Diğer En son ne zaman tükürdünüz:) ? AfiliYlnzlık Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman yere falan balgam attınız? Ama dürüst olun 😂 Güncellemeler1 yıl Dürüst cevaplar 😃 En son ne zaman tükürdünüz:) ? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Balgam atmadım ama yere dün tükürdüm jsjskek 0 20 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Ahaha severim dürüst kadını bak. Dışarda gezerken mi tükürdün 😃 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Evet ama bir sebebi vardı Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Neden mesela? 😃 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Kaldırım da Yürürken ayıptır söylemesi köpek b*ku gördüm iğrendim sanki agzımadaymış gibi tükürme gereğinde bulundum sbshsj Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Ahaha yani normalde hiç tükürmüyosun ozaman? 😃 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Duruma göre degişir hshehej Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Ahaha işte onu soruyorum normalde tükürme durumun olmuyor mu hiç aniden yere? 😃 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Hangi cevabı duymak istersin ya da ne yaparken tükürdüğümü duymak istersin dnjdkdksk Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Ahaha yani normalde işte illa miden bulanmadan falan tükürüyor musun 😂 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Bence sen başka bir cevap duymak istiyorsun ;) Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Yoo nasıl bi cvp mesela? Gerçekten sorduğum soruya cvp bekliyorum ciddiyim 😃 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Midem bulanınca tükürmem Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Ne olunca tükürürsün? Normalde bişey olmadan da tükürüyor musun yani? 😃 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Yok tükürmem yazık tükürük bezlerim yorulmasın 😅 Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Yani normalde tükürmüyosun ozaman niye duruma göre değişir diyosun. Canın isteyince tükürüyomuş gibi 🤣 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Yalayınca tükürürüm Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Bak bu çok iyi cvp oldu he 😃 çok mu tükürürsün az mı peki 😃 Yorumla Günesinkadini 1 yıl Boyutuna bağlı Yorumla AfiliYlnzlık 1 yıl Karşı tkp yollar mısın Yorumla Günesinkadini 1 yıl Elbette Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Balgam atmadım ama yere dün tükürdüm jsjskek
Ahaha severim dürüst kadını bak. Dışarda gezerken mi tükürdün 😃
Evet ama bir sebebi vardı
Neden mesela? 😃
Kaldırım da Yürürken ayıptır söylemesi köpek b*ku gördüm iğrendim sanki agzımadaymış gibi tükürme gereğinde bulundum sbshsj
Ahaha yani normalde hiç tükürmüyosun ozaman? 😃
Duruma göre degişir hshehej
Ahaha işte onu soruyorum normalde tükürme durumun olmuyor mu hiç aniden yere? 😃
Hangi cevabı duymak istersin ya da ne yaparken tükürdüğümü duymak istersin dnjdkdksk
Ahaha yani normalde işte illa miden bulanmadan falan tükürüyor musun 😂
Bence sen başka bir cevap duymak istiyorsun ;)
Yoo nasıl bi cvp mesela? Gerçekten sorduğum soruya cvp bekliyorum ciddiyim 😃
Midem bulanınca tükürmem
Ne olunca tükürürsün? Normalde bişey olmadan da tükürüyor musun yani? 😃
Yok tükürmem yazık tükürük bezlerim yorulmasın 😅
Yani normalde tükürmüyosun ozaman niye duruma göre değişir diyosun. Canın isteyince tükürüyomuş gibi 🤣
Yalayınca tükürürüm
Bak bu çok iyi cvp oldu he 😃 çok mu tükürürsün az mı peki 😃
Boyutuna bağlı
Karşı tkp yollar mısın
Elbette