Birkaç ay önce ben onun bir erkek arkadaşı benim de kız arkadasım buluşmuştuk. Bunun erkek arkadaşı benim arkadasımdan hoşlanmıştı ama arkadasım yüz vermemişti. Bugün de o erkek arkadasının aslında 3 yıllık sevgilisi mi ne varmış onu öğrendim. Neden arkadasıma yürüdü dedim yürümedi say dedi sonra sevgilisi değil takıntılısı diye çevirdi çok saçma değil mi
2 ay
Sevgilimin yaptığı yanlış değil mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
insanlar böyle işte.
Sen yapar mıydın onun yaptığını
Hoşlandığım kız varsa başkasına yürümem mk
Ya çocuğun ki yanlış zaten de sevgilim niye bana anlatmıyor
gevşek bir çevresi varmış sevgilinin
Peki sevgilim bunu niye bana anlatmadı
tamam sevgilin var senin işte, neyse
Olayı anlama probleminiz mi var? Sen erkek arkadasına sevgilin vasıtasıyla birini tanıstırsan sonra sevgilisi olduğu ortaya çıksa hoş olur muydu
ne hoş olur muydu?
Yazık 10 ıq
neye yazık?
Ahaha erkeklerin hepsi aynı 😂
Ben şimdi kendi erkek arkadasıma da güvenemiyorum
Hayatta güvencek birini bulmak zordur maalesef
Ee napcaz bu gidişle kimseye güvenmiycem
Geçen 10 yıllık en yakın arkadaşımla benim suçum olmayan bi olay yaşadık bana etmediği ağır küfür kalmadı hayatta güvendiğim tek kişi oydu oysaki maalesef öğrenecek çok şeyimiz var
Ben de arkadasım var ama birkaçı hariç kimseye güvenilmediğini anladım menfaatler ön planda olur genelde
O yüzden ne arkadaş ne sevgili bulmak hiç kolay değil maalesef
Ben şimdi benimkine napıyım çok sinirliyim tartıştık daha konuşmuyoruz ama benim arkadasıma ne kadar değer verdiğimi bile bile bu topa neden girdi
Valla ben açık sözlüyümdur gider anlatïrım durumu böyle böyle arkadaşlarıma böyle davranma diye kabul etmezse çok yüz vermem
Kabul eder de aklım o kadar karışık ki. Onun hastalık dönemi olmasa ben bu konuyu ayeılığa götürürdüm kimse kimseyi slak yerine koyamaz
Aynen bazen bazı şeyleri yutmak gerekir bazı şeyleri de çözmek onun dengesini iyi yapmak lazım
Peki bir şey daha sorcam. Biz onunla aynı üni deyiz. Yakınken onu seviyorum mutluyum diyorum ama ayrıyken sanki ayrılsam da olur gibi sevgimden emin olamıyorum. Sence bu normal mi?
şu an sevgili olduğun için ayrılma düşüncesi belki çok etkilemeyebilir ama ayrıldıktan sonra bişey eksildigini farkedince canın acır ama sevmiyosan inan bana devam ettirme bu seni çok yorar ve zaman kaybı
İşte emin olamıyorum. Beraberken seviyorum diyorum mesela şu an sevmiyor gibiyim belki olayların etkisi var
İşte erkekler ve gerçekler. 😂
Cidden erkeklere bir günde küsmedik
Bir günde kandırılırsınız ama. 😂
Ne alaka ya padişahın sol tasaği misiniz
Değilim genel konuşuyorum.
Evet çok yanlış
O kadar sinirlendim ki benim için bitirmelik bi mevzu ama erkekler genelde birbirini koruyor bununla mı alakalı
Sizene
Ne demek bize ne arkadasım ona yüz verip güvenseydi ne olacaktı?
Demek istediğim siz sadece kendi ilişkinizle ilgilenin demek istemiştim. Neyse çocukta arkadaşını satmak istemez. ama yine de sana biraz daha az değer veriyor gibi arkadaşından. Çünkü sana söylemeliydi biliyorsa
Ya zaten ben ortaya atmadım bunu biz onları yapmak için de buluşmadık sadece bir yerde oturduk bişeyler içtik sonra arkadasının benim arkadasımdan hoslandığını söyledi. Çocuk instadan arkadasıma yürüdü ama arkadasım istemedi onu yüz vermedi. Oldu ki o da çocuktan hoşlansa bu durum ortaya çıksa ben kendimi suçlardım. Hani ne diye bana anlatmadı anlamıyroum