Daha mı çapkın demeyelim ancak eğer çekici bulunuyorsa altında yatan sebeplerden birisi de çekici bulan kadının sorumluluktan kaçan bir insan olmasıdır.
çoğumuz zaten bazı konularda sorumluluk almaktan kaçan, hayatımıza dair önemli kararları başkalarına danışarak alan ve eğer bu kararların hata olduğu ortaya çıkarsa kendimizi daha az suçlu görerek kandıran insanlarız. bu yüzden evli erkek de bir nevi başkası tarafından "onaylanmış" erkektir. o erkek artık sorumluluk alıp üzerine düşünmeye gerek olmayan, başkasının zaten tescillediği bir karara dönüşüyor ve bu yüzden daha çekici gelebilir bazı kadınlar için.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun evli bekarla alakası yok. Hayatında biri varken bir başkasına bakan çapkın değil karaktersizdir. Hayatındaki kadın veya adamın gözlerinden bir başkasının gözüne bakan varsa buradan onun gözünün küresini silkeyim.
Ben ise senden başkasına zaten bakmam, çünkü göz bebeklerimin içinde sen varsın.
34 Yorumla- +1 yıl
Sağol hanım. Baya sert girmişim kfkd
- +1 yıl
Rica aşkim. Olsun sana silkmek yakışıyor 😄
Bende senden başkasına bakmam çünkü tek erkek sensin gerisi bacim qjqsjw - +1 yıl
Jjsksks Hanım örnek çift ödülü almamız lazım. Senin için bütün galaksiyi silkerim ben gözün arkada kalmasın kdkkd
- +1 yıl
Hanım hanım ben sana hayranım
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kadınlar için boşanmanın ne kadar zor ve sıkıntılı olduğunun farkındalar.
Evli kadınların çoğunun ekonomik özgürlüğü yok zaten, üstüne bir de çocuk varsa ortada tamam erkek için o kadın cepte. Kendilerine muhtaç olduklarını düşünüyorlar.
Ne yaparsa yapsın iki yalvar yakar affedileceğini biliyor ki öyle de oluyor çoğu kadın affediyor.
Kaybetme korkuları olmadığı için evliler daha fazla aldatıyor bence.20 Yorumla
+1 yılÇapkınlık ne tek cinse ne de medeni hale indirgenecek kadar bariz bir durum değil maalesef. Evli erkeklerin göze batma sebebi hemcinslerimin evli erkek aşığı olmaları. Erkekler talep gördüklerinde geri çevirmez bir yapıya sahipler. O yüzden de onlar daha çapkın gibi görünüyor. Talep olmazsa düşüş olurdu evlilerin çapkınlık oranında
43 Yorumla- +1 yıl
Buna katılmıyorum, erkekler aklı çelinen zavallılar değildirler. Kendi istediği için bu yola giriyor ve bu yolu açıyor
- +1 yıl
Saygı duyarım ☺️
- +1 yıl
🌷
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMaalesef bazı genç kadinlar evli adamların oturmuş düzenini çekici buluyor ve ona sahip olmak istiyor. Bu amaçta evli adamların peşine düşüyorlar ve o adamlar kendilerini bir şey sanıp egolarını tatmin etmek adına o kızları kullanıyorlar.
Yine çapkın adami evlilik dahi durdurmuyor ve o hızla devam ediyorlar çapkınlığa...
54 Yorumla- +1 yıl
Size katılıyorum ama sapıklığın adına çapkınlık diyorsunuz
- +1 yıl
@Orgun_soylu çapkın sapil adı her neyse benim içim hepsi aynı şey. Bis insanlar topluluğu
- +1 yıl
Gücendirdiysem özür dilerim, benim oradaki sitemim kadınların sapık erkeklerin götü çapkın diye yumuşatarak kaldırmaları
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun medeni durumu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum karakter meselesi.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Evde bir sorun varsa daha çapkın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Bu biraz da kadınlardan kaynaklanıyor tek taraflı yapmıyor çapkınlığı sonuçta. Adamın evli olduğunu biliyorlar itiraz etmiyorlar. Bana ne evliyse evli adsm çok yakışıklı ya diyorlar ya da evli olunca daha heyecanlı olur diyorlar. Hatta bazen kadınlar evli olduğunu bile bile ilk adımı atıyorlar. Adam da evli sonuçta kadınları anlamada bir kaç tık daha avantajlı olmuş oluyor. Sürekli bir kadınla beraber hatta kadının çevresi kadınlarla da iok sıkı fıkı oluyor. Biraz da özgüveni artıyor riski fazla olmasına rağmen.
20 Yorumla Kadın ya da erkek olarak sınıflandırmıyorum. Özellikle günümüz Türkiye'sin de herhangi bir aldatma konusunda kadınları boşanma oranı oldukça düşük. Birde erkektir yapar, elinin kiridir ne olacak gibi algılarda var. Bu erkeğe ister istemez bir cesaret veriyor.
10 Yorumla
+1 yılAslında bence evli ya da çapkın olmasına göre değil de karaktere göre değişir. Mesela benim düşünceme göre tam tersi bekar erkekler daha çapkın... Evliler de çapkın ama mesela evli biri eğer bir kadınla konuşuyorsa, bekar biri 10 -15 kadınla aynı anda konuşabilir, idaredebilir hepsini aynı zamanda. Sadece farklı yanı bekarlarda çapkınlık ve aldatma pek belli olmuyor, evlilerde hemen bir kaçamak olursa belli oluyor. Tabi bide genç kızların evli erkek merakı da var. Sadece yine söylüyorum 1 evli erkekte yedekte 2 kız varsa, bekar erkekte bu sayı 5 tir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bekarlar zaten özgür. Maceraya da doyduysa ve kadına da bir duraklama dönemine giriyor. Evli erkek de mutsuzsa geçmişte ćapkınlık içinde ukte de kaldıysa dışardaki kadın daha tatlı geliyor muhtemelen. Evdeki bayan zaten cepte gibi düşünülüyor. Başka kadının sohbeti, fiziği daha çekici geliyor. Velhasıl insanoğlu doyumsuz. Güzel sevenlere sözüm yok o ayrı..
30 Yorumla
+1 yılEvli erkekler hali hazırda talep görmüş, sahiplenilmiş ve tecrübe kazanmış olmaları nedeni ile cazip geliyor bir çok kadına.
Bekarlığında görmediği ilgiyi evlendiğinde gören erkek akıl tutulması yaşıyor olsa gerek.
Talep çok olunca çapkınlıkta kaçınılmaz oluyor.
30 Yorumla
+1 yılBirden çok sebebi var diye düşünüyorum. Kimi özünde çapkın evli bekar fark etmiyor veya evlendikten sonra açılıyor. Kimiyse bambaşka sebeplerden dolayı libidosunun güçlü olması, eşiyle kaliteli cinsel birliktelik yaşayamaması uyumsuzluk vs gibi sebeplerden ötürü sanırım.
21 Yorumla- +1 yıl
Ben çapkınım mesela ama sadece teoride pratikte bana göre değil yorucu😆
+1 yılevet öyleler.
Ama buna çanak tutan evli erkek meraklısı bekar ya da evli kadınların bunların flört ve beraber olma tekliflerine sıcak bakmaları biraz da. Eskiden evli diyine millet kaçardı şimdi kadınlar sinek gibi yapışıyor aksine.
Adamın içinde varsa bir şekilde aldatıyor. Or. spuluk erkekte daha kötü :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evli erkeklerin çoğu duygusal tatminsizlikten dolayı aldatırken ; Bir kısmı aslında kadın gözü ile bakmaz. Yani bunun öyle büyük bir durum olmadığını kafasındaki şeytani duyguların kendisine hasıl edildiği bir hak olarak görmekte. Aslında bu şık çok sapıkça.
Çoğu evli erkek aldattıktan sonra pişmanlık duysada bu pişmanlığının tekrar aldatmayacağı anlamına gelmez.
20 Yorumla
+1 yılBekar erkek öğrencidir herseyi bildiğini zanneder bilmez🙂 Evli erkek öğretim görevlisidir doktorası vardır bilir🙂 İşi çözdüğü için çapkın olması normal 😁
25 Yorumla- +1 yıl
Yani başka bir deyişle, çapkın olan bekar bir erkek evlenince doktora yapmiş çapkın erkek mertebesine yükseliyor pü
- +1 yıl
Yok öyle değil ❗️ Daha önce ulaşılmaz gördüğüne nasıl ve ne şekilde ulaşacağını biliyor 🙂 Bilgi kullandıkça değerlidir 😁
- +1 yıl
E tamam aynı şeyi dedik işte
- +1 yıl
Farklı bakış açısıyla 🙂
- +1 yıl
Aslında şaka bir yana eşler öyle uyumlu olmalı ki cıvıl cıvıl bir aşkla olmalı evlilikler. Genellikle evlilik kağıt üzerinde kalıyor çünkü biz olmayı bilen yok ve üstünlük yarışı var evlilik değil ❗️ Çünkü uyum yok❗️🤔
Evdeki elimin altında dursun, bir de oynaşmalık olsun.. hani söz var ya “ ayranım dökülmesin… :)))
Maymun iştahtılar işte ne beklersin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Elde edilmesi zor erkekler kadınlara her zaman daha çekici gelir, bir başkasının elinden onu alabilme gücünü tatması haz verir.
