Sevgilim ne zaman dışarı cıksa aradım da merak ettiğim için acmıyor güzelce de konustum kızdım da bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Sevgilimle tartışığmızda bu boyle devam etmez diyor hemen ayrılıyor geliyor bende seviyorum bir kac kere kabul etmedim ama sonra affettim.
Genel olarak fazla olmasa da evde işte ararm acar 5 dakıka konusuruz kapatırız ben aradığımda. Ama ne zaman dışarı cıksa 2 saat falan gecer yazar tamam yazsn ararm acmaz mesgulüm diyor tamam sonra ararım askm hayatm dediği yok sonra aryorm yine aynı acmıyor kendide aramıyor sinirleniyorum daha cok arıyorum 5 dk konusamaz mı ya bugun teyzeme gidecem dedi gitsin yolda konusablr o kadar aradm acmyorm knsmycz da dyor ben nerde olursam olayım mesgul de olsam actryor acıyorum sonra bna dısarıya cknca hep bole yapyn dyor hiç acmyor ki bana dısarı cıkınca bir yere gittinde nadir açıyor ben anlayışsız biri değilim ama bana bunları diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Düğüne gitti gidebilir tabi ama 1 bucuk saat gecmiş yazmıyor giriyor bide evin oraya varmıs haberim yok kuzenime gdecem dedi teyzemdeyim dedi o kadar aradım acımadı ama ben nereye gitsem acıyorum neden bakmıyorsun telefona diyebiliyor bundan sıkıldım yaa seviyorm sevmesem katlanamam konustum da ama bana sen hep aynısın diyor
Sevgilim ne zaman dışarı cıksa aradım da merak ettiğim için acmıyor güzelce de konustum kızdım da bu durumu nasıl düzeltebilirim?