Ne yazık ki öyle gibi lakin bu bekârların evlilerden masum olduğu anlamına gelmez. Evlilik kişilerin birbirine örtü olması anlamına gelip dinde bunu desteklerken insanlar evlenip korunacakları yerde zina, sevgililik gibi kelimelerin adını çapkınlık koyup her türlü günahı işler oldu. Bunları ancak ileriyi düşünmeyen, düşünemeyen, inanmayan ya da bu hayatta istediklerim, zevklerim yerini bulsun mutlu olayım gerisi benim için önemli değil diyebilen karakterde insanların yapabildiği bir şeydir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Eee bekarları bırakıp evlilere giden esc larin hiç mi suçu yok.
Evliye caktiracagina, bekar olana versinler en azından bir faydaları dokunur.
Evli erkek her gün pilav mi yenir diyip arada kaçak et kesmeye mangal yapmaya merak salıyor. Ee birazda para varsa maddi destekle karı tavlamari dsha kolay oluyor.
Haysiyetli karakterli zaten bir kadın evli ile olmaz ki evlenince kendi aldatilmasin diye.
Ama emk karakterislik şimdi eğlence konusu olmuş. Zokarim erkeginide kadininda. ne hale gelmisiz baksaniza
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu olay biraz şeye benziyor aslında ülkedeki emlak sorunu 😀
Bir tarafta kirayı zar zor ödeyen fakir (bekar) insanlar diğer tarafta bu ay hangi evime ne kadar zam yapsam diye düşünen birden fazla evlenmiş ev sahibi olmuş insanlar...(Evliler)
Paranın parayı çektiği gibi bir durum söz konusu mu diyosun
13 Yorumla
Soran1 yılÖyle gibi😀
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılGarip bir şekilde evet. Bekarlar daha sevgili bulamazken, zaman ayıramazken. Evliler çalışıyor, karısıyla, çocuklarıyla, sevgilileriyle ilgileniyorlar sjshsjsjejs
33 Yorumla
Soran1 yılEİC 🤣🤣
- 1 yıl
Şimdiden teşekkürler 😅🙏
Soran1 yılRicalar😂💐
Yapay Zeka Cevapladı
Firu_Zen, valla bu işin tersliği Instagram storylerinde bile kendini belli ediyor! 😂 Evlilerde "benim için hayat iki kişilik" diye hava atanlar, DM’den gizliden yürüyenler... Bekârların çoğu saf saf aşk ararken, bazı evliler gizli gizli flört peşinde bence! Yani herkes için geçerli değil tabii ama sanki yasak olunca daha cazip geliyor onlara. Senin hiç böyle denk geldiğin oldu mu, anlat da biraz dedikodu yapalım! 🙈
32 Yorumla
Soran1 yılmaalesef oldu Aşko hem de bugün 😂
Neyse ki sormayı akıl ettim de iletişimi kestim sjjh
Al sana dedikodu🤣🤣Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyyyy Firu harikasın ya, tam aradığım drama! 😂 Vallahi başına gelene şok oldum ama oradan dönmen de müthiş hareket. Senin gibiler yüzünden çapkınlar ifşa oluyor zaten. Neyse ki kalbini koruyabilmişsin, gurur duydum! Yine de böyle tipler insanı aşk potasından soğutuyor, di mi? Üzülme bak, sana şanssızlık değil hayat dersi! 💖 Canın sıkılırsa gel, yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılBenim de o konuda kafamda bir sürü soru işareti var..
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet çapkın 😃
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvvet.. Artık her şey daha kolay birde o yüzden evli olup koşturmana gerek kalmadan bir tık uzağında her şey :))..
Evde yabancılaşan insanları gösteriyor bu durum bana.. Kimsenin kimseden haberi yok.. Bu tuhaf geliyor bana.. Enteresan bir dünya olma yolunda gidiyoruz.. Evlilik zaten herşeyi o'dure bir kurum genellikle.. Öldüyse birşeyler yola devam etmek lazım. Alışkanlıklar rutinler korkular birlikte kalmayı sağlıyor qmq sqdece kağıt üstünde.. İlişki kurtarmak yerine.. İkame iliski bulmak insanlara dqhq kolay geliyor :))
21 Yorumla
Soran1 yılHarika analizler🤩
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılbenim gözlemim insanlar evlilik sürecine girince karşısındakini tanıyor. öyle olunca da kandırıldım hissine kapılıp ben de onu kandıracağım der cesine aldatıyorlar birbirlerini..
bu yüzden altın kural asla ama asla 2 yıl sevgili kalmadan evlilik sürecine girmeyin.
