Arkadaşlar kendisi kız arkadaşım ve bugün doğum günüm herkesten önce mesaj atmasını bekledim atmadı sonra yazdı ama çok duygusuz bir şekilde niye böyle yaptın dediğimde ise destan mı yaziyim dedi kalbim çok kırıldı ben sadece bugün ondan güzel şeyler duymak istemiştim ne yapmalıyım sizce
Bir de kızlar duygusal olur, böyle bir mesaj yazması garip olmuş. Doğum günün kutlu olsun. Hiç üzülme, ya da sevmiyor gibi düşüncelere kapılma, belki de bu tarz günleri önemsemiyordur.
Ben ortada bir yanlislik göremiyorum. Sen şükret haline dogum gününü hatirlamis bana beni sevdigini söyleyen 1.5 2 sene konuştuğum sonrasinda sevgili olduğum kisi kutlamadi. Abdulhamitimin ölüm senesini wpden isntadan hikeyesine koydu ama benim dogum günümü kutlamadi. Söyledigimde ise ben kimseninkini kutlamam dedi beni herkesle bir tuttu. Onu sevmedigim halde ne kadar incindim. Bak sevgilin hatirlamis kutlamis. Haline şükret.
Sen en azından onu duymuşsun. Ben 2 yıllık sevgilimden doğum günümde hiç birşey duymadım. Zaten üstüne de ayrılık geldi. bir kopukluk var arada belli, soğumuş falan olabilir yoksa bu kadar duygusuz olmazdı..
Bu ne la hic yazmasaymış daha iyiymiş guzel bir söz de yazamamış buna tekmeyi vur gönder sana böyle yapar kendi olsa dünyayı ister sen böyle yapsan trip atar başka şeyler yapar ama tabi sen haketmişsin yapacak bir şey yok türk kızıyla işin olursa böyle olur
8 aylıktan bir şey olmaz ona 8 ay olarak bakma bir arkadaşının doğum gününü kutlarken bile destan yaziyorsun senin sevgilin seviyorsun yani hediyeyi onu bunu gec bir güzel söz yazması gerekiyor hadi onu bilmiyor internet var bundan sana hayır gelmez
Gece yarısı yazarak ilk kutlayan olma cabasını göstermiş sizin memnun olmamanız karşisinda daha ne yapabilirdim demiş. Beklentileri yüksek tutmak iyi değil , ufak şeylerin yarattığı mutluluğu hissedin
Doğrusu arkadaşlarıma bile daha samimi mesaj atıyorum üzüldüm. Doğum günün bile yazmamış, günü yazmış :/ Genel olarak böyle duygusuzsa sıkıntı. Neyse doğum günün kutlu olsun kral
26 sinda sevgilimin dogum gunuydu iş yerine yemek gonderdim. Biraz uzakta onun icin yanina gidemedim ama ona. cook uzun ve guzel birsey yazsim birde video attim ikimizin. Cok sevinmisti. Şu an cok uzuldum sana. O kisacik duygusuz mesaji bile yıldızlamisin helal olsn ne dim. Dogum gunun kutlu olsun hersey gonlunce olur insallah iyki dogdun arkadaşim💞
Ve seni sevmiyor sanirim cunku ben 00:00 da yazmistim. Insan. gec yazdiysa bari guzel birsey yazar. Bunun aklina sonradan gelmis. Ve sorsaydin keske napiyorsun diye
Ben bile arkadaşlarıma çok çok uzun msjlar yazıyorum hele ki sen onun sevgilisiisin tamam uzun şeyler yazsın demiyorum ama böyle bir msjı bana kardeşimin arkadaşı atıyor