İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM :) İSTEYEN OKUSUN BİR İKİ BİRŞEY DESİN AKIL VERSİN?

Birini çok sevdim, aynı sınıfta okuyoruz. Ama bazen çok samimi davranıyor bazen arkadaşça. Ama ben aşık oldum elde değil işte. Bir arkadaşımdan akıl aldım çıkma teklifi edecektim yani birazda olsa bu konuyu konuşmaya çalışacaktım. Okula gittiğimde fazla süslenmiştim konuşacağım diye. Derse girdik o yine gülüyor şakalar yapıyor takılıyoruz. Bir anda tatlı bir kovalamacada bulduk birbirimizi, ben tüm okulda onu aradım, en yakın arkadaşına da sordum o bilmiyorum dedi. En son bahçeye çıktığımda onu eski sevgilisinin arkasında konuşurken gördüm, gidemedim, sonra sınıfa girdim. O gün çok enerjiktim ama bir anda çok hasta hissettim kalbimi, canım acıdı. Kalbim belki de ilk defa bu kadar acımıştı. Canım o kadar çok yandı ki ağlamamak için zor duruyordum. Onu sevdiğimi kimse bilmiyordu. Şiir yazmayı seven bir insanım ve bu şiirimi ona yazdım. O okumayacak, okuyamayacak, ve ben ıssız kalacağım.

Boş Gözler ve Acıyan Yürek

İçimdeki kıvılcımın adı aşk mı?
Sana bakarken harlanan o ateş.
Seni fark edince hızlanan nabız.
Seni senin haberin olmadan sevmek.
Senin haberin yok ve olmayacak.
Sen başka bir yüreği seviyorsun.
Ben seni seviyordum ama değersizdi.
Aşk oyuncak olmayacak kadar kutsaldı.
Benim aşkın ise sığmayacak kadar çoktu.
Sen başka kalpleri güldür şimdi.
Zaten asıl aşk neydi biliyor musun?
Seni başkasıyla görünce gülümsemekti.
Sen gülümse yeterdi.
Aşk kanununda bu madde varmış.
Benim aşkım seni kıskanmazdı.
Seni mutlu görebilmekti.
İçimde bir burukluk var.
Keşke son bir defa sarılabilseydim.
Şimdi dön sevgiline ona bak.
Ben yine buradayım.
Ve seni seveceğim, mutluca.
Sen beni görmesen de.

Bu şiir hep bir yerlerde anı kalsın. Seni seviyordum ve haberin yoktu. Umarım mutlu olursun. Benim kalbim seni unutmayacak ve sana her baktığımda bir acı olarak kalacaksın. Bende aptalım. Ama seni tanıyana kadar ne sanmıştım biliyor musun?

Sanırdım ki aşklar, ancak filmlerde böyle.

Ben hala dolaşıyorum avare.

İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM :) İSTEYEN OKUSUN BİR İKİ BİRŞEY DESİN AKIL VERSİN?