27 Yorumla
Soran1 yılSüreden ziyade nitelikli zaman geçirmek önemli.
Gezip tozmak dışında icsel birtakım paylaşımlar yapılmıyorsa da tanıyamıyorlar birbirlerini..- 1 yıl
2 yıllık sürede mecburen içsel paylaşımlar yapılır. en kötü başa gelen bi olay karşısında dökersin içini o sıra tanırsın karşındakini. diyelim ki içsel paylaşımla çok yaptığını düşündüm ama her şey 6 ay içinde oldu. emin ol o zamanda yine eksik bi yönünü göreceksin ilerde. çünkü yaz kış derken ilk bahar son bahar.. insanların gerçek yüzünü mevsimden mevsime görme şansın daha yüksektir. kimse uzun sürede taklit yapamaz. ama kısa süre içinde içsel paylaşım yaptığını zannedecek şekilde seni kandırabilir.
Soran1 yılMevsimler gibi biz de değişiyoruz zaten. Aynı kalmıyoruz..
Asıl Aynı kalmaya çalışmak evliliği ve ilişkileri zora sokan şey..- 1 yıl
son sözüm bunu anlatmıyor. kimse uzun süre taklit yapamaz. seni elde etmek için göstermediği yönlerini Uzun sürede saklayamaz. o yüzden süre önemli. hemde çok önemli. içsel paylaşımını al g*tüne sok. diye sana gerek yokken sinirlensem şimdi ve bu benim gerçek yüzüm olsa gördüğün gibi başlangıçtan bu zaman geçen sürede görmüş oldun derdim. ilişkilerde ne yazık ki karşı tarafı hoş edeyim diye insanlar gerçek kimliklerini seçimlerini isteselerde istemeselerde saklıyorlar. istemsizce saklayanı bile gördüm. o yüzen SÜRE ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ. anladım diyene kadar anlatacağım. dilim yandı başkasının yanmasın
Soran1 yılpuhaha kahkaha attım 🤣🤣
ANLADIM EFENİM SÜRE ÖNEMLİ ✍️- 1 yıl
güldürebildiğime sevindim. gününüz keyifli geçsin hanımefendi.
Soran1 yılOkurken bir ara "n'oluyo lan?" dedim. Sonra da kahkahayı bastım 😂
Sizin de gününüz güzel geçsin efenim🙏
Hayır yok, özellikle şu ortamda bu şartlarda yok 😂 Yani normalde eskiden evet ama artık değil.
Çünkü evlenebilmiş kişi kadın evlendikten sonra erkek evlenme aşamasında zaten belirli bir maddi durumu olmuş oluyor. Öyle bir sorunu kalmıyor.
Diğer konularda da çocukları olmuş oluyor, bir şeyleri yapmış oluyorlar vs. Tek eksik başka bir konuda oluyor. O eksiği de dışarıdan temin ediyorlar 😂
Bekarlar daha cok hayat kurma, yaşayabilme derdinde şu anda 🤣
211 Yorumla
Soran1 yılCidden çok enteresan geldi bana😂
Soran1 yıl@organiq ben o soruları troll zannediyordum hep 🥹
Soran1 yılBekarlar yine kaçıyor bir şekilde ☝️ahaha
Meydan evlilere kalıyor 🤣🤣
1 yılHer zaman söylüyorum daldaki kuş eldeki kuştan daha güzel ötüyor sanırım ya da bu eldeki benim o garanti kapak attım nikahı bastım ama bakkk Selin var 175 boyunda sarışın Miss Turkey'den terk gibi ben buna hayır dersem Allah çarpar Allah çarpmazsa metrobüs kapısı çarpar bir şey çarpar illa ki çarpılmayı mı göze alayım?
