Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍
Aşk tek mi yoksa çift kişilik midir?
Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Aşk benim için edebi metinlerde yer alan abartılı ve süslü sözcüktür. Onun dışında sevgi vardır. Her şeyi ile sevmek vardır ve bu da görüldüğü üzere mümkündür. Her insan tadamayabilir orası ayrı bir konu ama hayat zaten hiçbir alanda her insana adil ve eşit davranmıyor. O yüzden fazla irdeleyip düşünmemek gerek.
Aşk tek kişilik yorgan gibidir. Çift kişilik nevresim içinde boğulur gider.
O nasıl sözdü kııızz😂
😂😂😂😂
Aşkın tek bir tarifi yoktur. Tekte yaşanır , çiftte yaşanır
Ama en güzel aşk karşılık bularak, birlikte yaşananıdır. Kim daha çok sevdi kim daha az sevdi bunun hiç bir önemi yok , önemli olan tek şey sana yaşattığı tarifsiz duygular
Tek kişiliktir. O duyguyu kendi içinde yaşarsın.
İki kişilik olursa da tadından yenmez. İki kişilik de olabilir ama iki adet tek kişilik olur. Herkesin sevme şekli de birbirinden farklı zaten iki kişilik olması zor.
Kimse sevdiğine kavuşmuyor
Cevap
44Cevap
Benim bir sözüm vardır. Aşk tekildir, sevgi çoğuldur...
Cemal Süreyya örneğini siz vermişsiniz.
Ben de Ataol Behramoğlu'ndan örnek vereceğim. "Aşk iki kişiliktir."
Birçok görüş var.
Aragon "Mutlu aşk yoktur." da demiş.
Ben Aragon gibi düşünüyorum. Mutlu aşk yoktur.
Hayatta her ikisi mevcuttur. Ataol Behramoğlu'nun görüşüne karşılık platonik olanlar aşık olmuyor mu öyleyse diye düşünüyorum ve yine de en güzeli onun tabirindeki iki kişilik aşk. Yoksa Aragon'un dediğine gelir söz. Mutlu aşk yoktur.
Aşkı ülkecek biz abartıyoruz bence. Aşk sadece sevginin daha tutkulu daha heyecanlı halidir ve aşk zamanla biter yerine sevgi saygı ve güven kalır. Aşk bu yüzden bence iki kişiliktir. Birbirini seven iki kişinin o tutkulu ve heyecan dolu halidir. İkisinden birisinde o duygu bittiği an Aşk da ortadan yok olur gider
Tek
hayatım boyunca her tanıştığım kızla zihinimin içinde match yaptım. Bu güne kadar da kimseyle kendimi eşleştiremedim. çok iyi olduğundan değil ne istediğimi tam olarak bildiğimden. Tam ben bunla mükemmel olurum dediğim kişi beni sevemedi. Ne zekama güvenim kaldı , ne kendime ne de inancıma. Çünkü o kişi olması lazımdı
Aşk kelebek misali anlamayana ömrü günlük anlayana bir ömürlük.
Aşk iki kişi ile karşılıklı olursa yaşatır tek olursa keşke öldürse ama öldürmez canını yakabildiği kadar yakar.
Heyt bee ndndnnd
Asdghh
Kim demiş aşk iki kişilik diye.
Herkesin aşkı kendine...
Birtek fark; iki kişinin yaşadığına karşılıklı, tek kişilik olana karşılıksız aşk denir.
"Aşk" her türlü yaşanır kaç kişilik olduğu önemli değil.
Devasa aşklar tek kişiliktir. Mecnunu mecnun yapan azmi, gayreti, Leylayı Leyla yapan sabır ve beklemesi idi. Hemen kavuşsalardı adı aşk olmazdı, destan olamazlardı. Şimdikilerin yaşadıkları *, samimi aşk değil bence, geçici şeyler.
Bazen tek başına içip sarhoş olursun, bazende onunla beraber sarhoş olur, muhabbetin kralını yapar, gülüp eğlenirsin.
Tek başına sarhoşluk o kadar da iyi bişey olmasa gerek..
Tek kişilik aşk ta öyle bişey..
Çift kişiliktir. Tek kişilik yaşanan duygunun adı aşk olmuyor, platonik oluyor. Aşk, iki insan arasındaki yoğun duygu durumudur.
Tek dersem karşılıksız aşka giriyor ve o kadar can yakıcı bir şey ki yarım kalan hikaye... O yüzden aşk çift kişiliktir.
Aşk tek başına da yaşanır. Ne demiş Nazım abi;
Aşk eğer tipsizsen tek kişilik eğer yakışıklıysan çift kişilik.
Sadece bir taraf çok sever efendim... Diğeri ise o sevgiden hoşnut olup zamanla alışır
Cemal Süreya söz bırakmamış ama isteyip çaba gösterdikten sonra neden tek kişilik olsun ki?
aşk çift kısılıktır . tek dıyen aşk ıle ılgılı hıcbır bılgısı yasamıslıgı yok demektır.
Tek kişilik aşk değildir bence; acıdır, özlemdir, korkudur.
Sevdiğine kavuşmadıktan sonra çift kişiymiş tek kişiymiş ne fark eder
Aşk tek kişiliktir ve sonu mutlaka ayrılıkla biter...
Çift kişilikmiş gibi gözüküyor ama aslında biri hep umursamaz diğeri ise hep çok seven oluyor.
Çift kişiliktir bir taraf sevmez ya da soğuk davranırsa uzun süreli ilişki olmaz çabuk biter
Aşk cift kişilik yorgan misali iki trafta birbirini hakki ile severse sarar üstünü☺
Ben severim karşı taraf pek önemli değil ben kendi içimde eyasarım 👍
Bizimki tek kişilik knk
Off😕
Ne yapalım bizde tek kişilik battaniye ile idare ederiz sjs
Yanımızda yastık alırız🤨😂
Aaa evet 😬😬😬😬 🛌
Aşk çift kişilik olduğunda dillere destan oluyor zaten. Günümüzde hep tek kişilik aşklar.
Aşk bir çifte ye, ye kişne...
🤨O neeedi ggıyyZzz😂
Hshshshdhshhsjdjdj
aşk kalpde bir cevher onu cikarip isleyecek bi sarraf a ihtiyac var
Aşk çifttir öyle olmalıdır tekse başka bişey koy adını
Hayırdır yatak baza falanmı almayı düşündün, tek çift diye.
Keşke çift yaşasam yok ki
Tek kişilik kalıba 2 kişi girmek gibidir
dünyada tek olan hiç bise yokki.
Cemal Süreyya doğru söylemiş.
Tek kişilik olan aşk degildir
Ask diye bir sey yok...
Aşk 4 kişilikten 3 e düştü 😁😀😀
Aşk çift kişiliktir
Acısı ise tek kişiliktir.
Aşk kişiliktir.. teki çifti olmaz
Aşk tek kişilik, sevgi çift kişiliktir.
He aşk tek kişiliktir slsksks
aşk 3 kişiliktir
Bir sen bir o bir de bebek mi knk😂
Üçüncü kim jsjsjsj grup mu😱🤨
Aşk kavuşamamaktır, o yüzden tek kişiliktir
Aşk tek kişiliktir
kandırmaca yok öyle bir şey
herzaman çift
Çift kişiliktir.
Çift kişilik olmalı yoksa acı cekiyor insan
Tekte, çiftte
Tek de cifte ama daha cik tektir inan bana.
Tek kişilik
Aşk yoktur.
aşk tek kişiliktir.
Aşk tamamennn sahte
Ciftttt
Çift kişiliktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?