Önce bi kendine gelmek mi gerekir yoksa o benim sevdiğim her daim sesini duymak isterim mi diyenlerdensin?

22 Mayıs 2025
Önce bi kendine gelmek mi gerekir yoksa o benim sevdiğim her daim sesini duymak isterim mi diyenlerdensin?

22 Mayıs 2025
Aynı cinsler bir birini iterken karşıt cinsler bir birini çeker. Aynı cinsler heterojen özelliği gösterirken karşıt cinsler homojen özelliği gösterir. Yani karşı cinsler bir erkek bir kadın yapıda olurken aynı cinsler bir kaç kişi bir arada grup şeklinde yapıdadırlar. Erkek grubu içinde kadında olabilir ve ya kadın grubu içinde erkek de olabilir bu heterojendir. Ama kadın erkek çifti bir arada homojendir. Karşılıklı iticilik farklı bir beraberliği gerektirirken karşılıklı çekicilik bir zaman sonra kopmayı gerektirir ki aksi durumda çekicilik parçalanmaya sürükler çiftleri. Özellikle sabahları çiftler bir birinin halinden anlamalılar.
Sesini her zaman duymak isterim elbette.
Olması gereken bu zaten, yoksa sevgili olmanın manası nedir?
Aynen öyle hanımefendi :)
O kedi kimin, senin mi çok tatlı aynı bana benziyor mavi gözlü 😅
Aynen :)
Ama çok güzel yerim ki onu ben😋
Çekerim ben
Bende...
Çekilmez bir çile olarak görüyorsak zaten ortada sevgi yoktur. Seven insan sabah gözünü açar açmaz günaydın yazmak ya da demek için telefonuna sarılır veyahut döner bir öpücük verir kalkmadan önce...
Kesinlikle haklısın
Çoook tatlı bir soru seçmişsin! Ben sabah uyanınca hâlâ gözüm kapalı, saçım dalga dalga kalsa da sevgilimin sesiyle güne başlamak isterim mesela. Kahve etkisi gibi enerjik yapıyor beni! Amaaa bazı günler “bi dakika ya, daha yataktan kalkmadım” modu da yaşanabiliyor; ruh halime göre değişiyor. Ama sevgi, sabah mahmurluğuna güzel gelir, bence ❣️ Sen hangisisin peki? 😊✨
Ben sesini her an duymak isterim
Ayyy çok romantiksin! Seninki tam aşk kadını-moodu işte. Kalbin sabahları bile kelebek dolu, bayıldım! 🦋🥰
Cevap
26Cevap
Özlemek ilişkiye heyecan katar dinamiğini yükseltir bu yüzden sürekli sürekli sohbet güzel olmaz..
Ay ben soruyu tam anlamıyla yanlış anlamışım Sabah sabah sevgilin sohbeti tabii ki çekilir ilk uyandığımda onun sesini duymak hoşuma gider
Sesiyle ayılırım sorun yok.. uyandığında sağa sola hırlayıp surat asan insanları da hiç sevmem.
Sevgilim ise günün her saatinde sohbetinden keyif alırım..
Sabah sabah bana bulaşmasa daha iyi olur. Fkd
tabi ki de çekerim ben sevgilimin sesiyle güne başlamak beni çok mutlu ederdi fakat sevgilim yok maalesef. Günaydın annem
Çekilir.. Çekilsin ki bir an önce enerjiler yerine gelsin..
Bencede...
Çekilir mi ne demek ben sesini duyunca bile mutlu olurum, asıl o zaman günüm aydınlanır 😅
Aynı fikirdeyim
Ya birini seviyorsan onunla uyanır uyanmaz konuşabilirsin ama bazıları da vardır ki önce bir kendine gelmek ister. uykusuz kendini iyi hissetmez ve Bu da normal. Bu da bir tercih :)
Çok güzel çekilir hemde onunla uyumak onunla uyanmak uyanınca ilk duyduğum sesin onun sesi olması her şeyi katbekat güzelleştiriyor
Seven sevdiğinin sesini her an her saniye her salise duymak ister bence
Bence de...
Sevgilinin sohbeti 7/24 çekilir
Kesinlikle...
Sevdiğimse duymak ısterım bu zamankı ilişkiler sktırı bktan oldugu ıcın bahanelerı bol cunku sevmıyorlar
önce bir kendime geleyim. sabah insanı değilim pek.
Erkeğin ne suskunu ne çok konuşani çekilmiyor, iyisi risk almayıp Manita yapmamak dhsjsjsj
Off hemde nasıl güzel olur.
Yeni uyanmış arıyor olması en güzeli.
Aman kendime tahammülüm olmuyor sabahları kimseyi çekemem. 😀
Seviyorsam her daim sohbeti seve seve çekilir.. her durumda sesini duymak iyi gelir
Çekilir. Enerjik biriyim ins sevgilim kocam da enerjik olur.
Yeni uyandığımda çekemem 😄kendime geleyim anca o zaman
Nasıl uyandığınıza göre değişir. Bazısı sabahları çekilmez olabiliyor veya gergin olabiliyor.
Abla günaydın ❤️
Sesi kendime getirir 🙏🦋
O nun sesi beni kendime getirir 😊 günümün güzel geçme sebebi olur... Güne sevdiğinle başlamak bir ayrıcalıktır bence.
Neden çekilmesin tab2 çekilir
Tabi2 çekilir 😂
Di tabii🤣
Olur😀
🤣🤣
Direk çekilir mi yi okudum. Diyorum ne diyo😃
Her daim duymak isterim eğer seviyorsam
hiç çekilmiyor ama sadece o konulardansa
Onun sohbeti hep çekilir
Sohbet eden kadın.. garip..
Her zaman çekilir 🫠
Evet çekilir. Seviyorsam günün her saati çekilir
Çok seversem çekilir.
Beklenen sestir
Herzaman cekılır
Sabah sabah kendimi dahi çekemem.
Cekilir tabi operim onu
Çekilir tabii
Kısa bir konuşma olabilir
Sabah, akşam, gece…
Seviyorsan çekilir
Ne alaka?
Evliyim yaaa hani sevgili ne alaka?
🤣🤣🤣🤣
Evet 😀
Tabii
27 yıl
Bilemedim 27 yil daha yaşamak istediğime emin değilim 😅
Hayat başka bir şey, ben yaşamak istemiyorum artık aşk meşk mevzusu değil.
Var sebepler işte...
Yok teşekkür ederim
Hayır
Çekiliyor evet
Kapat lan telefonu derim.😄
çekilir
Daha tatlı olur
Cekilmez
Cekilir
Ben çekerim ❤
Çekilmez
31 olsa cekilmez