Sevgilimin yaptığı yanlış?

sevgilim benim ilk sevgilim bende onun ilk sevgilisiyim kendisi biraz saf bir insan ve fazla iyi niyetli aramızda bir kez birliktelik oldu geçenlerden telefonunu elime aldım beni asla adatmaycak tapıcak derecede seviyor ilk tanıştığımız ve beni ilk gördüğünde arkadaşlarına ne yazdıklarını okuyup mutlu olmak istedim yakın olduğu arkadaşları abisi ablasına hepsine ben fena aşık oldum evlenicem çok eğlenceli çok tatlı biri şeklinde bahsetmiş eski mesajlarda ve hep hakkımda güzel şeyler yazmış 1 saatlik molasında bile yarım saatlik yola rağmen bana sarılıp işine geri dönenen biri aileside beni biliyor ama bir erkek arkadaşına çocukluk arkadaşı ve herşeyini anlattığı birirymiş cinsel birlikteliğmizi üstü kapalı anlatmış sadece yaptığımız pozisyonu yazmış ve hoşuna gitti onunda yazmış arkadaşıda bunu da deneseydiniz diye bir öneri yapmış mesajı görünce ellerim titredi onunla orada konuşmadım iş yerinde kötüleşmiş eve göndermişler yaklaşık 3. 5 saat boyunca mesajlaştık ve ağza alınmayacak iğrenç şeyler yazdım açıklaması senin hakkında kötü düşünmez o an düşünemedim mutluydum söyledim öylesine senin ne duruma düşüceğni diyicek kadar saf biri bende o arkadşında mı benimle olsun (kibar şekiilde yazdım) beni nasıl meze ettin ettiğim küfürler iğrenç laflar kalmadı uzun uzun hakaretler ettim çok ağır şeyler yazdım o arkadaşını engelledi ve görüşmeyi kesti ama benimde çocukluk travmam olduğu için çok ağır geldi sizce gerçekten pişman olduğunu bilsemde nasıl affederim nasıl iğrenmem geçer

Güncellemeler
8 ay
arkadaşına mesajları gördüğümü beni aldattığını başka bir kız olduğunu söylemiş arkadaşı şehird dışında beni hiç görmedi
Güncellemeler
8 ay
ona söyledim bundan sonra herhangi bir el ele tutuşmamda olmıycak o da ben seni ilk gördüğümde dokunmuyordum ama seviyordum benim için önemli değil demişti zaten çoğunlukla beni rahatsız etmemek için yakınlaşmaz ben yakınlaşıyordum
Sevgilimin yaptığı yanlış?