3 yıllık sevgilim ilişkisi olmaktan sıkılmış, normal mi bu?

3 yıldır uzak mesafe ilişkisindeyiz bu dönem 2 yıl sonra dgs ile üniversite okumaya başladı. Son 1 aydır ilişkisi olmaktan sıkılmış konuşmak istemiyor ne yaptığını nereye gittiğini söylemiyor. Biri mi var benden mi sıkıldın diye sorduğumda da beni çok sevdiğini, biri olmadığını sadece ilişkisi var gibi yaşamaktan yorulduğunu söylüyor. Ben ayrılmak istemeyip düzeltebiliriz diye her şeyi alttan almayı tercih ettim. 1 ayda 3 defa yanına gittim düzeltmek için bir haftadan fazla yanında kaldım. Yanındayken telefonunu elime alınca sinirlenmeye başladı. Kendisi instagram kullanıyor ben kullanmıyorum telefonuna baktığımda bir sürü yeni insanla takipleştiğini mesajlaştığını gördüm bunlar kim diye sorunca hepsi okuldan arkadaşı ve düz muhabbet olduğunu söylüyor. 1 haftadır da yine doğru dürüst konuşmuyoruz sürekli storyler attığını duydum, istediğim zaman instagram hesabına girebilirim, girmeli miyim? Ayrılmak bana da çok mantıklı geliyor ama 3 yıldır mükemmel olan bir ilişkimizi böyle bir olaydan dolayı bitirmeye kıyamıyorum.

3 yıllık sevgilim ilişkisi olmaktan sıkılmış, normal mi bu?