Bazı insanlar sabah mesajlarını önemli bulur, bazıları da abartıldığını düşünür. Günaydın mesajı atmak gerçekten sevgililiğin bir gereği midir? Yoksa mesaj atmamak bir şeyleri eksik ya da yanlış mı gösterir?
Sevgilinin her sabah günaydın dememesi sizce normal mi?
Kadınların erkeklerden GÜNAYDIN mesajı yazmak gibi görünüşte saçma talepleri, arka planı itibariyle o erkeğin hayatını ne kadar faal ve dolu yaşadığına dair bir yoklama niteliği taşır. Kadını düzenli ilgi ve mesaj yağmuruna tutan adamlar, reel hayatta herhangi bir meşguliyeti ve amacı olmayan, tek gayesi ilişki içinde olduğu kadını elde tutmak ya da onunla birtakım şeylerin pazarlığını yaptığı anlamını taşır.
İş ve uğraş sahibi, hayata dair anlamlı hedefleri olan bir erkek, kadına telefonda GÜNAYDIN , NASILSIN vb. ona sürekli hatırlandığını hissettirmek gibi anlamsız görevler yüklemez kendine.
Kadın için shit testin ikinci aşamasına gelir sıra. ""Mesaj atmayan erkek arkadaşına trip atmak."" Bu aşamada gerçek bir erkeğin üzerine düşen şey kadına açıklama yapıp ona yaranmaya çalışmak değil İŞLERİM YOĞUNDU, SONUÇTA KENDİME DAİR BİR HAYATIM VAR. SANA PERİYODİK SAATLERDE MESAJ ATMAK GİBİ BİR GÖREVİM YOK deyip erkeksi lider duruşu ortaya koymaktır. Bunun aksini yapıp kadını memnun edip egosunu yükselten erkek, kadının gözünde baskın olamayan, seçeneksiz, kaybetme korkusuna bürünmüş pasif bir oğlan durumuna düşürür.
Kadınların söylediklerine ve isteklerine değil yaptıklarına ve tercihlerine bakın. Hiçbir kadının amacı ve arzusu sizin kendisine tabi uslu, uysal bir çocuk olmanız değil tam aksine onun üzerinde şiddet ve hakaret içermeyen erdemli bir meşru otorite ve disiplini hiçbir kaybetme korkusuna düşmeden tesis etmenizdir.
Bir erkeğin ilişkiden muradı, kadınlara gılmanlık yapmak değil onlar tarafından saygı ve itibar görmek olmalıdır. Bunun yolu da şiddet ve hakaretten değil potansiyelini keşfedip ilerleterek değer ve güç inşa etmekten geçer.
BAŞARIYA ULAŞAN HİÇBİR ERKEĞİN ARKASINDA KADIN YOKTUR. KADINLAR, BAŞARIYA ULAŞMIŞ ERKEĞİN YANINDA VE EMRİNDE OLUR. Çünkü başarı ve prestij elde etmiş bir erkeğin yalnız kalması söz konusu değildir. Her zaman opsiyonları olan eli sağlam erkektir. Böyle bir adamı manipüle edip kendi angajmanlarına çekecek kadın yoktur.
Kadınlara tapmaya, onlara yaranmaya, onların onayını aramayı bırakın. Kadınların sizden beklentisi onlara yazacağınız saçma romantik aşk şiirleri değil huzurlu, müreffeh, itibarlı bir gelecek ve bunun karşılığında da kendi şartlarınızı, angajmanlarınızı kabul ettirebileceğiniz güçlü bir irade ve duruştur.
Her sabah denmemesi benim için sorun teşkil etmez benim dışımda da hayatında uğraşları vardır unutabilir ya da fırsat bulmayabilir. Arasıra da olsa öyle mesajları duymak iyi hissettiriyor. Uyanır uyanmaz aklına ilk ben geliyorum diyorsun ya da ona öyle düşündürüyorsun. Karşıdaki insana verdiğin değerin ufak bir göstergesi sayılıyor.
Bence günaydın mesajı, tamamen çiftlerin iletişim şekline ve beklentilerine bağlı. Ama tabii ki böyle tatlı bir not çok etkileyici olur, kim hayır diyebilir ki! 🦋 Eğer partnerin bu mesajları atmıyorsa, belki de farkında bile değildir. Ona hislerini açıkça söyleyip senin için önemli olduğunu paylaşman en doğrusu olur. 🌞
Aslında mesele ‘günaydın’ yazmak değil bence. Sabah kalktığında ilk düşündüğü şeyin ben oluyor olmam, buna güzellik katardı. Meşgul olsa bile, buna ayıracak vakti olması ne hoş bir incelik. Mesele hiçbir zaman kalıpsal şeyler olmadı, buna yüklenen anlamdı sorunun kendisi.
Bence gerekli değil. Çünkü sürekli atarsa o kişinin sorumluluğu zannedersin. İşi vs olduğunda atamayınca gereksiz meseleler çıkar. Mesela sevgiliyken hep günaydın mesajı atan kişi evlenince atmazsa sen evlenince çok değiştin diye tartışma çıkar.
Her sabah demek zorunda değil belki işe geç kalmıştır atmadıysa ben atarım iyi misin diye sorarım keyfi yerindeysw trip yoksa sorun etmem ama trip varsa bende trip atarım😃
Atılmalı elbette.. Her sabah rutin olmalı uyanır uyanmaz ilk onun mesajını görmeli gözlerim ki doğan güneş daha anlamlı gelebilsin ve diyeyim ki tık doğdu güneşim 😀
Ne yani günü benle aymicaksa ona nasıl aydınlanan günün ne anlamı varrrr ckxkxkdkdkd Tabi ki günaydın ve iyi geceler mesajı gerekli aksini iddia eden etmesin lütfennnnnn
Destanlar gibi bir günaydın mesajı beklemiyor kimse. Bir günaydın aşkım demek bile yeterli.. ister uzak, ister yakın mesafe ilişkisi olsun 7/24 herkesin elinde telefon varken sevgili ihmal edilmemeli
Rica ederim, gerçeği söyledim. 😊 Yazı yazmayı bitişik yazıyla başladığın apaçık ortada zaten. Bu yeteneğini kelimelere bu kadar yansıtabilmen ise yeteneğini ortaya koyuyor. Dramatik versiyonu da eminim çok etkileyicidir ama bu haliyle bile fazlasıyla dokundu. Dramatik versiyonu kalbime iyi gelemeyebilirdi zaten 😅