23 Yorumla- +1 yıl
Her şartta her koşulda erkek ne yaparsa yapsın ille de kadını suçlayacaz. Şu erkeklere dil uzatmak haram gibi bir şey bizim yetişememiş yetişkinler ülkemizde 🧘🏼♀️
- +1 yıl
Senin yazacakların beni niye depresyona soksun
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonu çapkın olmaları değil aslında.
Albenisi olması.
İlk etken parmaktaki yüzük ile başlıyor.
Gerçi bunu herkes biliyor ama.
Bir kısmımız, kendimize itiraf edemediğimiz gerçekleri yaşamaktan vazgeçemiyor.20 Yorumla Çünkü aslında kendi eşinde aradığı şeyleri başkasında bulma isteği yüzünden bir arayışa giriyorlar. Bu yüzden evli erkeklerin gözü hep dışarıda olur. Acaba eşimden daha iyi birileri var mı? Dürtüsüyle haret ediyorlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun 3 sebebi vardır birisi monotonluktan sıkıldığı için yeni heyecanlar aramak ister 2. si adam doyumsuz dur çapkınlık ruhunda vardır bunu yapmak ister 3. sü de evde eşinden ilgi sevgi görmüyordur bu mutluluğu dışarıda arar
20 Yorumla Sanırım evli erkekler yani bazıları için konuşuyorum tabi eşlerinden sıkılıyo bi süre sonra yani sürekli aynı menüyü istemiyolar 🙄
30 YorumlaHocam kadınlar evlendikten sonra maskeyi düşürüyor. Adam boşanmak istese nafaka, tazminat, mal mülk, 6284 anası bellenecek. Yani her evli erkek metres tutmak ya da çapkınlık gayesinde değil.
10 YorumlaEvet. Çünkü istediğini elde etmiş nasılsa karısı her anlamda hali hazırda onu bekliyor. Baskalarinida istiyo doyumsuzlar...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşine saygısı ahlaklı olanıda var. Gözü dışarda arayış içinde olanıda var. her şey hep karakter meselesi.
20 Yorumla
+1 yılEvli erkeklere olan talep artışı evli erkeklerin ilgisini çekiyor diye düşünüyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılönce anlaşalım, çapkın olan asla erkek değildir, zira kadın hayır demişse o hayırdır kendini yırtsa da erkek konu tartışmaya kapalıdır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok farklı sebepleri olabiliyor. Ama genel olarak birikmiş gizli birikimlerden kaçınma davranışı.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bişey dicem olmicak ama dicem yinede affedersiniz de evde karısını doyuramaz mutlu edemez gelir orada burada genç kız avına çıkar.
10 Yorumla
+1 yılYeni maceralar yasama istegi ve genc kızlara duskunluk
21 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli ve yaşı ilerlemiş olanların gözü hep dışarda. Popişi başı ayrı oynuyo
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvinde mutlu olamayan ne kadar evli erkek varsa hepsi burada
20 Yorumla
+1 yılBenim gözlerimin takılı kaldığı tek güzellik sensin. 🌝
En güzel manzaram da sensin. Öhöm
Soruya gelince..
Bu karakter meselesi. Hayatında biri varken, hayatındakinden başkasına bakan çapkın değil karaktersizdir.01 Yorumla- +1 yıl
Gel artık
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır değil evli kadınlar daha çapkın diye düşünüyorum bu gün tv de gördüm 3 kadın kocasını aldatan biri başkasıyla nişanlanmış diğerinin çocuk kocadan değil miş canlı yayında itraf etti kadınlar
00 Yorumla
+1 yılEvliliğinde mutlu olan birisi eşini aldatmaz
10 Yorumla
+1 yılValla ben çapkın değilim diğerlerini bilemem komsi sjsjs
10 Yorumla
+1 yılOlanlar da vardır ama bekarlarda bu unsur daha fazladır...
10 Yorumla
+1 yılEvlisi , bekarı yok zihniyeti elverisliyse her halukarda çapkın çapkındır herhalde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bana da öyle geliyor nedeni karaktersizlik bence başka bişi gelmiyor aklıma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikten bir yerden sonra eski heyecan ve tat alamadıkları için.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılaslında çapkınlıkta aynılar. sadece kadınlar evli erkeklere avlanmayı daha çok seviyorlar.
10 Yorumla
+1 yılÇapkinmidir bilmem ama evde cibsel mutkuluk yoksa disarida arayisa geciliyor
10 Yorumla
+1 yılEvli erkeklere daha çok yürüyorlar fazla yazamaz , boğmaz diye ondan çapkın olduklarından değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bekarlıktan gelen bir alışkanlık olduğuna göre bekarlar daha çapkın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBununla evlilikle veya bekarlıkla en ufak alakası yok. Tamamiyle karakter meselesi.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkekler bekarlardan daha fenaysa bu kıyamet alametlernden biridir kesin
10 Yorumla Evlilerin ilişkisi yolda gitmiyor o yüzden daha çapkınlar
12 Yorumla- +1 yıl
Ah güzel kardeşim yaşın gerçekten 21 ise daha yürüyecek çok yolun var sana bir abi tavsiyesi sen o "çapkın" diye nitelendirilen SAPIKlardan olma, ve yorumuna dönecek olursam hiç düşündün mü neden evlilikleri yürümüyor, bu soruyu evliliği sorunlu olan bir erkeğe sorarsan sana eşinin suçlu olduyla ilgili bir ton saf safta anlatır durur ama kendisinin ne boklar yediğini ya anlatmaz ya da yarım yamalak anlatır.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Azgınlık ları evde sabit var bi tane daha olsun düşünceleri yani kısacası aptallık evindekine sahip çık evindekine bir çöp almaz sokaktaki kadını tim parasını harcar 😡😡
10 Yorumla
+1 yılKızlar lütfen bari siz yapılan sapıklığı "ÇAPKINLIK" diye nitelendirmeyin ve evet evli erkekler hele ki duyguları bastırılmış bir şekilde evlenen erkekler, bekarlara göre %500 DAHA SAPIK
20 Yorumlakaraktersizlik çapkınlık mı oluyor?
O evli dediğin adam zamanın da görmemiş kadın nedir bilmiyor. Evlenince gözü açılıyor.. çapkın bir adamın geçmişinde zaten birçok kadın olmuştur. Ve artık, sadık iyi bir eş olur kimseyi de gözü görmez. İsterse dünyalar güzeli gelse umursama,..00 YorumlaEvet bu konuda sanırım evli bir erkek olarak Çapkın diyebiliriz fakat bunu biraz değiştirsek evli erkekler kendini tanıyan ve ilişkide yetersizlikleri giderebilmek için çekici veya cilveli bayanlara karşı ilgi duyan hatta onunla arzularını gerçekleştirmek için şartların oluşması için elinden geleni yapabilen , Bayanlar için erkek kelimesinin anlamını bilen mutluluk sebebi olmak isteyen bir tarafı eksik kalmış mağdurlar desek mi
00 YorumlaEvli erkekler heyecan arıyor daha çok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun cevabı ARSIZLIK. Tıptaki adıyla bir nevi parsiyalizm hastası olabilir bu kişiler. Kadına aşırı saplantılı olma durumuda mümkün.
10 Yorumla
+1 yılEvli erkeklere yüz veren kadın daha çok çapkınlık değil bu
13 Yorumla- +1 yıl
Çapkınlık değil bu'dan kastın nedir
- +1 yıl
Aslında sizde haklısınız SAPIK erkeklerin SAPIKLIĞINA kadınlar özelliklede genç kızlar çanak tutmasa böyle şeyler olmaz.
- +1 yıl
Anladınız siz
+1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılResmen Sabaha kadar tartışalacak bir konu bu ama gel gör ki cevap hep aynı oluyor.
Herkes kendine yakışanı yapar. Çok uzun lafa gerek yok.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. evliler daha çapkınlar :D sebebi deneyimli olmaları :D
10 YorumlaBenim görüşüme göre evet çünkü olgun oldukları için tüm İnce ayrıntıları biliyorlar bazılarının eşleri ilgi göstermediği için onlar da çapkınlık peşinde koşuyorlar
10 Yorumla
+1 yılHayır böyle düşünmek toplum zihniyetini bozar. Bu olmaması gereken bir durumdur kişi ne yaşamak istiyorsa boşanıp öyle yaşamalı
20 YorumlaBekarlar bence çünkü erkekler gençken daha çapkın oluyor 30 dan önce yani.
10 YorumlaEvet salatalıklar biraz öyle oluyor insan elindekinin farkına varmalı ghöt herifler.. 🦂
10 Yorumla
+1 yılEvet bunu bizzat yakın birinde şahit oldum ama erkeğin evliside bekarıda çapkındır yani aslında erkek nefsini doyurmanın mümkün olmadığı garip bir varlıktır doyumsuzdur yani bana göre
00 Yorumla
+1 yılIcleri bozuk 😃ama evliler de çekici oluyor hep be
20 Yorumla
+1 yılHergün aynı yemek yenir mi
20 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih