3 yıllık ilişkim bitti iyi hissedemiyorum?

Üç yıllık ilişkim kavga tartışma hiçbir şey olmadan bitti bana karşı duygularını artık hissetmediğini söyledi ve hayatında zor bir döneme girdiğini söyleyip bu ilişkiyi devam ettirebilecek güce duyguya sahip olmadığını söyledi köpek gibi seviyorum hala ama bana karşı hisleri kalmadığı için de hiçbir şey gelmedi elimden kendimi iyi hissedemiyorum tam iyiyim diyorum rüyalarıma giriyor bişey oluyor napacam ben? Arkadaşlarımla konuştuğum zaman kafası dolu döner bu çocuk görürsün diyorlar ama çok kırıldım ben de hayatımın kötü bir dönemindeydim ama her zaman onu olanlardan oldukça uzak bir yere bıraktım ki zarar görmesin etkilenmesin bilmiyorum ne yapacağımı iyi hissedemiyorum dışarı çıkıyorum birileriyle karşılaşıyorum onu bana soruyorlar sevgili değiliz diyorum artık ayrıldık onlar da şaşırıyor nasıl olur bu aşk biter diyorlar gerçekten nefes alacak kadar bile dünyaya sığdığımı düşünmüyorum ona geri yazamam hiçbir şekilde başka bir şey olsa çabalar düzeltmeye çalışırdım ama sevmiyor artık beni napmalıyım canım çok acıyor
3 yıllık ilişkim bitti iyi hissedemiyorum?