+1 yılHA HA HA eğer evli değilse erkek avcılık zor yapar ve zevki kalmaz :)
ama evliyse yasğın kokusu heyecan çeker onları :)
evli erkek avcı toplumdan geldiğinden vahşetin çağrısına uyar avlanır
ha kadınlarda kısa dönem ilişkiler için bekarı değil evli erkeği tercih eder sorunsuzdur evine geri dönecektir çöpsüz üzümdür evli erkek sorun çıkarmaz işi biter gider o kadınlarda gerçek çapkınlardan korkar böyle bir döngüdür elinin altındakinin heyacanı yoktur her çocuk komşunun cocuğunun oyuncağını beğenir :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEdep ahlak yoksunu olduklarından
80 Yorumla
+1 yılŞimdi bu durum kişiden kişiye değişir. Eğer bir adam iflas etmişse hayattan beklentisi yoksa aldatıp başka bir dünyada oyalanmayı seçebilir. Eğer bir adam karısını tatmin edemiyorsa aldatabilir. Ama bu aldatılan kadınlar öğrendiklerinde aldatmayı affederlerse hayatları boyunca aldatılmaya mahkum olurlar.
12 Yorumla- +1 yıl
yazdığını pek anlayamadım?
+1 yılEvli erkeklerin cinsel beklentileri daha fazla oluyo ve kadini begenmiyo bu yonden bu yuzden taze diri vs olan kadinlara yonelmek istiyolar ama serefsizler kendi eslerini eziyo esleri sureklu evde is yapiyo kadin kendine bakamoyo adam surekli disarda yine erkeginn serefsiligi
32 Yorumla- +1 yıl
Yadirgama bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Görgüsüz iradesiz midesiz karaktersiz bir hovarda oldukları için...
41 Yorumla
+1 yılÇünkü embesil karilarinin çoğu adamlari doyurmuyor onlarda Başka yerde arıyor sonra vay efendim niye aldatıldım niye böyle oldu Vs Vs bir kadın aldatiliyorsa ya yatakta memnun edeniyordur ya da o çenesi durmuyordur adamı çenesiyle uzaklastiriyordur
138 Yorumla- +1 yıl
Valla tebrik ediyorum çok doğru tespitler
- +1 yıl
@hotcontack bakın kızlar ne kadar da basit
- +1 yıl
Süper teşhis ya
- +1 yıl
Taşı taslayamazlar😂😂😂
- +1 yıl
Açık sözlü doğru bir cevap çok haklısın
Bence her evliyi aynı yargılamamalı.: çünkü hem iyisini hem kötüsünü biliyorum.. bu hem evli olan erkeğin eşiyle hem çevresiyle hemde adamın kendi karakteriyle ilgili bir durum.. karısından başka birini gözü görmeyenler de var.. ha adam evli bide gözü dışardaysa o zaten ya evliliği yolunda değildir bişeyler eksiktir ya da karakteri çöp tür
54 Yorumla- +1 yıl
@zehrasq22 yaşantılar diyelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli erkeklerin daha capkin oldugunu nerden cikardin?
Capkinlik ihtiyaci daha cok karaktere baglidir. Bir erkek heycan arayan, cabuk sikilan, herseyi hizli yasayan bir tipse capkinlik yapamaya daha meyilidir. Evlilik monotonlastirir iliskiyi bu cok normal birsey ama simdi bakiyorum ki heycan gittigi zaman ayrilanlar var veya iste aldatma gibi olaylar olusuyor. Heycan ariyorsaniz evlenmeyin sakin.35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbekar erkekler capkin degil yani?
Cevap sahibi+1 yılbunun bekar, sevgili, nisanli, evli olmasiyla alakasi yok erkegin yapisi ile ilgilli
Cevap sahibi+1 yılcapkin olanida var tabi erkek kadin fark etmez
+1 yılKadınlar çapkın erkeklerle evlendikleri için
Kadınlar hızlı erkek seviyorlar
Mesela sen bir kadını sev, başka bir erkekte sevsin hangisi hızlı davranırsa o kadını o kapıyor o kadın o erkeği seçiyor yani
Seçmesine seçiyorlar ama aynısı başlarına geliyor evli erkekler çapkın değil, çapkın erkekler evli'dir.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde çapkınlığı ve aldatmayı hep erkekle anıyosunuz bende şunu diyebilirim kadınlar erkekleri geçmiş kimse saf ayağına ben meleğim ayağına yatmasın erkekler kötü Bayanlar melek öylemi ben artık bu tarz söylemlere inanmıyorum Aldatma ve çapkınlığı iki tarafta yapıyor... Evli erkek çapkınlıktan değilde koşturmak istemiyor kadın peşinden direk söylüyor olur ya da olmaz bunada çapkınlık deniliyor
00 Yorumla Evli erkeklerin daha çapkın olma sebeplerini bilmiyorum ama bence nedenlerinden biri de gözleri açılmadan evlenmiş olmaları dışardan heveslerini alamamış olmalarıdır tabii bence
52 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ailesi tarafından zorla evlendirilmiş bir erkek hevesini almadan evlenen erkek eşinden soğumuş erkek egosunu tatmin etmek isteyen erkek doyumsuz erkek vesaire bunların hepsi sebepleridir ama sebep ne olursa olsun evli bir erkeği çapkın yapmaya eşini aldatmaya yetmez bence adamlığı kendisine yakıştıramayan evli erkek çapkınlık yapar
+1 yılBencede şimdi kibarlık yapmayı bırakın çaplık falan değil düpe düz sapık diyecektik herhalde, neden çünkü ortayaş sedromu bir de her gün aynı yemeği yemeden bikma
35 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yoo az bile
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Karısından umduğunu bulamamıştır da ondan başka neden olacak
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin kilo alması ve isteksiz olması bence, Türk kadını cinselliğe sanki sadece çocuk için bakıyor yani tutku, şehvet yok
63 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit ;) şehvetli sınırsız sevilen kadın pek az gördüm malesef
- +1 yıl
Doğru diyorsun
+1 yılEvli çapkın tanıdığım yok hiç. Bunun evlilikle ilgisi de yok bence. Karakter meselesi.
34 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ben de evliyim. Eşim yapar mı diye sorsalar yapmaz derim tanıdığım kadarıyla. Ama dediğim gibi kişisel birşey bu. İnsana göre degisiyor
- +1 yıl
Bilmiyorum. Gayet rahat ve modern bir hayatım var ama aldatan tanıdığım yok hiç.
Çapkın değil or*s*p* çocuğu onlar evde pırlanta gibi eşlerini bırakıp dışarıya bakıyorlar aldatıyorlar bu lanet sistem de buna çapkınlık diyor
100 YorumlaAldatanlar soylesin nebilelim biz. Acilisi sen yap itiraf et aldattin degilmi?😡
23 Yorumlabence onların karıları da çapkındır:)) aman duymasınlar şşşşş!
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılRuhlarında kaşarlık olduğu için aldatıyorlar.
Delikanlı adam eşine sadıktır, aldatmaz.60 Yorumla
+1 yılİğrenç. Aldatmak kadar vizyonsuz bir davranış yok.
01 Yorumla
+1 yılKaraktersiz oluşu tek neden olarak görülse de rutinden sıkılmış muhtemelen. Renk istiyordur hayata. Buda kadının elinde. Katsin o rengi 😏
26 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir kadın renksiz değildir. kadın isterse herşeyi yapar 😏💪
- +1 yıl
genel tüm kadınlar istediğini elde eder. Bence sende bunu bilmelisin. Bilmiyosan da öğrenmelisin 😊
- +1 yıl
:) hayır elde ettikleriyle oynar elde edemediklerine ömür boyu aşık kalır küçük hanımefendi bulunduğunuz toplumun abazan erkek bireylerden oluşması sizi bu kanıya itiyor sizi çarpan olmadığını düşünüyorum bazı erkekleri asla elde edemezsin :)
Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı. Genelleme olarak değil ama bazıları ş*refsiz olduklwrindan
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu aşk evliliği yapmıyor çünkü. Artık evlenme yaşın geldi diyerekten insanları bir şekilde görücü usulü ile everip çiftleştiriyorlar. Hayvanlar aleminde bile eşler birbirlerini kendileri seçiyor be
20 Yorumla Karaktersiz, ahlaksız , düşüncesiz ve daha bir sürü kötü ndnden dolayı
10 Yorumla
+1 yılÇünkü evdekinden hevesi kaçar bir iki dışarıda nefes alayım der oyalanır
10 Yorumla
+1 yılCapkinlik degil o aldatmanin capkinligi olmaz karaktersizligi olur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılBence evlilikte alakası yok kişilik meselesi tamamen
20 Yorumla
+1 yılBunu tecrübe etmiş olabileceğini düşündüm. Biraz üzdü...
