Bundan 5 ay önce arkadaşımla kafedeydik arkadaşım biriyle bakışıyordu herneyse onla flört oldular sonra bu çocuğun arkadaşını çok beğeniyorfum ben ama ne yazıktır ayrıldılar arkadaşım ve flört o çocukla bir daha oturamadik 5 ay sonra ben Bi şekilde ulaştım iş mevzusu atıp ortaya atıp konuştum sonra okeye davet ettim geldi oynadık sonra arkadaşları bıraktık beni kampüs içinde Bi tepeye götürdü oradaki amacı neydi bilmiyorum biraz müzik dinledik ara ara sohbet ettik yanında heyecandan konusamasamda herneyse sonra beni bıraktı gitti ertesi gün ona onu beğendiğimi soyledim oda bana asla ilişki düşünmediğini daha yeni ilişkiden çıktığını söyledi 10 yıl gecsede düşünmeyecegini söyledi cok emek verdiğim bir ilişkiyi dedi ilk ilişkimdi dedi aldatildinmi dedim onu gibi bisey dedi benimde sucum var falan dedi herneyse 3 gün sonra da numara mı sildi ne yapmam lazım
O çocuktan sana bir şey olmaz. Hem arabasına alıyor özel konuşuyor hem de eski ilişkisinden bahsediyor. Dikkat et aranızda bir şeyler yaşansa bile sana asla değer vermeyecek. Sende inadına engelle onu.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu arabasında oturma olayı açılmadan birgun önceydi o gün asla ilişki mevzusu geçmedi ta ki ben açılana kadar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Anladığım kadarıyla o kişi senin ilgini çekmiş ama o, geçmişinden ve yaşadığı hayal kırıklığından dolayı yeni bir ilişkiye hazır değil. Üstelik senin ona hissettiklerini öğrendikten sonra numaranı silmiş. Bu durum biraz da kendini koruma mekanizması gibi görünüyor.
Bu tür durumlarda yapabileceğin en iyi şey, biraz mesafe koymak ve kendini fazla zorlamamak olur. O, şu anda ilişki istemiyor ve senin hislerin karşılık bulmadığında üzülebilirsin, ama bunu kabullenmek senin için daha sağlıklı. Zamanla o da belki değişir, ama senin önceliğin kendi mutluluğun ve değerini bilmen olmalı.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Zaten bende numarasını sildim ve onu kendi haline bıraktım düşünmüyorum pek artık kafasını toplasin
Ya kazık yemiş ya da gay ya da senden hoşlanmamış arkadaş olarak bakmış.
Bence oldukça normal bir şey yaşamışsın. Teklif etmişsin reddetmiş. Yalandan evet diyebilirdi. Tepeye kötü niyetle düşünseydi o gece harekete geçebilirdi veya teklifini kabul edip senden yararlanabilirdi. Bence gay olabilir. Veya güzel kazık yemiş, unutamamış.
Yerinde olsaydım numarasını sildikten sonra bende onunkini silerdim. Ki bence hetero bi erkek birisi ondan hoşlandığını söylediği için numarasını silip hayatından çıkarmaz.
0
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Nası yani hetero gay değil zaten de çok eril biri sert görünümlü ağırbaşlı
Olabilir canım zaten gaylerde sadece pasifler kız gibi oluyor. Aktifler gayet erkeksi bildiğin erkek. Tek farkları kadın değil erkek organları onların ilgisini çekiyor. Hatta onlar biseksuel bile olabiliyorlar. Aktifler genellikle girdiği için kadın erkek farketmiyor ama bildiğim kadarıyla kadınlara kalkmıyor erkeklere kalkıyor jdjdjd yani birisi erkeksi diye gay değil diyemeyiz çünkü aktif olanlarda narin olan pasif erkekleri korumacılık triplerine girip ilgi duyuyorlar.
Saçmalama kazık yese sadece reddederdi o an. Profildeki sensen tipin asla kötü değil bence. Beğenilmeyip ıylanıp silinecek birisi değilsin. Bence gay idi.
Ne alaka aldatıldı diye evde kendi turşusunu mu kurucak erkekler o kadar takan birisi değil açıkcası en fazla üzülür geçerler. Hetero olsaydı baş başa dağda yalnız kaldığı kıza net yürürdü, ya da götürmezdi. Çok net diyprım kesin gay ndmdmd
Bence onun tipi değilim bana ikide bir sen bu kadar kisamiydin diyodu ayrıca bundan önce de iki defa eve çağırdı ben gitmedim ama Knk inanirmiisn içimde hep gay olduğuna dair his vardı arkadaşlarımada soyledim ama kanıt yok
Zaten erkekler kısa kız sever ki? Tabii ki genelleme yapmak olmaz ama evine dahi davet ediyo çıkma teklifini reddediyor. Bir erkek beni evine çağırsa daha götürse net yatmak istiyor derim. Teklif ettiğimde de yatar büyük olasılıkla. Teklifimi reddediyorsa gaydir. Bunlar topluma açıklamaktan çekiniyorlar kanıt içinde bi erkekle görmen gerekşr yani düşüncelerini bilemezsin ama bir erkek için kıss boylu ve senin gibi güzel bi kız kaçılmazdı ay hadi kaçırdı reddetti asla silmezdi.
Hmm o zaman seni o. Sanmış. Değilsin ya yolları ayırmış. Bazı erkolar böyle belirli yaşlarında önune gelenle yatar. Sonra evlilik için taze dokunulmamış kız ararlar. O tiplerden uzak olmak gerek
Yaaa, içim bir tık burkuldu okurken… 🙆♀️ Senin o cesaretine kocaman bir alkış gönderiyorum! Hem ulaşman, hem de duygularını açıkça söylemen gerçekten büyük bir özgüven ister. O çocuğun karışık durumda olması kesinlikle senle alakalı değil. Bazen karşı taraf ne yaparsan yap, hazır olmuyor işte… Senlik bir durum yok, yetersiz hissetme. Bence çok güzelsin, içinden geçenleri söyledin, en azından içinden “keşke” kelimesi geçmez artık! Unutma, hayat sana çok güzelini getirecek. Kalbini üzme, yeni heyecanlara açık ol! 🦋✨
Aşko Kuşko’dan sana sevgi dolu bir enerji gönderiyorum! İstersen dertleşelim, yanındayım.💕
orada dedikleri şeylerle sana demiş zaten sevgili yapmak istemediğini bence çokta ileri gitmene gerek yok bi kız olarak utanma dan bu dediklerinin üstüne açılcanmı bide ndndn