Erkek gerçekten kısa süre içinde değişebilir mi?

Merhaba 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşım var. Tanistiktan bir süre sonra cimrilikte aşırıya kaçtığını farkettim ve sinirimi bozmaya başladı ben üniversite öğrencisiyim part time çalışırdım. Ailemim durumu iyi fakat ben onlardan pek bişey beklemem istememde. Biryerlere gittiğimiz zamanlar sürekli hesabı bana ödetiyor. Zaten part time çalıştığımı az bir harligim oldugnu bildigi halde sorun nu değil sadece ayakkabı vs alışveriş yaptığımda bazen onun eve sipariş veririm öder alır sonra ben ona öderim falan bir gün vermeyi unuttum cüzdanın nerde dedi 300 liralık bişey o 300 lirayı cuzdanimdan aldı çok itici çok çirkin saygısızca hareket artık patladım ve sürekli gicikligina ondan biseyler istemeye başladım bilerek bir gün bana oha başka ne istiyorsun dedi laf sokarak devam ettim üstüne gittim bana soğuk kahve alır mısın dedim hayir dedi alamam sana yazıklar olsun dedim bir kahve 50 lira en fazla benim param var onu alacak ama senden istedim bilerek istedim çok terbiyesiz saygısız bir adamsın sen bana değer vermiyorsun dedim. Ayip sana yazık dedim çıktım gittim. Bu daha başlangıç sonra bana ev tutturmaya eşya aldırmaya çalıştı tabi açık açık demedi sonra ben dedimki ben yapamam sonra dönmeye başladı kendi yapmak için bana aldığı ettiği şeylerin lafını yaptı yüzüme vurdu. Sonra evlenme teklifi etti bana aldığı yüzükler gümüş yüzük o kadar önemli değil ama yapabilecekler yapmamasi çok cirkindi. Sonra ben işten çıktım dersler malum gelecegim daha önemli bana yapmadığını birakmadi işten çıktım diye beraber yaşıyorduk bende denedim bekledim beni bir gün boyunca akşama kadar aç bıraktı bilerek üstelik işten çıktım ise gireyim diye tüm olan paramı onla harcamıştım hayatımda hiç bu duruma düşmedim ailemin evin sabrettim izledim bekledim. Bana ben calisicam sen yaticak misin dedi artık patladı. Senin çok masrafın var benim param yetmez demeye başladı halbuki ne kira ne fatura hicbirsey ödemiyor kendisinin hiç bi masrafida yok. Bana o zaman alman usulü her şey dedi ona dedim ki bak ben öğrenciyim eğer öyleyse ben ailemin evine dönüyorum senin gibi aşağılık bir insanı hayatımda istemiyorum artık dedim. Eve döndüm sonra yalvardı geldi beni aldı ve eskisi gibi değil inanılmaz şekilde değişti ve yaklaşık 3 aydır haddinden fazla değişti neredeyse tüm maaşını bana harcıyor ben istemedigim halde mutlu olayım diye herşeyi yapıyor yemeğimi çayımı kahvemi ayağıma getiriyor faturalarımi bile ödüyor. Anlam veremiyorum.

Erkek gerçekten kısa süre içinde değişebilir mi?