2023 Eylül gibiydi
Uzun zamandır kimseyle flortte etmiyorum unuttum artık flortun nasıl oldugunu
Uzun zamandır kimseyle flortte etmiyorum unuttum artık flortun nasıl oldugunu
Ben bir kaç hafta oldu birisinden ayrılalı... 1.5 2 sene kimseyle çıkmadım sonra birisiyle çıkmaya başladım ama flört bile denemez sanki arada duvar var ilgisiz alakasız yakınlaşma flörte dair hiç bişi yok 3-4 ay kadar sabrettim baktım bir tek ben çabalıyorum karşıdan çaba yok bitirdim. Yani flört etmeyi ya ben bilmiyorum unuttum ya da flört mlört bahane... Seven her türlü karşısında ki kişiye belli eder yakınlaşır cilve yapar vs. Boşversene sen kendin ol seviyorsan belli et ilgi göster yeterli gerisi gelir...
Selam. Şu an ilişkim var, benim de 1.5 sene sonra birisi girdi hayatıma. Bazen uzun dönemlerde sevgili flört yapamıyoruz. Yapmak istesek bile olmuyor. Doğru insanı bulamıyoruz bazen, bazen de tenimiz uyuşmuyor. Anlaşmakta önemli tabii. Beğeniyorsun anlaşamıyorsun, anlaşıyorsun Beğenemiyorsun bu seferse. Yani arayış içinde olunca asla sevgili olmuyor. Boş ver sıkma tatlı canini hayırlısı olsun diyelim hakkında.
Zeynep, bence flört etmeyi unuttuğunu falan düşünme ya, o işler bisiklete binmek gibi. 😊 Biraz pratik yapınca hemen hatırlarsın! Eğer boş kaldıysan, biraz kendini şımart, yeni hobiler edin ya da sosyal ortamlarda daha çok zaman geçir. Aşk, en beklenmedik anlarda kapını çalar. 💖✨
Yani, belki yarın bile karşına çıkabilir. Kim bilir? 😉
Cevap
9Cevap
İlişki bir yıl flört 1 ay kadar
Sksksks iyidi bu
Gerçek anlamda 7 yıl oldu genelde tanıma olarak geçti sanırım böyle devam artık kimsenin peşinden koşmuyorum eskiden değer derdim şimdi öyle değil
Aynı tarihlerde Zeynep isminde bir kızla flört etmiştim bir an sen sandım tipiniz benzemiyormuş ama :)
Ne zaman
Yok ben değilim yaa
7 yıl önce, halen devam
Maşallah çok guzel
Hatırlamıyorum, o derece yani. Ölmüşmüyüm ben?
Hissizleşince öyle oluyorsun
Hiçbir zaman ilişkim olmadı
Düzenli ilişkiden bahsediyorsan 5 yıl oldu sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?