00 YorumlaŞeref olmadığı için genelde yaşlılar tarafından göz tacizine uğruyorum şahsen
07 Yorumlaşerefsiz oldukları için.. ve bazende eşleri ilgisiz olursa
16 Yorumla
+1 yılbir kızla yetinemeyecek kadar karaktersiz oldukları için
41 Yorumlaçünkü sıkılmış oluyolar tek bir karı ona yetmiyo ya da karısını sevmiyolar genelde böyle
02 Yorumla
+1 yılSurekli esi yaninda cunku yokluk gormuyor kafa baskalarina kayiyor
00 YorumlaÇünkü karısından bir süre sonra sıkılıyo ve başka arayışlar içine giriyo ne kadar doğru bişey olmasa da ne yazık ki böyle geneli
20 Yorumla
+1 yılNeden olacak şerefsiz se abazasa yapar kendini kanıtlama bende iş bitmemiş hesabı niye olacak
15 Yorumla- +1 yıl
Neresi agır demekkı aldattın aldattıgındamı kalacaksın aldatıyor oldugun kısıdemj
- +1 yıl
Ya sen sapık mısın o nasıl resimler midem bulandı erkegım diye gezersin bıde
+1 yılBence o erkeģin ahlaksızlığındandır lan kızlar neyinize yetmiyo anlamıyorum ki
019 Yorumla- +1 yıl
Siz çok bakıyosunuz ya. Lan evin her işine bakan kadın sizin her şeyinizle ilgilenen kadın ne zaman kendine bakıcam parayı çok ver merak etme o kız kendine bakar manken gibi olur çıkar karşına
- +1 yıl
Senin eşin bence senin gibi başkasına bakar
- +1 yıl
Bu seni ilgilendirir mi. Hem evli olsam sana cevap vermezdim
- +1 yıl
Ben mi 😂😂😂😂
- +1 yıl
Buyur
- +1 yıl
Yiyosa herkesin içinde dr
- +1 yıl
Iyi at bakalım
- +1 yıl
Iyiki kapalı
- +1 yıl
Xper 1 olunca olmuyormuş
+1 yılGenelleme yapmamak lazim bence kişiye göre değişiyor
01 Yorumla
+1 yılKaraktersiz oldukları için. Ve maalesef ülkemizde de böyle karaktersiz insanlar var...
09 Yorumla- +1 yıl
Bazıları tabii ki öyle fakat erkeklere oranla daha az olduğunu düşünüyorum..
- +1 yıl
Kendim öyle olmadığım için diğerlerini bilemem.
- +1 yıl
Güveniyorum kendime asla öyle insanlarla da işim olmaz zaten.
- +1 yıl
Sen öylesin demekki😐
çapkın erkekler narsist ya da piskopat oluyor
32 Yorumla
+1 yılKarakterleri bozulmuşta o yüzden
21 YorumlaBence kişilik karakter meselesi evli bekar olmasıyla alakası yok yani bu durumun
00 Yorumla
+1 yılKimisi hergün aynı tastan çorba içmeyi sevmez kimiside çorbasını tadacak başka gurme arar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evli kadınlar dah çapkın :D
00 Yorumla
+1 yılGenellemeler her iki cinsiyet için de saçma
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılSerefsiz oldukları icin
01 YorumlaEe herşeyin bilincedeler gavatikolar :p
01 YorumlaNeden acaba bu kiside kişiye degisir yalnız
09 Yorumla
+1 yılAdam değil oglan çocuğu olduğu için
01 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi genelleme yapamazsın
01 Yorumla
+1 yılEdepsiz olduklarından
02 Yorumla- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde aşk evliliği yapmayanlar öyledir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılYanlarındaki hatundan sıkıldıkları için.
01 Yorumla Öyleler
Sanırım rutin hayattan sıkılıyorlar00 Yorumla
+1 yılkarakter ve kişi ye göre degisir
00 Yorumla
+1 yılFantazidir belki
32 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün pilav yemekten sıkıldıkları için 😁
08 Yorumla- +1 yıl
b*k yesinler
- +1 yıl
Sakin şampiyon 😂
- +1 yıl
hep ev yemeği sıkıcı oluyor arada adamlar fastfood takılıyor 😂
- +1 yıl
ben evlenmedim hiç sevgilimde yok
- +1 yıl
hıı tabi tabi kesin söylediklerim inandırıcı gelmedi tabi herkese öyle önyargıyla yaklaş aferin
Ne bilek biz git onlara sor
00 Yorumla
+1 yılİradesiz ve beyinsiz olduklari içindir
03 Yorumla- +1 yıl
Erkek kendini bildikten sonra hic çıkmaz bastan adi köpek oldukları için çamuru kadınlara atalar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİsabet
21 Yorumla
+1 yılBilmiyorum.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekara sabır evliye bir daha demişler o yüzden
00 YorumlaBiri cepte ondan. Tuzu kuru
00 YorumlaKaraktersiz olduklari için
00 Yorumlacok yanlis bisey allah uzak etsin
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?