Bir erkek 4 günde nasıl değişir?

2 yıldır sevgiliydik ve hatalar uaptı ama affettim ve yine değersiz hissedeceğim hatalar yaptı doğum günümde tek kaldım çok kötü zamanlarımız oldu ve gelmedi uzak mesafedeydik çok üzüldüm istemiyorum bitsin dedim ilk kez oldu bu. 2 hafta uğraştı yazdı ama yazıdan ibaretti gelmedi yanıma ben soğuk uaptım ama halbuki yanıma gelse kıyamazdım ama gelmedi hep gelicektim de gelme dedin dedi. em sonunda kabullendi bir anda ve daha sabah çok özledim yazarken bir anda akşamında kabul etti 2 hafta sonunda. bir gün geçti ilk defa konuşmadığımız bir gündü ve üzülüp yne de ben aradım ağlayarak o da ağlıyordu nasıl dayandın dedim dayanamadım ben yazardım yarın dedi sonra öğrendim ki 2 yıllık mesajlarımızı silmiş ve her yerden çıkarmıştı beni. ben o kadar istemiyorum diyip kıyamazken o bi günde yaptı hepsini. sonra kapadık ve yzar sandım ben arayınca üzüntümü dile getirince 2 gün boyunca yine yazmadı aramadı ben aradım ağlayarak beni seviyor musun dedim o değişmez hep sevicem dedi özür diledm barışalım dedim o da istemiyorum zamana bırakalım zaman gösterir işte ben hallederim zamanı gelince daha iyi olup gelicem falan dedi ben de iyi halini değil ben şu anki seni istiyorum nolur dedim ben sana şans verdim defalarca bir kere sen şans ver dedim istemiyorum dedi o kadar saatlerce konuşmama ağlamama rağmen:( beni kötü biri gibi düşün hiç üzülme ağlama dedi insan nasıl normalde bir saat yazmasa meraktan ölürken günlerxe konuşmamayı göze alır 4 günde ne değişti ya 4 gün öncesine kadar yalvarıp özledim düzelelim diyen insan akşamında kabullenip nasıl uapar :( seviyorum diyip nasıl yapar böyle sizce döner mi

Bir erkek 4 günde nasıl değişir?