- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZamanın bir önemi yok dün aklımda, en sevdiğin kitap gibi hani tekrar tekrar okumak istersin ya uykusuz bile kalsan gözlerin acısa bile bir sayfada okusan sana keyif verir aşk muazzam bir şey insana tüm acılarını unutturan pembe hayaller kuduran çaydanlığa bile gülümseten aklın ve mantığın olmadığı bir şey bitmedi hala sürüyor o kavga ve sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek sürecek.
11 Yorumla- 1 yıl
🥰🥰🙏
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılGerçek ve doğrunun üzerine kurulmuş bir hayat mı , hayal aleminde ve sahtelerle dolu sürekli tek taraflı yaşamaya çalıştığınız bir hayat mı?
Eğer konu bir kadın değilse , evet aşık oldum.
Bir gece aniden aldığım bir kararla hiç bilmediğim ve hiç tanımadığım bir şehir olan Samsun’a aşık oldum.
Bu şekilde hiç bilmediğim , tanımadığım bir şehre gitmeye cesaret edip yaptığım şeyler olmadı.
Fakat ne kadar doğru bir karar verdiğimi gidince farkına varmış olmanın mutluluğunu ve bir o kadar hüzünü yaşadım.
Özellikle ATAKUM ilçesinde sahil kenarında bir baştan bir başa kaç defa yürüdüğümü ince yağan yağmur damlaları eşlik ettiği için bilen tek…
Yaşanacakken imkansız hale getirilmesi hayatın yaşanıyor ve yaşanacak olan tek gerçeği benim için.
Aşkın hayatın içinde insanın olmadığı durumda hayalden öte olduğunu , insanın vuku bulduğu noktada imkansızlaştığını farkında olmak…
Sevginin ise tek gerçek olduğunu kabul etmek gerektiğinin bilincindeyim.
Bunun farkında olduğum andan itibaren bu defterin kapağına kilit vurdum ve anahtarını dan denize attım.14 Yorumla- 1 yıl
Samsunu ve atakumu fazlasiyla sevmis ve cok benimsemisin anladigim kadari ile. Ama bu benim sorumda gecen bir ask sekli degil ne yazik ki. Bir kadina gercek manada en son ne zmn asik oldun diye sormustum
- 1 yıl
Uzun yıllar önce.
Bir daha da insanoğlu buna izin vermedi.
Galiba hep böyle gidecek.
Aşka olan bakışımı anlatmaya çalışmıştım.
Belki yeni bir bakış açısı katarım diye düşünmüştüm.
- 1 yıl
Çünkü kadının kadına olan hırsı erkeğin sadece bir yol olduğu gerçeğini aklımdan çıkartmama izin vermiyorlar.
Sorular , istekler değişir ve insan olduğunun farkına varırsa belki bu düşünceden kurtulup kadına daha farklı bakmaya çalışırım.
İnsanoğlu çok basitleştirdi kendini. - 1 yıl
Bence biraz da senin kafan karisik gibi 🙃
Cunku ask bu kadar karmasik bisey degildir, tersine cok yalin, cok cocukca, hatta cogu zmn da istemsizdir, kendiliginden oluverir 😊🥰
Gizli Üye(36-45)1 yılYine 15 yıl önce birinden etkilenmişim.. açıldı biriyle... gittik dayandık kalbinin kapısına.. Dedim tamam bu kız... Meğer içerde biri varmış zaten beni anahtar edip kendine içindeki kişiyi kurtardı ve ayrıldı.. 15 gün sürmedi. Değer bilememişiz demek ki biz de değer görmedik. İmtihandı biliyorum ama o gün bugün tüm inancımı yitirdim.
22 Yorumla- 1 yıl
Kotu bir tecrube olmus uzuldum 😪
Ama onu baz alip aska inancini yitirmeseydin keske
Cevap sahibi1 yılHayırlısı olmuştur. Biz kimseye eğri düşünmedik. Ama demek ki elimizde olmadan da kalbini kırdıklarımız da varmış demek ki bize de Rabbim tokatını çaktı. Her şer de bir hayır vardır biz bilemeyiz. Belki de aileme beni görevli yaptı Rabbim bilemeyiz. Dünyada senin kalbini anlıyacak kadar merhamet ve vicdan sahibi yoktur diyerek yalnız bıraktı biz bilemeyiz. O (C. C) bilir. Aşka inancını yitirmek ise aşka değil insana dair bir yitiriştir. Aşk her yerde. Bir çiçekte, bir akan su da, bir annenin çatlayan ellerini öpmekte bir yetimin başını okşamakta, mutluyken aklına gelmeyen ama en ufak zor da otomatik Rabbine iki elini açıp dua etmektir aşk. Kaybolmaz özdedir.
