bu sebepten evlenmek istemiyorum köpek gibi arkamdan koşan biri aldattı ve ben bu maymun suratın 5 dk bile olmayan önümden geçişini 4 yıldır unutamıyorum
Peki sana açılıp ret mi yeseydi? Bir de seninle değil başkasıyla sevgili oldu diye neden gururun kırılmış oldu? Aranızda bir sey yoksa nasıl ihanet etmis oldu? Flortlesiyorsaydiniz neden reddedecegin adamla flortlesiyordun? Bir de lise dönemi sanırım. Emin ol kimse kimseyi hatırlamıyor sonrasında. Hayat insanları öyle yerlere sürüklüyor ki...
evt red yiyecekti ve ben sevgili değil ciddi düşünüyodum okul daki müdür öğretmen ve öğrenviler hep akrabam ve bu da herşeyi herkese belli ederek yaptı aldatırken de öyle lise evt
Aslında dediğim gibi kabahat şu noktada sendez sen adami reddedeceksen ne diye flortlesiyordun? Bir de ret yiyeceğini anlayınca hayatina baskasini almıştır doğal olarak ama şuna emin ol, kimse seni hatirlamiyordur hatirlasa bile bu şekilde bu konuda hatirlamiyordur. Seneler geçmiş gitmis, kendi kendini paralamis üzmüş takmışsın kafana. Değer miydi sence gecenin bu saatinde uyumak varken bunu sorup canını sıkmaya?
hala ben sevdiğini söylüyor bu daha üzücü si. ktir olup gitmedi flörtleşmedim başkasına hayatına alsa kurtulurum hakkımı helal etmiyorum kapılarda bekleye bekleye beni kendine aşık ettiği günleri
Dünyada başka bir erkek yokmuş gibi, kendine değer vermeyen bir herifin peşinden gidiyorsun. Üstelik şans versen, yine aynısını yapabilecek potansiyele sahip birinin peşine gidiyorsun.
ya alt üstü evlenecekti hayır benden tembel biriydi şimdi tıp kazandı ama ben mahvoldum niye bu kadar abartti m bilmiyorum sürünüyorum şu an bir de hala seviyorum falan diyor kusasım geliyor yaa
söylese bir şey yoktu hayır diyecektim zaten ama uzattı hayvan birde hep duygu sömürüsü açıkçası aldatmasından okulun önünde yapması zoruma gitti çünkü herşeyi herkese söyleyerek yaptı gururumla oynadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sakin ol abla, yak bi sigara. Zaten reddedecektim demişsin ne diye kafaya bu kadar takmışsın anlamadım.
gururumu kırdı yaşım doğru değil ayrıca
Peki sana açılıp ret mi yeseydi? Bir de seninle değil başkasıyla sevgili oldu diye neden gururun kırılmış oldu? Aranızda bir sey yoksa nasıl ihanet etmis oldu? Flortlesiyorsaydiniz neden reddedecegin adamla flortlesiyordun? Bir de lise dönemi sanırım. Emin ol kimse kimseyi hatırlamıyor sonrasında. Hayat insanları öyle yerlere sürüklüyor ki...
evt red yiyecekti ve ben sevgili değil ciddi düşünüyodum okul daki müdür öğretmen ve öğrenviler hep akrabam ve bu da herşeyi herkese belli ederek yaptı aldatırken de öyle lise evt
Aslında dediğim gibi kabahat şu noktada sendez sen adami reddedeceksen ne diye flortlesiyordun? Bir de ret yiyeceğini anlayınca hayatina baskasini almıştır doğal olarak ama şuna emin ol, kimse seni hatirlamiyordur hatirlasa bile bu şekilde bu konuda hatirlamiyordur. Seneler geçmiş gitmis, kendi kendini paralamis üzmüş takmışsın kafana. Değer miydi sence gecenin bu saatinde uyumak varken bunu sorup canını sıkmaya?
hala ben sevdiğini söylüyor bu daha üzücü si. ktir olup gitmedi flörtleşmedim başkasına hayatına alsa kurtulurum hakkımı helal etmiyorum kapılarda bekleye bekleye beni kendine aşık ettiği günleri
Anlamadım? Beş dakika geçip mi aldatıldın? İmla hatası okutmadı ve anlatmadı üzgünüm
bir kızla el ele tutuşarak geçti gsjfkcdlmx 5dk sürmedi ama 4 yıldır üzülüyorum ama eskisi kadar değil
Sen aldatıldığın çocuğu 4 yıldır unutamıyorsun öyle mi?
maalesef işin sonunda hep aklıma o geliyor özgüvenimi bitirdi
Sen iyi misin ya? Kendine saygın yok mu gerçekten?
kalmadı kabul ediyorum onun yüzünden çok onursuz ve gurursuz davranışlarda bulundum
Dünyada başka bir erkek yokmuş gibi, kendine değer vermeyen bir herifin peşinden gidiyorsun. Üstelik şans versen, yine aynısını yapabilecek potansiyele sahip birinin peşine gidiyorsun.
ya alt üstü evlenecekti hayır benden tembel biriydi şimdi tıp kazandı ama ben mahvoldum niye bu kadar abartti m bilmiyorum sürünüyorum şu an bir de hala seviyorum falan diyor kusasım geliyor yaa
Kaç yaşındasın?
kendisi aşık etmek için niye bu kadar uğraştı ve niye aldattıktan sonra seviyorum diyor kafam çalışmıyor
21
Bir de bu yaşta mı? Hahahaha. Vallahi yazık size ya
niye
Bu yaşta kafaya takılacak kadar büyük dertler değil bunlar. İleride kendine güleceksin ve hatta lanet edeceksin geleceğimi yakmışım diye
şuanda öyle düşünüyorum
Hiç sanmıyorum
genç olduğumu düşünüyosun sanırım
bişey söyliyim mi onu ö. l düresim geliyor gcsndkmxz
Şu anda öyle düşünmüyordun bir de hahahaha
lanet etme kısmı için
İhanet etmiş birini kafana dahi takma önüne bak
bakamıyom sdaefrgth
O zaman boynuzlarını parlat ne diyim
o nedemk
Yani sana ihanet etmiş birisini düşünmek bile yanlış demek
fazla naz aşık usandırır
seviyorum diyecek cesareti olmayan bir mal neye usanıyor anlamıyorum
Arkasından koşana, kezboşluk yapıp pas vermeyen kız ne oluyor o zaman? :d
söylese bir şey yoktu hayır diyecektim zaten ama uzattı hayvan birde hep duygu sömürüsü açıkçası aldatmasından okulun önünde yapması zoruma gitti çünkü herşeyi herkese söyleyerek yaptı gururumla oynadı
https://twitter.com/i/status/1665083307183284224
jhrgtferwdsvubhnjkxlaz
Kendini kiyaslamayi bırakıp hayatına odaklan
ne yaptığımın farkında değilim
Guruba yediremiyorsun o çok belli peki içinden ne geçiyor bunları dusununce
aldatan bir daha aldatır diye sinirleniyorım
Erkekler aynıdırlar
öyle
Sen oyle saniyon
nasıl
Belki de aldattığı kisi sendin
aynı sınıftaydık ama olabilir ama sanmıyorum