Edit: Hayır bence.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu evet diyenler neye dayanarak evet diyor bunu 2-3-4. Kocaların altına yatarken mi? Kadını yok ederek, aşağılayarak, 2-3-4 kadınla yatağa girerek mi söylüyor merak ettim.
@Kaanak09 o zaman ülkede hükmetmediğimiz için ülkece kafiriz. Dediğin bu yola çıkıyor.
@Kaanak09 sen burda vaaz vereceğine hocanın vazını dinle cuma saati burada takılıyorsun 😉
Hayır.
Şeriat Allah'ın kanunları ve getirdiği hükümlere göre yargılamak demektir Casiye Suresi 18. Ayette de resule farz olduğu bildirilmiş Maide 44 suresi Allah'ın indirdiğiyle hükmetmeyenlere kafirlerdir demiştir şeriat Allah'ın ister İncil ehli ister Tevrat olsun koyduğu hükme göre hükmetmeye verilen isimdir. İster iste ister isteme Allah ahiret günü seni şeriatına göre yargılayacaktır.
Hyr istemem
Cevap
8Cevap
Şeriat isteyenlerin neyi istediğinden haberleri bile yok. 70 yaşındaki dedeleri dinleyerek burada şeriat kafası yaşıyorlar.
Şeriat Allah'ın kanunları ve getirdiği hükümlere göre yargılamak demektir Casiye Suresi 18. Ayette de resule farz olduğu bildirilmiş Allah'ın indirdiğiyle hükmetmeyenlere kafir der Maide 44 hükmetmeye verilen isimdir. İster iste ister isteme Allah ahiret günü seni şeriatına göre yargılayacaktır. Yerçekimi kanunu gibi onlarca şeye ne denir kanun Yerde ve göklerde ne kadar işleyiş yasası varsa Allah'ın koyduğu kanunlara bağlıdır inkar etsen de Allah dilemeden bir yaprak düşmez ve sen ayağını bile kıpırdatamazsın
@Kaanak09 Allah'ın hükümlerini uygulayabilecek bana bir tane adam göster. Şeriat ülkelerinin halini görüyoruz. İslam hukukuna göre zenginler mallarının 1/40'ını fakirlere vermeli. Müslüman İş Adamları Derneğinin kaçı bu paraları bağışlıyor? Müsiad üyeleri bırak mallarını bağışlamayı, bir de devletten vergi affı için dileniyorlar. Rant için hükümet peşinde koşuyorlar. Sen gelmişsin burada şu zırvalıkları anlatıyorsun.
Bana rahat rahat 5 kadın almama izin verilecekse evet yoksa hayır
Şeriat Allah'ın kanunları ve getirdiği hükümlere göre yargılanmak demektir Casiye Suresi 18. Ayette de resule farz olduğu bildirilmiş Allah'ın indirdiğiyoe hükmetmeye verilen isimdir
Şeriata kimse dayanamaz.
Tabiki hayır aw
Anketi de oylayalım
Bazı şeylere eve mesela kısasa kısas gibi
Bazisi olmz bunun. Şeriat bir bütündür. Ya evet, ya hayır.
Hangi g... zekalı bunu ister ki?
İsteyen çok. Bak ankete evet var bir tane.
Şeriat Allah'ın kanunları ve getirdiği hükümlere göre yargılamak demektir Casiye Suresi 18. Ayette de resule farz olduğu bildirilmiş Allah'ın indirdiğiyle hükmetmeyenlere kafir der Maide 44 hükmetmeye verilen isimdir. İster iste ister isteme Allah ahiret günü seni şeriatına göre yargılayacaktır.
Yargıladı bak şu an
Şeriat Allah'ın kanunları ve getirdiği hükümlere göre yargılamak demektir Casiye Suresi 18. Ayette de resule farz olduğu bildirilmiş Maide 44 suresi Allah'ın indirdiğiyle hükmetmeyenlere kafirlerdir demiştir şeriat Allah'ın ister İncil ehli ister Tevrat olsun koyduğu hükme göre hükmetmeye verilen isimdir. İster iste ister isteme Allah ahiret günü seni şeriatına göre yargılayacaktır.
Boş boş şeyler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?