Yine diyorum hayırlı olmuştur ve bir gün kalbime güneş gibi doğacak insana layık olursam ne kadar şükredeceğimi de biliyorum. Ama yok ise oyle biri yoktur. Bitti gitti derim.
1 yılGözlerine bakınca zamanı unuttuğum
sesini duyunca içimin huzurla dolduğu birine
Kalbimin sebepsizce çarptığı
adını duyunca bile gülümseyen yanlarımla sevdim bir zamanlar o gidiş gelişi kadar derin izler bıraktı.
Belki de aşk, en çok da yarım kalınca büyüyo içimizde
Ve bazen, en son ne zaman âşık olduğumuzu
en çok da hâlâ unutamadığımızda anlıyoruz12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim;)
- 1 yıl
Rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. O kadar uzun süre oldu ki bek bile unuttum
12 Yorumla- 1 yıl
🫤😕
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılaşık olmadım aşka da inancım yok.
19 Yorumla- 1 yıl
Yaaa üzdü 😪
- 1 yıl
alıştım ben
- 1 yıl
neyse dur bakalım yaşın küçük daha😇😇
- 1 yıl
yaşlandık artık ne küçüğü :P
- 1 yıl
25 daha nedir yaa, benim de sen yasina kadar inan dogru durust bir iliskim olmamisti 🙃😅
- 1 yıl
Ben umudu kestim sen umudu kesme ama 😅
- 1 yıl
Ben senin yaslarinda tanismistim zaten hayatimin askiyla🥰 o gun bugundur de devam 🙏🙏 o yuzden gec kaldim diye dusunme sen de😇
- 1 yıl
Mutluluklar dilerim 🙏🌺😇😇
- 1 yıl
Tskler canım 🙏🥰
1 yılEn son 22 yıl önce aşık oldum bilmiyorum ne kadar sürdü hala da evli olarak devam ediyoruz. Yakıtı biten arabayı iteklersin ya işte aynı öyle devam ediyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Sevinsem mi gulsem mi aglasam mi bilemedim 🙄
Çoook uzun zaman önce olmuştum sonra aşkın da ne kadar boş oldğunu anlayınca artık aşık olmamaya karar verdim
22 Yorumla- 1 yıl
Yaaa😪
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEn son 6-7 yıl önceydi sanırım ondan sonra da böyle derin duygular yaşatacak biri çıkmadı zaten
19 Yorumla- 1 yıl
😕😕
- 1 yıl
Bu yüz ifadesi yanlış okunduğu gösterdi... bi dokunuş yapalım çok yüksek duyguların en olgunlaşmış evresine geçtim diyelim.😀
- 1 yıl
Bu 6-7 yil onceki derin duygulu askin bitti gibi algiladim, uzgun emoji ondandi
Yanljs miyim yoksa? 🤔 - 1 yıl
Hevesle hormonlarla gelişmeden sönen kıvılcımın adını aşk diyoruz değil mi...
Peki bu gelişir bir sonraki eve gider be başka bir duyguyu doğurursa ne olur? Yani aşk güzel bir şey evet heyecanlı daha çok acı veren daha çok arzulatan karmaşık bir yapısı var fakat bunun bir tık ilerisi nedir diye soracak olursan evet şu an bulunduğum durumdur diyebilirim sana - 1 yıl
Wayy, o zmn emoji revizesi yapalim ; 😊🥰🥰🙏
Ama bana gore askin bir tik oteki yine ask'tir, fakat bu defa daha tutkulu, daha duygulu, daha oturmus bir ask olur.. icinde sevgi sefkat de barindiran, baglilik ve sadakat ile orulmus ♥️❤️ - 1 yıl
Ben ne dedim annem bir insanla muhabbet etmek çok hoş... İçsel olarak bazı şeyler yerine oturduğu zaman beklent içinde olmuyorsun, kişisel zevklerden daha çok manevi boyutuna geçiyorsun olayın insana şöyle bir de şey kattığını düşünüyorum ben gerçekten birini derin duygularla sevdiğim zaman daha iyi bir insan olabilmek için seni iteleyen bir güç var arka planda bu şahıslarla bağlantılı da değil aslında ruhundan gelen bir beslenme söz konusu... Yoksa bu hip hop aşklardan falan bahsetmiyorum yani ben
- 1 yıl
Kesinlikle söylediklerinde çok derin bir anlam var. İnsan gerçekten içsel bir dengeye ulaştığında, ilişkilerde beklentiden çok katkı odaklı olmaya başlıyor. Bu da zaten olgunluğun bir göstergesi. Bahsettiğin gibi, birini derin duygularla sevmek aslında o kişi için değil, senin içindeki potansiyelin ortaya çıkması için bir vesile haline geliyor. Yani o sevgi seni dönüştürüyor, olgunlaştırıyor. Bu da karşılıksız bir ruhsal büyüme hali.
