Arkadaşlar yardım edin lütfen :(
Sevgilim artık kavgalardan bıktığını söylüyor ama ayrılmıyor. Ne yapmalıyım ?
Sevgilim artık kavgalardan bıktığını söylüyor ama ayrılmıyor. Ne yapmalıyım ?
Neden karari ona birakiyorsun onu anlamadim.
Sen geregini yap.,sen ayril.
Yanlis kisiyi nasil sectinide bulman gerekiyor, ilerde ayni hatayi yapmaman icin senin icin gerekli kaynak bilgi tartismalarinizin cikis noktasindadir.
saygilarimla
Bıktıysa eğer hayır gelmez ki o ilişkiden artık...Ayrılacaksın vede takmayacaksın çaren yok başka...Üstad ne de güzel söylemiş.." Fazla ciddiye almayın bu hayatı, nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız diye " Önüne bak hep geriye değil :)
bir süre ayrı durun derim . özlesin biraz . fazlada yüz verme tavrını koy bence . ona muhtaç olmadığını anlasın .
O iş bitmiş kardeşim. Salla gitsin. Sıkılan birini ne yapacaksın ? Akıl var mantık var :)
Cevap
7Cevap
senin onunla tartışma ortamı yaratmandan dolayı daralmış artık benim doğru dediğime yanlış deme bir düşün bakalm doğru mu yanlışmı diye bi bak.. eğer doğru buluyosan da doğru olanı yap. doğru diip hala yanlışı yapmaya devam etme demek istemiş ;)
adamı verem edeceksin biraz daha üstelersen... bırak her şeyi akışına arada sevgi varsa bir müddet sonra her şey düzelir zaten ara vermek iyidir...
Ayrilman en sagliklisi olur böyle durumda Evlenmeden gecimsizlik siddet.,
Ayrilman en dogrusu uyumsuzluk var.
Ederi ne ki gideri ne olsun ;) Bu kavganın sebeplerine baksın adam olsun ilk başta iğneyi kendine batırsın ;)
kavga etmeyiver sende.yeri geldiğinde alttan al onu, empati kur.çünkü sevmeseydi ayrılırdı..demekki seviyo ama bunalmış cidden.ona da yazık
benden sıkılandan bende sıkılırım..Gidene bye byee gelene hosgeldın ...yenı aşklara yelken açabilirsin...
sizde kavga etmeyn o zaman alla alla
ayrılığa doğru gidiyorsunuz...
kafasına terlik fırlat :ı
Yakında dekmük geliyor demedi deme :)
Neyi paylaşamıyorsunuz?
dırek ayrıl
sen ayrıl o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar