Aldatıldım kendime gelemiyorum?

geçen sene aralık ayında biriyle tanıştım aramız iyiyken birden bana mesafe koydu 1 Mart aldattigini öğrendim hemde birden fazla kişiyle aldatmis aldattigi kızlardan biriyle yuz yuze gorusuyodu iliskisini herkese ilan etmisti o kızla sevgiliyken banada yazıyodu canım cicim değildik ama konusuyorduk beni o kızla o kızıda benimle aldattı sayılır yani hırs yaptım ben geceleri nasil uyuyamayip bir seyleri öğrenmek icin cirpindiysam o kizda kendisi beni bulsun istedim, 10 gün sonra kızdan ayrıldı pişman olduğunu söyledi affettim ilişkimiz sanal diye belki benim sevgimden emin olamayip başkalarıyla konuşmuştur diyerek kendimi avuttum, bahsettiğim kişi milli sporcu bu arada Nisan ayında podyuma çıktı podyum çıkışı İstanbul'a geldi yanıma kısa ama güzel vakit geçirdik buluştuktan sonra aynı şeyleri yapmaz sandım ama bulustugumuz gunun gecesinde bile yine kızlarla konuşmaya devam etmis ayni anda 10 15 tane sevgilisi var hepside sanaldan ama iki gün önce ailemi bahane edip ayrıldı benden yine beni aldatmasina ragmen soguyamiyorum bu kadar igrenc kalbi olan bi insandan soguyamiyorum
Aldatıldım kendime gelemiyorum?