Güncellemeler
+1 yıl
İsteyen ben yazmasın. Anne adı baba adı dogum tarihi ve kendi adını yazsın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anne adı Cansu
Baba adı Koray
Doğum tarihi 6 Temmuz 2006
Kendi adım Beril
Yogun günler seni bekliyor. Boş şeylere zaman harcama biraz sorumluluklarınla ilgilen. Maddi olarak rahatsın anneninde desteyiyle istedigin bir şey olacak. Biraz fazla gizli işler ceviriyorsun. Yanlış insanlarla konusuyorsun. O cocuk olmaz. Mantıgınada yatmıyor zatrn. Böyle gidersen sakladıgın şeyler ortaya çıkacak.
Yanlız hayatımda bir çocuk yok hangi çocuk? şu an en çok sorumluluklarımla ilgilendiğim donemdeyim. Gizli yaptığım iş de yok. Yani doğru değil bunlar
Ya Rab, tarotçu, ritüelci, büyücü kadınları kahret, perişan et, yok et
ne boş yapmissin be
Tarotta anne adı ne alaka?
Annenle konusuyorum ilk önce. Salk mehmet oglu Ahmet diye bakıyorum fala nasıl bakıcam. Yanımda mısın?
Dengesiz dengesiz cevap vermene gerek yok bilmedigim için soruyorum.
Olur benim için yaparmisin bu iyiliği
Anne adı baba adı senin adın dogum tarihin
çek üç kart babayin hayrina
ne kadar sürünecem bilgisi var mı orada
Lütfen bana bakar misinn
Adın anne adı baba adın Doğum tarihin
Yax
Gelmedi mesaj
Olur
Mehmet
Meryem
03.02.1998
Ergün
Geçmişte bugün için çok yatırım yapmışsın maddi manevi boş yaşamaktan kaçınmışsın. İlerisini düşünerek haraket eden bir yapın var. şu an ise annenle aranı düzeltmen gereken konular var ondan özür dilemekten kaçınma. Çok detaycı mükemmelliyetçisin kuruntularından kurtul. Yoruyor seni. Geçmişle ilgili pişmanlıkların var bu insanlara olan güvenini çok sarsmış. Yavaş yavaş düzeliyorsun. İş ile ilgili uğraştıgın her ne varsa karşılıgını alıcaksın. İyi kazançların olucak
lütfeeeeeen
Ben.
Can Kılınç anne saniye baba metin doğum tarihi ocak 15
Her seferinde yeniden başlayacagım dedigin kendini düzeltmek istediğin her ne varsa sonu hep aynı bitiyor dimi? Yeni adımlar atmak istiyorsun hep çünkü hep beklenmedik şeyler çıkıyor karşına. Hedef koymalısın. Hayatı çok şans eseri yaşıyorsun. Çok tez canlısın öfke problemin var. Bir sözden evlilikten dönmüş gibisin. Öyle biri varsa hakkında beddua ediyor onun negatifliği üzerinde. Uyku problemin ne zamandır? Çok üzülüyorsun bazen kaderin acı verici
Sözden dönmedim diğerlerinin hepsi doğru teşekkür ederim
Dönecek olma ihtimalin de var. Dizginlemelisin kendini çünkü böyle gidersen bir boşanma ayrılık görüyorum
18 yaşımdan beri sevgilim yok benim aşka zerre inanmam
Karşına biri çıkacak
Çıkmaz umarım
Ama çok karanlıktasın.
Karanlik ruhumu işledi çünkü iyi niyetimi öldürmeye çalışıyorum kötü bir insan olmak icin
Sen birtek kendine kötü olabiliyorsun maalesef. Psikolojik destek almalısın.
Maalesef evet ama artık insanlara karşı da olacağım ben hayvanlar hariç herkese gaddar olacağım
Umarım öyle oluruz
Olacağım başka yolu yok
Evett
Hadi bak
Anne adı baba adı senin adın. Dogum tarihin
İyi oldugun bir konumu terk etmişsin. Geçmişinde güzel zamanların olmuş. Yatırım yapmışsın ve karşılıgını alamamışsın. Paranı çok kaybetmişsin sen Şu an cok duragan durumdasın em büyük problemin kaybettiklerin
Tamamen doğru tebrikler
Ya gelecek hakkında
Kaybını kabullenmiyorsun hırslısın hala. Bilekleri hala bırakmıyorsun bırakman lazım. Hala para kaybetmeye devam ediceksin yapma artık. Ailedine zarara sokuyorsun. Kendi planın bile yok biraz kafa dinlemem lazım planladığın şeyler yarıda kalıcak.
Karamsarlığa düşürdün beni hiç mi olumlu bir durum yok
Aşk falan
İlişkiler çalkantılı. Sen cok hovardasın ki zaten kandırırlar seni
Hadi ya
Eskiye dönük bir birleşme yokmu
İlk kendini düzelt.
Peki bir şeye daha bakabilirsen sevinirim
Bunu da bilirsen yok artık derim
Lütfen buna da bir bakarmisin
Hayal kırıklığı yaşamış. Kaderi çok kara yorgun bir kadın bu. Biraz kendini yıpratmış. Hayatında bagzı seyler degişiyor kadının seçim sunulmuş kadına. Psikolojik destek almalı umudunu çok yitirmiş. Sen konusunda artık mücadele etmiyor hatanı yakalamış zorbalıyorsun. Güzel bir konuma geçmiş sanırım.
Güzel bir konuma geçmiş ne
Kafasında plan yapmış kendiyle ilgili. İşle ilgili
Ben onun ciğerini bilirim
Sadece onun hakkında söyleyeceğin şeyler bu kadar mi
Dikkat et. Seçenek olma. Çabala bence zaman geçmeden
Neyse haklı olduğun şeyler çok
Artık gerisine bakacağız teşekkür ediyorum
Yalnız isimleri ve tarihleri silersen sevinirim
Sildim
Çok teşekkür ederim sen de merhametli harbi düzgün doğru sevecen yardımsever kibirdir bir insansın Allah işini gücünü rast getirsin gönlünü e göre versin tekrar teşekkür ederim
Bir şeye daha bakabilirmisin
Hayır saçmalık