Güncellemeler
+1 yıl
Üç kişi doldu tamamdır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hadi 4 de olsun
Bak …
1'den 78'e kadar içinden geçen dört sayıyı söyler misin? Genel açılım mı? Aşk açılımı mı istiyorsun?
Genel
15 48 2 14
İlk kartın kupa prensi Kendi yarattığın bir hayal dünyasında yaşıyorsun. Başkalarına karşı kayıtsız ve umursamaz olduğunu görüyorum. Hayatında şanslı bir döneme gireceksin. Güzel haberler alacaksın. Fakat unutma ki kendini dışa kapatman senin yeteneklerini köreltir. İkinci kartın tılsım dokuzlusu. Sen kendiyle barışık ve kontrolü elinde tutan birisin. Yalnız fakat sahip olduklarınla güven içinde yaşıyorsun. Şansın açılacak, maddi bir artış yaşayacaksın. Üçüncü kartın büyücü. Bu kart cesaret ve başarı işaretidir. Öz güvenin ve düşüncelerin sayesinde imkansız dediğin şeyleri başaracaksın. Kendine güvenen güçlü bir kişiliğin var. Son kartın tılsım üçlüsü. Engelleri atlatıp seni zenginleştirecek, farklı deneyimlerle dolu bir yola adım atacaksın. Bu yolda farklı kişilerden yardım alabilir, onlar ihtiyaç duyabilirsin... Işık olsun.
Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederimm
İki ben
1'den 78'e kadar içinden geçen dört sayıyı söyler misin? Genel açılım mı? Aşk açılımı mı istiyorsun?
31 olsun
Ne çıktıysa onu istiyorum
Dört sayı seçeceksin. Dört kart açıcaz. İlki 31 tamam
7’ 12’ 31’69
Genel mi bakalım? A
Aşk mı?
Genel
Birinci kart yıldız kartı. Bu kart umudu ve bilgeliği simgeler. Uzun vadede yapacağın planların başarıya ulaşacak. Güçlü sezgilere sahipsin. Sana başarı getirecek güçlü bir ilhama sahip olacaksın.
İkinci kartın kılıç altılısı. Yeni ve farklı bir döneme gireceksin. Bu dönemde biraz dinginleşeceksin. Hedefine giden yolda uygun koşulların olacak. Sana aracı olacak yeni bir kişi girebilir hayatına. Üçüncü kart tılsım ası. Bu kart sana iş, mal ve mülke sahip olacağını işaret eder. Fakat bu yolda sabırlı olman gerekiyor. Sabrın sonunda emeğinin karşılığını alacaksın. Son kartın tılsım sekizlisi. Çıktığın yolda ki istikrarını korumalısın ve yola devam etmelisin. Bu yolda kendini bulma fırsatı bulacaksın. Şimdiye kadar yaptığın hatalardan ders çıkarmalısın. Bu çıkarım sana başarı olarak geri dönecek... Seçtiğin kartlar hep başarı odaklı. Işık olsun...
İsterim
9 7 46 55 aşk için
İlk kartın kılıç dörtlüsü. Her şeyden kendini geri çektiğin, sakinlik ve değişim istediğin bir dönemdesin. İkinci kartın kılıç kraliçesi. Bu kart dişiliği temsil eder. Hayatına zeki ve yaratıcı biri girecek. Tabi bu kişi özgürlüğüne bir hayli düşkün birisi olacak. Üçüncü kartın kupa kraliçesi fakat ters geldi. Bu kart acı dolu bir kadını temsil eder. İlişkide dengesizlikler olacak. Uyum eksikliği yaşayacak, erdemsiz davranışlar sergileyecek. Son kartın tılsım üçlüsü. Üretici bir döneme gireceksin. İhtiyaç duyduğun ilgiye ve beceriye sahip olacaksın. İmkansız dediğin bir şeyi başaracaksın... Işık olsun.
Dediğin şeyler yaşadım aslında şu an o kişi hayatımda yok onu tekrar kazanmak istiyorum
Hadi bir sayı daha söyle bakalım ne diyecek kartın bu konu hakkında
1 olsun
Tılsım şovalyesi geldi. Tılsım şovalyesi sana biraz sabırlı olmanı ve yapmak istediğin değişiklikler için şu an doğru zaman olmadığını söylüyor. Sabrın sonu selamettir demişler. Çokça düşünmeli ve doğru kararlar almalısın.
Güzel bilgiler teşekkür ederim ya arada uğra buralara:))
Rica ederimmm. Tamamdır
Ne demek