- 1 yıl
Yorulmadan anlaşıldım ilk defa teşekkür ederim.
- 1 yıl
Eheehee 😊😊🙏🥰
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ben her bahar aşık olurum. Rüzgar olur yağmur olurum. Filizlenir anılarda gururum. Taşar içimden ruhum
12 Yorumla- 1 yıl
Waaaaow🥰🥰❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yılBu yaşımda neyi fark ettim biliyor musun, ben hiç aşık olmamışım 😄
25 Yorumla- 1 yıl
Yaaa yapma 😔😪
Demek ki dogru kisi cikmamis karsina ya da uygun kosullar saglanmamis - 1 yıl
Aşk hormonların bozulması demek yani bir nevi hastalık yaşıyorsun akıl falan devre dışı kalıyor geçici bir süre... sonra aklın başına gelince ben buna mi aşık olmuşum diyorsun 🥹
Ben tanıyıp aklımla görüp sevmeyi seviyorum çok daha kalıcı ve sağlıklı
Aşık olmadım ama bana aşık olan bir adamın dilbazligina düştüm neyse zararın neresinden dönsen kardır diyip yoluma bakıyorum 🫠 - 1 yıl
Evet ask bir hastaliktir belki de, ama o kadar guzel bir hastalik ki anlatamam 🙃🙃🥰
Her an onu dusunup hayal etmekten leyla gibi olup ne konusulanlari duymak ne de olan bitenin farkina varmak 🥴, onun bakislari altinda erimek🫠🫠, yanindayken bile ozlemek falan 🥰🥰
...
Ayy ASK guzel sey yaaa ♥️♥️♥️ - 1 yıl
Sanırım ben kızıma aşığım, tarifle çok uyumlu buldum çünkü 😄
- 1 yıl
Yaaaa 🥰🥰🤗
O bambaska bir ask iste 💖🩷💗💕
Kelimelerle tarfi edilemez
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmadım muhtemelen olmam. Ehehehe belkide öyle bişi yoktur.
26 Yorumla- 1 yıl
Ben gordum var, inan bana 😉❤️❤️
- 1 yıl
AŞK ♥️
- 1 yıl
Var var 🙃🙃😝
Ben hiç aşık olamadım ahahha şimdi fark ettim
26 Yorumla- 1 yıl
😕🫤
- 1 yıl
O daha da uzucu 😕
- 1 yıl
Bence dogru kisi cikmamistir henuz karsina da ondan 😇
Hiç olmadım desem daha doğru olur benim hayatta aşkı da sevgiden başka mücadelelerim oldu
13 Yorumla- 1 yıl
Hayatta mücadele her zaman vardır ve ömrümüzün sonuna kadar da devam eder. Ama AŞK başka bir şeydir. ne yaşanırsa şansın hayatımızın bir köşesinde hep yerini almalıdır bence ♥️🥰
- 1 yıl
🥰🥰
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Bu yıl oldum. Keşke olmasaydım ya da karşılık bulmasaydı. Hayatım alt üst oldu
12 Yorumla- 1 yıl
Offf evet bazen bunu dedirtiyorlar insana 🤦🏻♀️😪
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. E. k. a ayrıldıktan 2 ay sonra birine aşık oldum ve hala sürmektedir...
14 Yorumla- 1 yıl
Mutluluklar 🙏🙏
- 1 yıl
Haaa oyle mi 😁😆
Pardon 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
m 1 yılHer sokağa çıktım da birilerine aşık oluyom 🤣🤣
17 Yorumla- 1 yıl
Ahaha manyak 😅🤣😝
Bari her bahar olsaydi - 1 yıl
İlkbaharda sonbahara kdr sonra kış uykusuna yatiyorruz🤣
- 1 yıl
Ahahah 😅🤣
- 1 yıl
Bak yine oldum 😄😄
- 1 yıl
Korkulur senden 🫣😅
- 1 yıl
Yok bu sefer senin profiline baktım🤣🤣
- 1 yıl
🫣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBı kez oldum dediğim de kötü sözler yazdı aşk dan nefret ediyorum demişti lisede birini sevmiş kabul görmemiş bende nefret ediyorum aşk duygusu iyi değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçen sene diyebilirim. Bu arada yine müzik koymamışsın.
115 Yorumla- 1 yıl
Kahveci arkadas? 😅
Cevap sahibi1 yılÖhöm.!
- 1 yıl
Ahaha 😅
Al simdj dinledigimi atim sana
https://youtu.be/DcgPCU10Bek?si=OsIkLYAkmaEUpTsI
Cevap sahibi1 yıl- 1 yıl
O nasil guzel bir sestir yaww 😵
Cevap sahibi1 yılJamesi yeni duydum deme sakın.
- 1 yıl
Demiom bisi 🤐🤐🤪
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm sana.
