Aldatıldım kabullenemiyorum?

1.5 yıldır birlikteliğim vardı o sıra.. neyse yıllardır görmediğim kuzenim ve annesi bigün bize geldi, biraz muhabbet ettikten sonra tabi bende heycanla benim mendeburu anlattım resmini falan gösterdim. Kuzenim ben markete gittiğim de ablamı odaya çekip bu çocuk benim bir arkadasımla görüştü sanırım yanlış hatırlamıyorsam diye uyarıyor. Bende o gece mendeburla arkadasıma gidip kalıcam mutluyum tabi.. ablam söyledi bana inanmadım çok yanlış hatırlıyordur diye neyse gittik arkadasıma ben buna gece sordum bu kızı tanıyor musun görüştün mü diye hayır dedi bidaha sordum sinirlendi kapattım konuyu öbür gün oldu eve geldim arkadaslarımla biyerlere gitmeye karar verdik bir cafeye gittik oturduk ablam aradı! Gerçekmiş! Görüşmüşler! Kız kuzenime anlatmış tekrardan görüşüyoruz hala demiş! Kızın numarasını istedim aradım kız şoka girdi benden haberi yok beni bir kere denk gelip sormuş arkadasım demiş mendebur. Ben kıza herşeyi anlattım benimle zor görüşen adam o hafta o kızla istanbula tatile gidecekmiş meğerse.. sonra mendeburla telefonda kavga ediyoruz hala inkar ediyor ben heryerden engelledim bunu. Askere gidecekti aradan 1 ay geçti aradım kabul etti bala görüşmüyoruz 1-2 kere görüştük hatta evine çağırdı gitmedim dedi.. yalan! Neyse barıştık bir şekilde onu affettim ama kendimi affedemiyorum zaten tam anlamıyla hiç sevmedi beni öyle devam edip gidiyor kötü bir şekilde. Bunun yıkımını aşamıyorum onuda bırakamıyorum napmalıyım
Aldatıldım kabullenemiyorum?