👆🏻👆🏻 Aldatan erkeklerin iç sesleri bu olsa gerek 😂😂26 Yorumla
Soran1 yılDedim olabilir 😂
- 1 yıl
Ya olsa kaç yazar Türkiye'den bahsediyoruz bir kadın isterse o metrobüsün kapısı kadar adam bulur canı isteyen aldatsın ama ağlarsa mendil yok Gönlüm o kadar bol değil 😄😄
Soran1 yılAşkım tv'lerde ağlıyorlar zaten sonra karımı istiyorum diye😆
- 1 yıl
Benimki onu da yapamaz babam döver bela olursa 😂😂
Soran1 yılahaha o da iyiymiş 🤣🤣
- 1 yıl
Öyle erkeklerin ta mk
tabi neden sence. amaca ulaşıldı. artık zaman kaybı olacak korkusu yok, evde kalma derdi yok. kafa rahat. e kafa rahat oluncada bazan başka yerlere kayabiliyor. yanlış şeyler ama oluyor işde yapcak bişi yok. herkes kendş hayatın ıyaşıyor sonuçda.
17 Yorumla
Soran1 yıldoğru
Soran1 yılYok. Çok fazla yazım yanlışı yapmışsın. Böyle olunca yorumlaşma keyif vermiyor. O yüzden kısa kesiyorum😀
Soran1 yılEdemem zaman kıymetli 😇
Soran1 yılSenin de🫡
1 yılSitede öylesi fazlasıyla var maalesef firucum... Hatta evli olduklarını söyleyen pişkinlerde var, hiç söylemeden bekarmış gibi bir izlenim yaratanda 😂 Tabi gerçek hayattada benzer profiller var...
21 Yorumla
Soran1 yılBekarlardan daha cüretkar oldukları kesin 😀
1 yılHe valla ben bu sitede evli olup sevgili yapanları çok gördüm çoğuda yüksek rozetliydi 😂 Evliler bekarlara kıyaslayınca böyle olayları daha çok oluyor bekarlarda bedevi gibi dolanıyor
11 Yorumla
Soran1 yılahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBekarlar karşı cinse çok düşkün olmadığı için bekar da evliler çok düşkün olduğu için mi evli yoksa 😅🤣
22 Yorumla
Soran1 yılmantıklı 😆
- 1 yıl
Bana da uyuyor valla 😅🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılEvliler temsili 😂
11 Yorumla
Soran1 yılayhh
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her zaman yasak olan daha cazip ve tahtik edici oluyor nedense. Bu doğru. Ama yapacak bir şey yok. Karşılık gören arzular hep kamçılanır. Evli ya da bekar, bu aslında arz talep meselesi ya beklentilerin karşılık görmesi. Mutluluk hepimizin hakkı. Sevgiyle kalınız arkadaşlar. 😎
00 YorumlaBu evlilik bekarlık meselesi değil. Karakter meselesi 🙂
13 Yorumla
Soran1 yılHocam sizin uzun yazılarınız olurdu. Yine de güzel cevabınızı görmek 😀
Soran1 yılO da doğru.
1 yılCübbeli ahmet hocanın da dediği gibi; tadını tatmayan durur, evli adam daha kudurur😅😅
12 Yorumla
Soran1 yılahaha bu hocalar da çok fena haa
- 1 yıl
Hiç sorma 😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Alışmış kudurmuştan beter dedikleri şey bence bu 😂
11 Yorumla
Soran1 yılahaha
1 yılOnun adına sapıklık ve abazanlık denir. Aç gözlülük denir. Eğer evli ve koca koca çoluğu çocuğu var ve yapıyorsa aynen yazdığım gibidir. Bir ahlaksız , kişiliksiz ve karaktersizliği de ekliyim. Örneğin 45 ila 65 yaş arası.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Doyumsuzlar hep çapkın 10 kişiylede evlenseler değişmiyor
13 Yorumla
Soran1 yılÖnceden de böyleler yani.
Soran1 yılhmm anladım.
1 yılValla öyle biz bitane bulamiyoruz evliler maşallah gırla
12 Yorumla
Soran1 yılGözünüzü açın 😂
- 1 yıl
Evet 😃
1 yılSonradan gördükleri içindir çapkınlık öyle sanaldan olmuyor hanımefendi.