- 1 yıl
Üzül bana 🙃
Cevap sahibi1 yılAlaman çukulatamı getir. Kendin de gel.
- 1 yıl
Eee daha daha baska arzunuzz efemm 🤪
Cevap sahibi1 yılBunları başar, gerisi bende:)
- 1 yıl
Bende yatagima kahvalti isterim o zmn 😬😬
Cevap sahibi1 yılGülü seven dikenine katlanacak artık.
- 1 yıl
Ahahah 😬😬
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Valla 8 ay önce oda son oldu çok az oldu ilişkimiz uyum sağlayamadık helalleşip bıraktık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. 2 sene sürdü aşkmıydı , sevgimiydi bilemiyorum ama güzel zamanlardı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılBir kere sevdim 13 sene sürdü. Aşk bir insana duyulmaz o yüzden sevdim diyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç bir zaman. Aşk öyle her insana nasip olan bir duygu değildir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşk burada tarif ettikleri gibiyse hiç olmadım. Beynimle kalbim hiç yer değiştirmedi ki benim 🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Eşime aşık oldum ve halen aşığım 10 senedir
27 Yorumla- 1 yıl
Waaayy ne mutlu 🥰❤️
Bi omur boyu mutluluklar dilerim 🙏🙏 - 1 yıl
Benim 20 sene oldu 😇🥰🥰🙏
- 1 yıl
17 yillik evliyim🥰
- 1 yıl
Tesekkurler
Cok sukur 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yıl6 yıl önce ve 5 yıl sürdü
12 Yorumla- 1 yıl
Wayy daha 15inde aski bulmusun, ne guzel 🥰🥰
- 1 yıl
Ama Bitti 🥰
1 yılHiç aşık olmadım daha
13 Yorumla- 1 yıl
Daha 18sin sen ama 😇😇😇
- 1 yıl
Evet abla daha yaşım çok genç ☺️☺️ Olurum elbet
- 1 yıl
Olursun umarim canım 🙏🥰🥰
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olmadım ki sürsün
12 Yorumla- 1 yıl
Olursun olursun 😉🙏
1 yılŞu an saroşum iç bir şey bilmoorum
16 Yorumla- 1 yıl
Seni konusturup agzindan laf almanin tam sirasi o zmn 😈😈
Ee anlat bakalim nerde tanistinizzz 😉 - 1 yıl
Kap gel birani o zaman ateş basindayim sucuk kuzu şiş tavuk var
- 1 yıl
Off off🤩😋
boş ver sen aşkı meşki lokmaya bakalım biz 😅 - 1 yıl
Buyur gel bea ama bira ile gelirsen kasa ile gel
- 1 yıl
Ahaha anlastik 🍻
- 1 yıl
Emen gel emen
1 yıl1 sene önce ve hala devam ediyor. Ama kavuşamadık ve imkansız maalesef 🥲
10 YorumlaHayatımda hiç aşık olmadim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
1 yılAşık olmadım daha önce
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yıl1.5-2 sene once
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSeneler önce
10 Yorumla
1 yılUzun zaman önce uzun bir aşkım oldu..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHiç olmadım lkajsdj.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılO sınavdı baya aradan geçti
10 Yorumla
1 yılHenüz aşık olamadım ben. :)
10 Yorumlayakın zamanda aşık olmuştum ama boşmuş aldanmayın
10 Yorumla
1 yıl37 yıllık hayatımda hiç olmadım
11 Yorumla- 1 yıl
Kismet 38e o zmn 😊🙏
1 yılHer gun 1 kiza asik oluyorum djhsjsj
11 Yorumla- 1 yıl
Her bahari da beklemiyorsun sen 😇😝
Bana aşk deme
11 Yorumla- 1 yıl
Piki 🤐🤐
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 1 yılÇok oldu
15 Yorumla- 1 yıl
Ama en son ne zmn? 😊
- 1 yıl
Hatırlamıyorum :D
- 1 yıl
Yaaa yeme simdi bizi 🙃😝
- 1 yıl
Tok be ne yiyeceğim. Sevmek ile aşk çok başka şeyler benim için
- 1 yıl
Tabiki baska seyler. O yuzden ben "aşk"ı sordum ♥️
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uzun zaman oldu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok zaman oldu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Lisede...
20 YorumlaAşık olmadım
20 Yorumla
1 yılYıllar önce 6 yıl
10 Yorumla
1 yıl8 yıl önce aşık oldum
10 Yorumla
1 yılLisede galiba, bu arada gözleriniz lens mi?
10 YorumlaBakiciiizz
10 YorumlaBurdan tanistigim biriydi. 7 yil gorustuk.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBoş işler ya
10 Yorumla
1 yılOlmadım..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yıl4 yıl sürdü
10 Yorumla
1 yılOlmadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. 5 ay oluo
10 Yorumla
1 yılWay kertenkele;d
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği