Merhabaa 🌸
Marketten aldığım hazır pizzayı fırına vermekte bence hamaratlıktan sayılmalı 🤣🤣🤣

Merhabaa 🌸
Marketten aldığım hazır pizzayı fırına vermekte bence hamaratlıktan sayılmalı 🤣🤣🤣
Sana daha lezzetli ve kolay tarif vereyim.
Ekmek fırına gidip hazır ekmek hamuru al. Hamuru biraz daha un ile yoğunlaştır ve incelterek aç.
İki domatesi kabuğunu soyup rendele. Biraz zeytinyağı ve tereyağı karışımı iki diş doğranmış Sarımsak kavur. Üstüne varsa kahvaltılık acuka tarzı sos ekle. Az kekik, kırmızı biber ve fesleğen ile zenginlestir. Üstüne domates rendesini ekle. Bir kesme şeker at içine. Koyulaşana kadar karıştırıp bekle.
Açtığın hamurun kenarlarını hafif içeri kıvır. Pişmiş sosu üstüne yemek kaşığı ile yay..
Gerisi hayal gücüne ve elindeki malzemeye kalır. Ben genelde mantar, sucuk ve sosis eklerim. Başka şey koymam
Tavsiyem kaşarı baştan koyma. Pişme işleminde yanabilir. Pizzayı pişirdikten sonra kaşarı üstüne rendele fırını kapat ve pizzayı fırında 10 dakika dinlendir. Kaşar daha lezzetli ve erimiş olacaktır.
Tarif için teşekkür ederim 🙏🏻 güzel bir tarife benziyor ama ben pizzayı çok tüketen biri değilim düzenli olarak spor yapıyorum o yüzden arada bir hazır tüketiyorum. Ama tarif denemeye değer bence burada pizza sever arkadaşların dikkatini çeker umarım.
👍 pizza candır
Her gün yemek yapıyorum o yüzden artık bu bana hamaratlık sayılmaz😅
Böyle düşününce de uzun zamandır hamarat olacak bir şey yapmadım.
Konuyla alakasız ama montuna aşık oldum zjkxk 😍🧚🏻♀️
Cevap
39Cevap
Aşkım afiyet olsun, bir tanesini alabilir miyim jfjd, dün noodle yapmıştım kendime. Nasıl hamaratım nasıll...
Gel aşkım beraber gömeriz dördünü de bize inanıyorum 🤣
Aynen videoya alırız yerken KS ile ilgili soru cevap yaparız hxjzjz
Aynen aşkım haterlarımız çöker yoksa jxjxjx
😍😍
Daha demin bir pirinç pilavı yapmışım böyle bir hamaratlık yok aşkım 😀 ne lapa kaldı, ne kuru, ne de dibi tuttu? Tam kıvamında olmuş, sen düşün artık jdjdjdj Yürüyen hamaratim yani o derece
Ahahah 😂 ya pilavın kıvamını iyi tutturunca bende kendimi master chef yarışmacıları gibi hissediyorum o derece gurur veriyor o durum 😂
😂😂😂Kesinlikle
Dün akşam 😂
Senin sadece yemekleri yemen bile en güzel hamaratlıktır
Onu kendin yapmalasin hatta dondurerekta hamuru acabiliyorsan tamam hamaratsin derim :))
Bir hafta önce dolma yapmıştım onunda altı yanmıştı kdkxkx
Bugün sabah valla. Kendime güzel bir kahvaltı hazırladım.
O sayilmaaaz en son fırında patatesli tavuk yapmıştım
Ha ha ha makarna aldık haşilacaktık kuzen farklılık olsun dedi kızarttık yüzümüze patladı herimiz yandı ilk ve son
Ajzkkzkzkzkxnx
Cok acıktigimda pizzanin pismesine yakın yumurtada kiriyordum üstüne guzelo oluykr
Ben sıfırdan hamuru yoğurup yapıyorum pizzayı😄
Görüntüsü gayet lezzetli görünüyor. Hamaratlığım ise en son birkaç hafta önce tuttu.
Kız nasıl yaptın pnu 😂
Bir tanesini de bana ver
Gel kız hepsi senin olsun 😅🧚🏻♀️
Mersi🌸
Bu nedir lahmacun mu 🙄
Pizza.
Hazır almışsın nerde bu hamaratlık 🙄
Hazır aldım diye yazdım zaten görmüyor musun
Körüm ben
Bi ara hergün bunlari yiye yiye italyanca konusmaya baslamistim. Çok şükür zor donemlerdi
Tutmadı ve tutmayacak neden böyle bilmiyorum mutfağı sevmiyorum
Dün gece damla çikolatalı kurabiye yaptım
Neredeyse her gün kek yapıyorum
En İyi Cevaplar