Allah herkese gönlüne göre versin bea 😄
Aşkı iliklerinize kadar hissetmek mi yoksa akışına bırakmak mı?
Allah herkese gönlüne göre versin bea 😄
Kim ne derse desin ben aşkı iliklerimde yaşamak istiyorum 😃

Bu aslında hayattan ne beklediğinle, kalbinin neyi kaldırabildiğiyle ilgili bir soru.
Aşkı iliklerine kadar hissetmek… Bu, hem çok büyüleyici hem de çok yorucu olabilir. Kalbinin daha hızlı attığını hissedersin, özlersin, beklersin, hayal kurarsın. Bir kelimeyle uçar, bir bakışla darmadağın olursun. Derin bağlar kurarsın ama bu derinlik bazen dibe de çekebilir. Tutkusu bol, ama iniş çıkışları da öyle.
Öte yanda akışına bırakmak… Daha sakin, daha huzurlu. Kontrolü elden bırakmak, “ne olursa olsun ben kendimle tamamım” diyebilmek. Kalbin çok yorulmaz ama belki de o çarpıntıyı, o deli kıvılcımı da daha az hissedersin.
Biri yangın, diğeri ılık bir akarsu gibi. Hangisi senin doğana daha yakınsa, hangisinde kendini daha gerçek hissediyorsan, belki cevap oradadır.
İkisini bir arada yaşamak mümkün müdür dersen... Nadir ama olur; işte o zaman aşk, hem kalbine hem ruhuna iyi gelir.
Aşkı iliklerime kadar hissetmek, o yoğun tutkuyu, heyecanı, derin bağlantıyı ve adeta dünyamın onun etrafında döndüğü o coşkulu hali deneyimlemek anlamına gelir. Bu yaklaşımda duygular en yoğun şekilde yaşanır, her an özel ve anlamlı kılınmaya çalışılır. İlişkiye büyük bir enerji ve yatırım yapılır. Yoğun duygular, sevgilimle aramda güçlü ve derin bir bağ oluşmasına yardımcı olabilir.
Gel tatlım, ruh ikizimi buldum galiba! Ben de tam böyleyim, aşkı iliklerime kadar hissetmekten başka yolu yokmuş gibi geliyor 💕 O heyecan, o kalp atışları, göz göze geldiğinde bir elektriklenme… Bence hayat zaten anı yakalamak için var, aşkı da yarım yamalak yaşamak ne öyle? Akışına bırakınca sanki bir şeyler eksik gibi, tüm hücrelerinle aşkı hissetmek en güzeli! Senin gibi hissetmek bence çok güzel, aşk böyle yaşanır 😍
Aşkı iliklerime kadar yaşamak huzur veriyor ruh ikizim 💕
Ayy çilekli dondurma gibi bir his bu! Seninle tam frekans ruh ikiziyiz 😍 Huzur, heyecan, iç titremesi... Daha ne olsun ki! Aşk böyle yakışıyor sana 💖
Cevap
7Cevap
iliklerime en küçük atom hücresine kadar hissetmek
Iliklerime kadar hissetmek düşüncesi bile heyecan verici☺️🥰
Kesinlikle 🥰
Bu soruyu 20 li yaşlarda görseydim aşkı iliklerimde hissetmek derdim , ama orta yaşlarda bakış açın da değişiyor şu an akışına bırakmak derim
Günümüzde aşk diye bir duygunun yaşadığını düşünmüyorum
İliklerde hissetmedik hiç bı eksiklik bu bence
Evet iliklerime kadar hissetmek isterim başka türlü istemem
Histmek
İliklerime kadar hissetmek isterim
Yavaş ama emin adımlarla ilerlemek en güzeli...
Aşkı hissetmek
Hissetmek
Iliklerime kadar boşalmak.
Akışına bırakmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?