Sevgilimin yaptığı kabul edilebilir bir sey mi?

Biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Yanına günübirlik gelip dönecektim. Çok zorlatti kal diye. Ben evden hariç bi yerde çok zorlanıyorum yerimi çok yadırgıyorum falan. O kadar zorlatinca dedim ki temiz ve güvenilir bir yer ayarlarsan kalayım. Bin kere bunu söyledim, o da sürekli sen rahat ol ben ayarlayacağım dedi. Bu gitmis arkadaşına söylemiş. Gittik bi pansiyona. Sadece yatak sığacak kadar oda. Pislik içinde. Duş bile alınamayacak banyo. Zaten moralim çok bozuldu yanında arkadaşı var, arkadaşının da teyzesinin pansiyonuymuş. Laf edemedim mecbur kaldım. Akşam tuvalete girdim bi baktım sifon yok. Meğer kırıkmış. Sabaha kadar bok kokulari eşliğinde uyumak zorunda kaldım. Yatağa da havlumu serdim. Sabah dus alamadım sıcak memleket koka koka memleketime döndüm. Her şey kabus gibiydi. Sabah dedim bana bunu mu layık gördün bana bıraksan 2 3 bin fazla verir kendim adam akıllı bir otelde kalırdım (kaldığım yer 1000 tl ydi ben ödeedim). O da gece geleyim alayim dedim gelme dedin diye tartıştı. Konu öyle gitti. O saatten sonra gece vakti beni alsa nolacak. Ailesi benim geldiğimi biliyor ciddi ilişki. Direkt gece vakti adım çıkacak. Çıksa nolur diyor. Beni ailem en guzell yerlerde yetiştirdi. Yemin ederim 2 gündür ağlamaktan helak oldum. Yaptığı anlaşılır bir şey mi?

Sevgilimin yaptığı kabul edilebilir bir sey mi?