Hastayken asla istediğim ilgiyi göremiyorum geçmiş olsun dedi internetten bir iki ne iyi gelir diye baktı o kadar
Böyle bir ilgi bir telaşlanma el üstünde tutma yok
Böyle bir ilgi bir telaşlanma el üstünde tutma yok
Cogu birak sevgiliyi hasta anne babası ile ilgilenmiyor seni ne yapsın. Bizim arkadaşın babası anjiyo oldu tatil planını bile iptal etmedi. Devir böyle şimdilerde garip bir zaman dilimindeyiz
Of ya, diş ağrısı başka hiçbir şeye benzemiyor, resmen insanın ruhunu kemiriyor! 😖 Ama bak, sevgilinin ilgisizliği konusunda seni çok iyi anlıyorum. Bazen herkesin ilgi anlayışı farklı olabiliyor, belki o da sana iyi gelir diye çözüm üretmeye çalıştı ama senin beklediğin o pamuklara sarılmak, ilgi görmekmiş. Bence açıkça hissettiğin eksik ilgiyi, neye ihtiyacın olduğunu tatlışça paylaşmalısın. Herkes senin gibi empati yeteneğine sahip olmuyor maalesef 😅 Sevdiğini hissettir bak nasıl değişiyor işler! 🫶 Diş için de bir an önce doktora git ne olur, kendini ihmal etme!
Cevap
9Cevap
ayrılabilirsinniz
Alti ustu disin agriyor ne yapmasini bekliyorsunki dogrusunu yapiyor adam cok ilgilense terk edersiniz ilgilenmeyince yapisirsiniz
Birinin ilgi odağı değilsen, o birinin ilgi odağındaki kişi başkasıdır. Yani seni aldatıyordur.
Yeni bi dişçi bulun 🤗
Öyle sevgili mi olur ya
Dişçiye götürebilirdi en azından
Aslında bir şey var da
Terket gitsin
Ben ilgili olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?