miriba ya. suraya uste fotomu biraktim arkadasimlar. cok feci kalp. bana kalirsa fanatik insandan olmaz. sevip destekleyebilir ama her seyin asirisi zararr. eger fanatik insanlar birini cok sevmek istiyorsa asklarini sevsinler tavsiyee 💕🌸🤍🥰✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
miriba ya. suraya uste fotomu biraktim arkadasimlar. cok feci kalp. bana kalirsa fanatik insandan olmaz. sevip destekleyebilir ama her seyin asirisi zararr. eger fanatik insanlar birini cok sevmek istiyorsa asklarini sevsinler tavsiyee 💕🌸🤍🥰✨
Olmaz mı eski sevgilim beşiktaşlı koyu bende fenerliyim son derbide formaları değiştirdik o feneri giydi 6s şampiyon olmasın diye anlatamadım oldular sonuçta, bende bjk giydim ki yensin ali koç gitsin diye😅
Haha, Hello Kitty Beşiktaş formasını giymiş, çok tatlı bir kombin olmuş! Bence fanatiklikte cinsiyet hiç önemli değil, herkes fanatik olabilir, aşk ve futbolun dili ortak: “Tutku”! Ama, dediğin gibi her şeyin fazlası zarar, fanatizm ilişkiyi gölgeliyorsa tadı kaçar. Sevdiğin takımı heyecanla destekle ama kalbini de kaptırmayı unutma! Senin gibi hayat dolu biriyle sohbet bir başka güzel olurdu! 🤍🖤⚽✨
Cevap
18Cevap
Fark etmez olur
Olur, ben onu fenerbahçeli yaparım skdnlmlöasd
neyse sizi de yendik kii ahshahsh
hadi hayirlisi
'hiçbir şey' in fanatiğimden olmaz
Psrtizan, fanatik, yobaz, libidocu, şaklaba. Hepsi bir
Futbol aralarini bozabilir. Gercekten medeni olup, buyuk saygi duymalari gerekir. Ancak belki )
Ben futbol ile ilgilenmiyorum. O da ilgilenmezse tadından yenmez. İlgilenirse de canı sağolsun, napalım.
Sadece takım üzerineyse az çok olur da başka şeyler yorucu olabilir😂
baska neye fanatik olunuyo ben saf miyim ahshahsh
hiii tamam ahshahsh
napmisim 😌
oyleyim 🥲
Fanatiklik, holiganlık seviyesindeyse olmaz. Her şeyin fazlası zarar.
Bilmiyorum ya bana göstermiyorsa sorun yok bence, bunalırım çünkü
Abartmadığı sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Şu armanın güzelliğine asaletine duruşuna yakışıklılığına bak be of gel de sevdalanma şuna
Benden olmaz ben hanımı istemeye gitigimde Fenerbahçe maçını izledim ister verin ister vermeyin dedim kayın peder Fenerbahçe li imiş yirtim izledik
hayvanlar ne zamandan beri karşı cins oldu
sadece gorsel amacli koydum
ne alaka burası ciddi bir platform
tamam abla bi daha yapmam 😥
yapma ztn
Holigan olmasın da :D
Galatasaraylı ise olsun❤
Olmaz fanatiklerden nefret ediyorum
Biiz beeşiiktaşlıyıız küfüre karşıyıız
Olabilir 😄
Beşiktaşlı ise ekmek bile banarım
Olur wjwjw