Canım acıyor nolur bıraz dertleselim mi?

Sevdıgım bı adam vardı 3 3 bucuk yıldır bırbırımızı sevıoduk ama bır turlu acılamadı calıstıgım kafeye gelıodu babasıyla bırlıkte 4 ay once evlendı megersem mezhep ayrılıklarımızdan dolayı aılesı ıstememıs bnı ama sureklı bana gelıodu babasıda bılıodu bnı oda benim sevdıgımı bılıodu bnmle ıyı gecınıodu hatta sakalasıodu babalarımızda arkadas babası 4 ay once oglum evlenıo dedı ve dugun davetyesı verdı yuzume bakamadı cocuk tabı 5 gun balayı oldu balayından sonrada bana geldı canım cok acıodu ama hıc bırsey olmamıs gıbı kahkahalar atıodum tabı buna delı oldu sevmemıs bu kız bnı dıe dusundu sanırım 2 gun sonrada karısını getırdı ama ne el ele tutusma var ne yan yana yurume yuzukte takmıo hatya kadını arkada bıraktı fırladı gırdı kafeye selamını verdı bnde tezgahı terkettm kaldı oylece o hareketımden sonra 16 gun boyunca hıc gelemedı arayı acarak gelıodu 3 ay boyunca ama babasından cesaret alıodu babası ılk gelıodu o kalkmaya yakın sonra o gelıodu bakısmaları yıne devam edıodu basına elını koyup bakmamaya calısmalarını da yakalıodum sonra ne olduysa artık babasından once geldı babasıda sok oldu tabı bnde tek gelmeye cesaret etmesın dıe tabakları onune atarmıs gıbı koyuyordum tepkımı anlıyordu o onden gelme hareketınden sonra babası komple yasak koydu sanırım artık ne gelıo nede babası gelıo aslında benim ıcın ıyı oldu canım cok acıodu babası bıldıgı ıcın sureklı yok oglumla gelınım tatılde yok soyle yok bole dıodu ama cnmı cok acıttılar bosu bosuna oyaladı hele son 3 ayda yaptıkları cok agırdı sonucta o surecı onlar bılıodu bı anda ortadan kaybolabılırlerdı benim ahımı aldılar benim sorum su zorla evlendırılen bı adam 4 aydır evlı ve ılk 3 ay bana geldı bn ıttım bu adam o kadına asık olup sever mutlu olur mu benim ahım cıkarmı sızce
Canım acıyor nolur bıraz dertleselim mi?