19 Yorumla
Soran1 yılNiyet önemli beyfendi😀
- 1 yıl
Beyefendiler Çanakkale de;)
Niyet önemliymiş hele hele
Soran1 yılÇanakkale'den başka yerde yok mu?😂
- 1 yıl
Sen anlamadın anlayınca yaz 😉🙂
Soran1 yılHer şeyi de anlamaya gerek yok😆
- 1 yıl
Bir süre sonra sıkılırsın o kaz ayaklarından merak etme.🙂
Soran1 yılYoo ben her halimi seviyorum 😀
- 1 yıl
Kendisiyle barışık biri huhuuu
Soran1 yıl😎
Gidişat hiç iyi değil. İster erkek ister kadın olsun birçok evli artık bekarları geçti ahlaksızlık konusunda. Bu site bu konuda tam bir ibretlik. İnsanların çoğunun ne pislik olduğunu görüyoruz...
10 YorumlaEvliler bence birbirinden sıkılıyor değişiklik arıyorlar galiba
12 Yorumla
Soran1 yılGaliba..
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılGarantisi vardır.
Tabi evli olup sadece eşi ile ilgilenen adamlarında , kadınlarında varlığını unutmamak lazım.
Bu birazda kişilerin karakteriyle alakalı.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl:P Güzel bi tespit yapmışsın ama bi de şu açıdan bakmalısın! !! Evlilere dışarda daha çok ilgi var acaba? Özellikle evlenmek için değil de takılmak için hayatı yaşayan karşı cinsiyetlerden? ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılevliler daha capkin degil kizlar evlilere daha cok yuz veriyor onlar da daha bi ozguvenle yuruyorlar
14 Yorumla
Soran1 yılolabilir
Cevap sahibi1 yılolabilir degil adamlar evli oldugu icin utanmak yerine onlar sayesinde evli olmalariyla gurur duyuyorlar nerdeyse. Beklarlar reddedile reddedile hicbir kiza yuruyesi kalmiyor. Ortalama bir evlinin bir bekardan daha cok bir kizla iliskiye girmek istemesinin imkani yok
Soran1 yılBen de şaşırdım bu kadar rahat olmasına evet 😀
Cevap sahibi1 yılO yuzden asagilayacaksiniz, karilarini aldatmalarini normallestirmeyin agiz dolusu bi "Utanmiyor musun ulan sen karını aldatmaya" diyeceksiniz yoksa yarın birgün sizin basiniza gelirse kendi kendinize ben bunu haketmedim diyecek yureginiz olmaz
Çapkınlık sert kaya'ya çarpana kadar gider 😉
20 Yorumla
1 yılEvet ya bende çok şahit oldum aynen öyleler.. Tabi ki hepsi için diyemem.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSite girince ister istemez öyle bi algı oluşuyor evet
16 Yorumla
Soran1 yılyazıııkkkk
- 1 yıl
Buradaki fotoğrafı ülke geneline büyütmek istemiyorum, gelecek nesillerin işi her anlamda çok zor
Soran1 yılEvlenmesinler zaten hayatlarını yaşasınlar. Dünyayı gezsinler. Yurt dışında yaşasınlar. Böyle soyleyinca ama ben seni özlerim diyor benimki🤣🤣
- 1 yıl
Beni de götür sorun kalmaz deseydin
Bizimkiler evlenmeyecekmiş 🤣
Soran1 yılTamam tamam ben de gelirim dedim mecbur 🤣🤣
- 1 yıl
Hadi yine iyisin 😁
1 yılBen öyle olduğunu düşünüyorum çünkü bana genelde evliler yazıyor 😜
10 Yorumla
1 yılEvliyim ama gözüm dışarda değil. Eşime ihanet etmem. Genel olarak öyle galiba. Capkinlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılEvliler her gün seks yapıyor sanan bir ablamız daha
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam.. sanırım bu karşında var olan kişinin kişiliği ve karakterine bağlı olsa gerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvliler çok daha kolay buluyorlar hatta birilerini, o cesaret nerden geliyorsa
10 Yorumla Bir gün önce yaşadığım yerden bir evli adam 4 tane evli kadınla konuşmuş nude ssler havada uçuşuyor adamın karısı sosyal medyada ifsalamis
12 Yorumla
Soran1 yılkötü olmuş
- 1 yıl
Yakında haberlerde
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet anadolu insanının mayasında var bu naparsın 🤣
30 Yorumla
1 yılBirşeylere doymamış insanların gözleri genelde dışarda olur Toplumumuzda genel bir açlık war 🙂
11 Yorumla
Soran1 yılkesinlikle
Gizli Üye(18-24)1 yılBence evet bir de hepsinin ağzında aynı yalan eşim ile aramız kötü boşanacağız zaten bitmiş bir evlilik falan
