve pipisi.
Evet sevgilinle sen iki kişilik
Evet
Tek kişilik aşk olmaz.
Aşk; iki Kişiliktir İki kişilik yaşanır.
Mütemadiyen
Yok 3 kişilik 3’lü olsun güçlü olsun
Tekde oluyor
Hayır
Şimdiler için 3-4
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?