Birinden çok hoşlanıyorum ve açılmaya korkuyorum instada reelste denk geldiğim şeyleri yazacağım detaylara?

Yani subliminal mesaj gibi şeyler denk geliyor mesela “exi unutmak kolay siz bir de sevgili olamadığınız hatta flört olmayı bile beceremediğiniz ve doğru düzgün konuşamadığınız ama olsak çok güzel okurduk dediğiniz kişiyi unutun unutabiliyorsanız” bu çok ağır geldi bir de şöyle bir şeye denk geldim birisi yazmış “amca sence açılmalı mıyım” diye cevaben de şöyle yazılmış “reddedilirsen bir gün elbet unutursun kafanı kurcalamaz ama yaşanmamış ihtimaller insanı kahreder” ne diyeceğimi bilmiyorum hoşlandığım kişiyle sanki hep denk düşüyormuş gibiyim bi ara sınıfta sadece o vardı bi ara kartımı girişte düşürmüştüm o bulup getirdi bana bazen sorular soruyor çok kısa cevaplıyorum ne yapayım daha önce sevgilim de olmadı hiç iyi değilim

Güncellemeler
1 yıl
Üstüne üstlük o da Galatasaraylı ortak noktalarımız var bakışmalar oluyor bazen hocanın yanında şiirle ilgili sohbet ediyordum yanıma gelip ben hocaya teşekkür ederken bana bakıyordu ve gülümseyip bana hece mi aruz mu diye sordu sonra dönüp aynısını hocaya sordu. Seven insan saçmalamaz mı zaten? Ne var açılsa ben biraz soğuk davranıyorum sanırım:(
Birinden çok hoşlanıyorum ve açılmaya korkuyorum instada reelste denk geldiğim şeyleri yazacağım detaylara?