Madem Sıkıldın O Zaman Başta Sevgili Olmayacak A*k Kıza Bir şey denmez Peki dersin Ama Erkekte öyle erkeğin a*k ben Neymiş sıkıldım Sevgili olmak çocuk oyuncağı mı? Bu Sevgililik Önemli çok Ciddi İlişki Bunun sonucu Evliliğe Gider Varya bir şey Söyleyim mi? Sevgili olup ayrılanlar dan o kadar nefret ediyorum ki İnsanda hiç mi kalp Duygu olmaz ya Oyuncak değil bu Ben Olsam Ben asla Sıkılmam Ben Seversem sevdiğim kızla sevgili olurum Sevmediğim biriyle sevgili olmam
Benim en büyük korkumdur. Açıkçası o an yaşadığım kırıklıktan dolayı üzülürdüm. Nedenini sorardım ve o nedeni kırmaya çalışırım. Çünkü ben sevdiysem bırakmam ve ondanda aynısını beklerim. Çünkü ayrılık acısı beni ölümden beter hale getirir. Bu yola girmemesi için her şeyi denerim ama asla kalbini kırmam. Ben kırılsam üzülsem bile bir insanı kırmam.
Yani kısacası ilişkinin kopmaması için ilk önce nedenini öğrenirdim ve her iyi şekilde kopmaması için çabalarım.
sıkılmaya başladıysa eğer.. demek ki bir sorun var sorun ne anlamaya çözmeye çalışırım ama hala bunu diyorsa aslında ayrılmak için bahane arıyordur sesimi çıkarmam.. vazgeçen birisine bir şey dememek en iyisi
İnanılmaz güzel bir şekilde kendini benden özür dilerken bulur:) Tüm yaptıklarını, itinayla hatırlatırım... Ben sıkılmalıyım sana noluyor a getiririm...