NAPACAĞIM. BİR FİKİR VERİN?

Nişan yapacağım kızla 3 yıl bir ilişkimiz oldu nişana yakın sorun yaşadık ilişkimiz bitti ve sonra ben sevdiğim için peşini bırakmadım yeniden sevgili olduk son 6 aydır 3 yılda olduğu gibi herşeyi en güzeliyle en iyisiyle yaşamaya devam ediyorduk svşme vs her şey devamdı her haftanın en az 1 günü benle beraber oluyordu aşkım diyordu geçen senenin Haziran ayında bir akşam evinin oraya gittiğimde başka bir erkeğin arabasından inerken gördüm ve kendisini bırakıp yazıklar olsun diyerek arabama binip gidecekken zorla arabaya atladı kuzenim sadece seni seviyorum sadece seninle bişeyler yaşıyorum sadece senin oldum seni kimseye değişmem herkes gider sen kalırsın diye bir şekilde ikna etti beni o günden sonra geçen 6 aylık süreç kabus gibiydi neredeyse her akşam iş çıkışları evime geliyor gelmese bile işten alıyorum bana aşkım diyor dudaklarımı öpüyor herşeyi yaşamaya devam ediyor sevdiğini söylüyor her dakka arıyor mesaj atıyor bizi paylaşıyor ve herşeyi benimle yaşamaya devam ediyordu sonrasında ise mutlu gözüksemde aklımda o akşamdan sonra hep bir şüphe gezindi arada yakaladığım bazı fiziksel izler oldu vücudunda kalçasında göğsünde vs inkar etti başkasıyla alakalı değil dedi her zaman o gördüğüm akşamdan 2 gün sonra yanımda telefonu çaldı panik oldu açtırdım ve başka bir erkek çıktı hemen elini bıraktım arkamı döndüm giderken durdurdu ağladı o gün itiraf etti o akşam kuzenim değildi peşimi bırakmayan belalı bir tip alkolik yanımda sigara içiyor kahve içtik sadece beni eve bıraktı dedi o günden sonra her yerden engelledim istemiyorum üzerine toprak attım dedi yani artık başka biri olduğunu biliyordum ama halen bana seni seviyorum diyor herşeyi benle yaşıyor neredeyse 7 hafta 7 pazar tüm boş anlarını sadece bana ayırıyor evime geliyor du benimle tüm yaz 3 kez denize geliyor sonra ben sık sık o adam o adam diye sorgulamaya kurcalamaya başladım geçen haftaya kadar her şey normal gidiyordu yine aşkım demeye öpmeye sarılmaya özel şeyler yaşamaya devam ediyorduk geçen hafta trendyolunda bir otel adresi gördüm bizim gittiğimiz otelden alakasızdı sorguladım sonra eve gittiğinde beni her yerden engelledi 6 ay olmuştu o gece arabasından inerken gördüğüm andan bu güne o insana ulaştım ve oda onunla 6 aydır sevgili olduğunu söyledi ona herşeyi anlatsam da ilişkileri devam ediyor 3 sene her şey güzeldi asla ihanet etmedi buna adım kadar eminim ama son 6 ayda ne olduysa ne bana ne o adama yol verebildi hep inkar bana sadece sen varsın dedi en çok zamanı bana ayırdı en fazla benimle yaşadı şimdi ise tamamen o insanı seçti o insan da bunları bilmesine rağmen kabul etti bundan sonra gelse de kabul etmem sadece bu 6 ayda çok para harcadım neredeyse hergün en az 1200 1300 tl kıyafetleri yemeği ilacı doktoru hastanesi yol parası alışverişi ıvırı zıvırı herşeyini ben aldım babamdan çok hakkın var derdi bana hep o hakkımı asla helal etmiyorum ne zorluklarla sadece o mutlu olsun gülsün diye yapmıştım ben ama insan evladı çiğ süt emmiş diyorlar ben alkol kullanmam sigara içmem bu 6 ayda ne alkol ne sigara kullandım nede başka bir kadınla nokta mesajım olmadı ama o bana ait olan tüm özelini başkasına da aynı zamanda açarak beni mahvetti çok ilgi gördüm çok ilgi gösterdim çok gezdik mutlu anlar yaşadık bana bunu nasıl yapabildi bilmiyorum Ama allahım şahit bu yaşadığım acıya çektiğim çileye öyle bir ah ettim Şimdi dışardan çok mutlu görünüyorlar yapay zeka ile nişanlanmış gibi foto yapmışlar 4 yıldır benle profil fotosu yapmayan kız o adamla yapıyor ve o insan bunu bile bile kabul ediyor ben olsam etmem midem almazdı sadece beni ikimizi de aldattı
NAPACAĞIM. BİR FİKİR VERİN?