5 aydır sevgilim var ve aşırı derece de beni sıkıyor bu normal mi ve asla ona güvenemiyorum geçmişte yaptığı şeylerden dolayı?

Merhabalar 5 ay bile olmadı ilişkimiz de ama o beni sıktığı kadar bende bir o kadar da onu sıkıyorum. Evlilik muhabbeti açılıyor aramızda sürekli aslında evet bu iyi bir şey onun ciddiyetini bana gösteriyor ama bazen çok abarttığını düşünüyorum. Her zaman kavga ediyoruz hep hep yani son 1 aydır kavga ediyoruz ayrılıyoruz barışıyoruz sürekli. Ben buna insatgramdan takipten çıkarttım tüm kızları o da bana aynı şeyleri yaptırdı erkeklerin çıkar falan dedi yaptım. Mesela konu şu evlilik muhabbetine gelince kendisi açınca çok güzel açıyor ama ben evlilik muhabbetini açınca tamam çok fazla açtın bu konuyu daha tam anlamıyla birbirimizi tanıyamadık diyor. Sonra hem böyle diyor ertesi gün seni ailemle tanıstırcam diyor. Yani napmaya çalıştığını anlamıyorum gerçekten çok anlamsız hareketleri var bazen. Ve bazen değil her zaman beni düşündürüyor acaba beni gerçekten seviyor mu diye. Çünkü hep yan yanayken eli sürekli yanağım da oluyor ve sürekli bana sarılmak istiyor bende bu kadar yakınlığı sevmiyorum. Bir de şu evlilik muhabbeti açıldığın da benim daha bi 4 senem var diyor ama yani hayat bu belki biz plan yaparız evlenicez diye ama hayatlarımıza bir başkası da girebilir diyor sürekli yani anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu sizce

5 aydır sevgilim var ve aşırı derece de beni sıkıyor bu normal mi ve asla ona güvenemiyorum geçmişte yaptığı şeylerden dolayı?