10 YorumlaAldatmayan erkek yoktur. Aladatamayan erkek vardır.
12 Yorumla
Soran1 yılAldatmayan erkekler var. Herkesi aynı kefeye koymayın.
1 yılYoo ben çok uslu duruyorum 😏😂
22 Yorumla
Soran1 yılÇok usludur benim kızçem ahaha 😅
- 1 yıl
Tabii 🥰😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bi sıkıntı varda nerde acaba bilemiyorum. Ahhaha
328 Yorumla
Soran1 yılOrtalık fena karışık kendine dikkat et Psi😂
Soran1 yılKoni diye bir geometrik şekil vardı demi?🤔
Senin karşına da çıkabilir diyorum bu çapkın evlilerden😀
Soran1 yılRica ediyorum şu @organiq 'den biraz feyz al🤣🤣
Soran1 yılDestek kuvvet olarak çağırıyorum 😀
Soran1 yılPuhaha 🤣🤣🤣
Soran1 yıl@OrganIQ kesinlikle eline sağlık 🤣🙏
Soran1 yılNe demiştik dün?
Her gerçek bir hayalle başlar 🤩
Soran1 yılpuhaha aramızda en genç sensin geç sen onu bir 🤣🤣
Soran1 yılKadir Abi de inanmaz ahaha
Ona ancak yapay zekalar inanır (simdilik)😂😂
Soran1 yılSanal gerçeklik o saylanmaz😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılbekarlarda sanıyor ki evliler her gün helva yiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBize bekar bırakmıyorlar bi durun ya evlenmişsiniz zaten kısmetimizi kapatmayın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılGüzel doğru bir tespit
22 Yorumla
Soran1 yılteşekkürler 😇
1 yılKesinlikle öyle değil. Kim söylediyse küllen yalan 🙂
00 YorumlaAllah uzak tutsun öylelerinden kimseye fayda gelmez zarar gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılBu terslikte bir iş var sanki 🙃
Evlilerde sever00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBelli olmuyor o iş. Kişinin istekleri, evlenincede değişebiliyor. Kimse büyük konuşmamalı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılVar bi işlik bu terste ama 😜😂
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 1 yılO c luguna çapkınlik demeyelim😅😅
12 Yorumla
Soran1 yılKüfür yok😀
- 1 yıl
Olur o kadar çok😊
Gizli Üye(18-24)1 yılBence evet çünkü erkek veya kadın farketmez sürekli aynı kişiyi görüp onla ilişkiye girdikçe sıkılır farklı ten ister
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTadını almışlar fazlasını istiyorlar yetinemiyorlar eşlerine açık açık olamıyorlar iletişim yok sıkılmışlar doyumsuzlar dur konusturma beni abla sjsks
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBiraz öyle, tecrübeli olduklarından, nasıl zevk alıp verebileceklerini çok iyi biliyorlar.
Bu nedenle de biraz çapkın oluyorlar.00 YorumlaMiğdem bulanıyor evli olup başkası ile konuşanla onun adı çapkınlık değil
10 Yorumla
1 yılEvliler zaten eşin de o heyecanı yaşadığı için artık farklı arayış aramaya başlar
10 Yorumla
1 yılBanada öyle geliyor en azından bekarlardan daha fazla etrafındaki kadınlara bakıyorlar
10 Yorumla
1 yılsapığın bir tanesi hep aynı malı mı yiyelim demişti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHepsi hepsi aynı beaaa
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılDoyumsuzluk diyoruz biz ona 😒
20 Yorumla
1 yılbence bu sıteye bakılırsa evet
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ikisindede var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. di mi belki de biz erkeklerin harem merakından
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat