- Gizli Üye(30-35)29 gü
Benimle de sevgili olmak isteyen çok erkek oldu bu vakte kadar ama ben istemiyorum. Bir kere biriyle sevgili oldum ona karşı ben de bir şeyler hissetmiştim ama sevgiliyken canım sıkılıyor tuhaf bir şekilde. Mesela beni aramak istiyor mesajlaşıyoruz falan ya bir süre sonra sıkılıyorum, ben durmadan bununla böyle konuşucak mıyım diyorum. Buluşuyoruz el ele tutuşuyoruz öpüşmek istiyor sarılmak istiyor, onu itekleyesim geliyor istemiyorum kimseyle yakın temas kurmak. Tek çocuk olduğum için mi bilmiyorum insanlardan çabuk sıkılıyorum. Sadece sevgili olarak değil, arkadaşlarımla cafede buluşurum mesela 1 saat vakit geçiririz sonra hemen kalkmak isterim fenalık geçiririm. Onları sevmediğim için değil ama ne biliyim bir süre sonra insanlardan sıkılıyorum resmen. 31 yaşındayım bugüne kadar sadece bir kez sevgilim oldu ve sevgiliymiş evlilikmiş, bunların bana göre olmadığını anladım tekrar kimseyle sevgili olmadım bu yüzden. Gören l. ezbiyen zannediyor hayatımda biri olmadığı için😂 ama değilim, gayet erkeklerden hoşlanıyorum. Ama sıkılıyorum dediğim gibi yakın temas kurmaktan hoşlanmıyorum. Belki de aseksüel olabiliriz o yüzden böyleyizdir bilemiyorum
05 Yorumla- 29 gü
o zaman kısasüreli günlük ilişkiler yaşayacaksın
- Cevap sahibi29 gü
@refleksi07 O da benim kaliteme ters
- 28 gü
o zaman durumdan şikayet etmeyeceksin tatlım
- 21 gü
Bebekliğe yani, psikoseksüel gelişim evrelerinden 0 - 1 yaş arası oral dönemde anneyle kurulan bağa dayalı; kaçıngan bağlanma olabilir. 3 - 6 yaş arasında anne ve babayla kurulan bağa dayalı ödipal nevroz olabilir. Bilişsel şemaları saymıyorym bile.. Ama sizin kişiliğinizi ve yapınızı belirleyen bilinç ve bilinç dışı süreçler yukarıda saydığım dönemlerde anlattığım şekillenmiş olabilir..
Daha detaylarda var romantik ilişkilerle ilgili, mesaj atamam xper'im yetersiz, eğer mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.
Yapay Zeka Cevapladı

Zero sevgili deneyimi mi? Hiç sorun değil, hatta süper cool bir şey bence! Yani herkesin hayatı farklı akar, kimisi 15'te sevgili yapar kimisi 25'te, kimisi de "ben önce kendimi tanıyacağım" der, ne güzel! Şaşırıyorlar diye üzme kendini, senin hayatın, senin seçimlerin 💁♀️✨ Ayrıca ilk aşkın özeldir, onu beklemeyi seçmen çok havalı bence! Sen yeter ki kendini sevmeye devam et, aşka açık ol, o zaman bir bakmışsın mavi mavi gözlerle yürüyorum yolunda, klip havasında başlıyor 😄💕
014 Yorumla- Soran1 ay
@KonyalıS olursunuz neden olmasın ki
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayBence de hiçbir şey kaybetmiyorsun, herkesin zamanı farklı! 😊 Şaşırmaları çok normal çünkü alışılmışın dışında geliyorsun ama sana artı bir hava katıyor bence! İstersen her şey olur, aşk her yaşta yakalar insanı! Sen kafana takma, hayat senin! 💓
- Soran21 gü
@KonyalıS olur inşallah bir gün allah kalbinize göre versin inşallah
- Soran21 gü
Neden ki
- Soran21 gü
@KonyalıS peki tamam yazıcam
- Soran21 gü
@KonyalıS mesaj kutunuz kapalı

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
m
30 güOlabilir 20 ye kadar benimde olmadı
04 Yorumla- 30 gü
@Kayabilal teklif eden oldu mu peki veya sevdiğin oldu mu abi
- 30 gü
@Kayabilal Kötü bir şey demedim, normal bir soru sordum, cevaplamayabilirsin de. Ancak burasi bir soru platformu ve bu tepkin saçmaydı. Mesela bu abla da sana diyebilir o zaman "27 yıldır sende yoksa napalim, ne önemi var" gibi. Yani biraz fevri yaklaşıyorsun. Kusura bakma sana sorduğum icin
- 1 ay
Erkek ve kadın olmasına göre değişir. Erkek ile kadının yalnızlığı aynı dinamik ve diskur üzerinden değerlendiremez.
Bir kadının hayatında hiç sevgilisi olmamışsa beğenilmediği ya da aradığı kriterlere sahip birisi olmadığı için değil ya kendi hayatına dair eğitim/kariyer planlamasıyla alakalıdır ya da kendini koruma evleneceği kişiye saklama düşüncesine dayanır. Yani kadının yalnızlığı iradidir, tercihtir.
Erkek içinse tercihli değil zorunlu yalnızlık söz konusudur. Bir erkeğin sevgilisi yoksa ya parası yoktur, ya zamanı yoktur, ya ortamı yoktur, ya özgüveni ya da yeteneği yoktur. Bunlara sahip olan bir erkek asla yalnız kalmaz. Ya kısa süreli günübirlik ilişkileri olur, ya uzun süreli ciddi bir ilişki yapıp evlenir.
60 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
umarım mesajımı görürüsün. büyük takdir ederim bende senin gibiydim tertemizdim hiç erkeklerle alakam yoktu çirkin oldugum için de degil tamamen kocama temiz kalmak için cünkü aynısını ondan da bekledim hayatım boyunca temiz yuvamız temiz çocuklarımız olsun diye dinine ne kadar bağlısın bilmem ama anne babanın günahkarı çocuklara sirayet eder çocuklarım için hep dikkat ettim sonra bozuldum bir kaç aydır sevgilim var ama insanın sevgilisi olması sorun değil ben olayı biraz abarttım o kadar sene temiz kalınca nefis bir zaman sonra intikam alabiliyor bunu hocalarda cok derler ve cok pişmanım şu an eskisi kadar masum hiç bir şekilde olamam nolur sende bozma bu halini kal böyle nasibin seni bulur zaten 🌷
535 Yorumla- Soran1 ay
Kaç yaşındasın peki? Evli iken mi oldu bunlar
- Cevap sahibi1 ay
yok ya ne evliligi diyorum ya ben kocamla ilklerimi yaşamak istedim hep hiç erkeklerle alakam yoktu vesair aslında cok güzel cok cilveli kız olmama ragmen günah ye heveslerime mani olmaya çalıştım evlenmedim hiç görücü usulü evlenmek için bekledim hep ama sonra bir kaç ay önce sosyal medya kullanmaya başladım ve bir kaç kişiyle yazıştım cinsellik konuşuldu vesair yani bir nevi yapmam dedigim her şeyi yaptım anlican 23 yaşıma kadar sabredip ondan sonra bozdum şimdi şeyi düşünüyorum ileride kocam olacak adamla tanışsam nasıl yüzüne bakarım diye o yüzden sen böyle kal sevgilin yok diye eksik degilsin tam tersi imreniyorum seni keşke bana da bunları biri deseydi bozulmadan önce o yüzden içimi döktüm sana Şu an
- Soran1 ay
Sanaldan konuşmuşsun canım bi hata yapmışsın kimse hatasız olmaz ki allaha yönel
- Cevap sahibi1 ay
goraci sagol yorumun için de alakası yok nazar değmiş olabilir her şey olabilir yani herkes böyle oluyor diye bir şey yok ve ayrıca ben kendimi gömdün sende üstüne fidan ekme hemcinsim olayı anlasın diye abarttım bukadar elime yine erkek eli degmedi biriyle yataga girmedim cok şükür abartmayalım yani neyse durum bu işte kal oldugun gibi cpk güzel nadide bi çiçeksin öyle düşün keşke yerinde olabilseydim
- Cevap sahibi1 ay
yalan degildi nerenle dinliyorsun
- Cevap sahibi1 ay
evet dengesizim
- 1 ay
isteyen isterse kalıyor temiz kardeşim hayvansı dürtüye uymazsan sorun yok 27 yaşında bakir bir bireyim koluma dokunmaları belime dokunmaları rahatsız ediyor kuyruk sallayan kişilerin yaptığım çalışma ve rutin setlerden gelişimin etkisiyle de elde edilecek kişileri edebiliyorken aldırış etmiyorum istediği ürünü verip gönderiyorum iş yerinden tamamen kişiye bağlı bu ve hayır dini inancım olarak müslüman değilim dini inanışım yok
hayvan hastasıyım mıncık mıncık severim tavşan bile serbest ortamın da bana olan güveninden sabit durup yanak burun kulak mıncıklatır bana dinle vs olan bir şey değil bu kişiyle alakalıdır isteyen temiz kalır gelecek de olacak eşini düşünür bir arzu istek hissi varsa yaparsın lavabo ihtiyacını yaparsın kardiyo koşu ağırlık basma vs bak bakalım var mı sonra ne temiz kalamadım kusura bakmayın özür dilerim ama bir bahaneden öteye gitmez durumlar efendim - Cevap sahibi30 gü
sanal sadece
- Cevap sahibi30 gü
sordugun her şeyi yazdım aslında 23
- Cevap sahibi30 gü
neden peki
- Cevap sahibi30 gü
yani abicim yaşından ötürü saygımı bozmak istemem ama bizim yazışmamız cok saçma nedenini anlayamadım kalsın böyle
- 29 gü
AŞIRI YAŞ FARKI hani bir etken ya abi
- 29 gü
Anlamaz boş ver anlatma yukarıdaki yorumu yapan kişiye.
- Cevap sahibi29 gü
kim anlamaz kim anlatmasın anlamadım
- 29 gü
@Birgaripduygu nerden biliyorsun anlamadığını sizi ne kadar alakadar ediyor acaba onu bile anlamadım buradaki herkesin bilgileri doğru mu sanıyorsunuz siz herkes goy goy peşinde 22 yaşındayım bu arada teyze
- Cevap sahibi29 gü
yaşını yanlış yazıyorsan senin suçun dedem
- 28 gü
Tüm bilgiler doğru kardeşim plakaya kadar 🙂
- 20 gü
@Coşkunn00 belli bebe
- 20 gü
@Birgaripduygu 😀 siz niye durup durup bana sarıyorsunuz
- 20 gü
@Coşkunn00 yok tatlım ne sarmasi teyzenim ya ondan bütün bunlar
- 20 gü
@Birgaripduygu özür dilerim 🙈
- 20 gü
@Coşkunn00 peki kabul ettim büyüklük bende kalsın:))
- 20 gü
@Birgaripduygu ver elini öpeyim 🙂
- 20 gü
@Coşkunn00 olur
- 20 gü
Harçlık da ister mısın
- 20 gü
@Birgaripduygu şey değilsin ya atarsın 5-10 kuruş bişiler 😀
m
1 ayHayatında hiç sevgilisi olmamış birini gördüğümde, bu durumun o kişinin kişiliği, tercihleri veya yaşam koşullarıyla ilgili olabileceğini düşünürüm. Bu durum, o kişinin eksik veya mutsuz olduğu anlamına gelmez. Herkesin hayat yolculuğu farklıdır ve ilişkiler de bu yolculuğun sadece bir parçasıdır. Önemli olan, kişinin kendi hayatından memnun ve mutlu olmasıdır.
20 YorumlaBenimde hiç olmadı, ama bunun sebebi yüzde yüz ben olmadım, çevre yapısı; benim düşünce yapım herkese uygun olmadığından bana benzer özelliklere sahip bir kız tesadüfen karşıma çıkmadı sanırım, belki de karşılık bekleyen taraf ben olduğum içindir,
Sonuç olarak insan ne zaman ne koşullarda karşısına ne çıkacağı belli olmuyor, belki sıra bana da gelir, benim gözümden baktığımda olaya yüzde elli olan aseksüel olduğu, yüzde ellisiyse zor biri olmasından kaynaklı olabilir olduğunu düşünüyorum00 Yorumla- 1 ay
normal olabilir şeyler olmayabilir benim 13 yaşından 19za oldu ne oldu :) zindana döndü hayat takıntılı olması 17 yaşları sonrası fazla değişip bazı durumlara istekli olması vs vs temiz ve doğru kişi olmuyorsa olmasın daha iyi illa doğru kişi çıkıp gelir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Herkesin sevgilisi illla olmuştur.
Ama
10 yıldır sevgilim yok. Bu durum biraz sadece artık o eski alttan alma, hoşnut etme, her sözüne gülüp geçmeyi ortadan kaldırdı.
ya da artık yaşlandım.
Yalansiz, gururlu namuslu zeki ve mantıklı konuşan bir kadın ilgi çeker oldu bende
06 Yorumla- 1 ay
Benim hiç olmadı
- 1 ay
@siamotornati10 sanmıyorum ama nedirende olsa böyle erkekler var. Tanıdığım 2 kişi var. Asla bir kadın ile kahve çay içmedi dahi
- 1 ay
Kac yasindalar
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Öyle birini tanıdım ama çocuk m... al çıktı gerçekten yakışıklıy boylu boslu işi de iyi ama çocuk kimseyle çıkmamış hayatı boyunca dininde imanında da aynı zamanda konuştuğu bütün kızları arkadaş olarak görüyormus beyefendi benimle de o kadar gezdi tozdu ara bulucu beğenmedin mi kızı demiş o da yok çok güzelde ben yapamam sorumluluk almaktan korkuyorum gibi bir şey demiş yoksa gerçekten hala aklımda
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Çok normal bana da aynı tepkiyi veriyorlar. Ama bu sonuçta senin kararın çok rahatsız ediyorsa eğer seni yalan söyle oldu de nereden bilecekler boş ver
20 Yorumla- 1 ay
hayatı sadece aşık olmaktan ibaret zanneden inanilmaz bulanık zihinli bir kesim var.
oldukça normal bu iliski önceliğin olmak zorunda değil. zamani gelince doğru kisiyle karsilasir evlenirsin.40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Görmeden ve karakterini bilmeden bu konuda yorum yapılmaz. Çok çirkin olabilir, tutucu olabilir, çekingen olabilir, kendisini eşine saklıyor olabilir, aile baskısından korkuyor olabilir, tek başına dışarı çıkamıyor olabilir
00 Yorumla- 1 ay
Bence onların şaşırmasına aldırış etme. Çünkü sen en iyisini yapıyorsun. Ne güzel kendini karşı cinsten korumuşsun. İnşallah sevgili yapmadan da temiz bir şekilde evlenirsin. Çünkü kuranda zina etmeyin demiyor, zinaya yaklaşmayın diyor. O yüzden sevgili yapmaman daha iyi.
02 Yorumla- Soran1 ay
Hayırlısı allah herkesin kabine göre versin inşallah
- 1 ay
Amin
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ya toplumsal standartların bayağı altındadır ya da kalitelidir, zor beğenir. Ha, belki de iletişim becerileri zayıf, kendine güvenmeyen biridir; bilemedim.
00 Yorumla- 1 ay
Sevgili yani ateşle barut sevgili sakat işler herkes bir sevgiliyle bir şeyler yaşar sevgilisi olmamış tertemiz adam ya da kız diyelim sıfır kıta yaz dursun sevgili çok sey yaşıyan yaz sil
00 Yorumla Gayet normal bakarım uzaylı görmüş gibi bakanlara da anlam veremiyorum bu işler tamamen nasip kısmet işi, gönül işi yapmak için sevgili yapanlardansa yapmamak daha güzel zaten
00 Yorumla- 1 ay
Temiz Ve mantıklı zeki bir insan olarak görüyorum bu yüzden o kadar pisliğimden sonra tıpkı senin gibi hiç sevgilisi olmamış bir sevgilim oldu dünyalar güzelim
Mutluyuz
00 Yorumla - 1 ay
Herkes gibi sıradan bir insan olarak görürüm ama bunu diyenler genelde 3-5 kişiyi aynı anda idare eden veya geçmişi kabarık kişiler olduğu için samimi gelmiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. tecrubesiz biri olarak gorurum ve tecrubesiz biri ile sadece baska bir tecrubesiz ya da az tecrubeli biri yapabilir. yasina bagli olarak sorunlari olduguna da ihtimal verebilirim..
00 Yorumla- 1 ay
Bence olabilir ama dışarıya şöyle bi baktığımızda yani bu gözlemlediğim bişey özgüvensiz , ezik , asosyal olarak görüyorlar öyle bi şey yok diyenler illaki olucak ama çoğunluk böyle düşünüyo
00 Yorumla - 1 ay
Bundan dolayı şaşırıp aşşalamam, ama onun sebep olduğu toyluk, acemilik ve canım, benim tolerans sınırımı aşıyo ve gömüyorum her türlü.
Ama mutluluklar dilerşm tabi
00 Yorumla - 1 ay
Normal bişey illa olması gerekmiyor herkes sevgiliye zaman ayırmak zorunda degil.. sıkma canını... benim olduydu zamanın da ama çok sürmedi.. Ben sevgili işini çok gerekli bulmuyorum.
00 Yorumla - 30 gü
Buna iyi yönde bakan da oluyor kötü yönde bakan da oluyor bunun gibi bir durum ben de yaşamıştım çünkü... 🙄
00 Yorumla - 30 gü
Buna ancak özentiler şaşırır. Gayet normal bişey yani herkesin sevgilisi olmak zorunda mı? Çıkın şu kafadan
00 Yorumla - 1 ay
A b kişisi gibi görürüm. Son derece normal. Özellikle müslümansa şaşırmaz, gurur duyarım bu hataya düşmediği için.
00 Yorumla - 1 ay
Yaşın 18-24 arası duruyor. 30 yaşında 40 yaşında olsaydın şaşırırdım ama eğer 18-24 arasındaysan şaşırılacak bir şey değil. Sevgiler :)
05 Yorumla- 1 ay
Ben 24 üm olmadı çünkü tipsizim boyum kısa ucubeyim diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çesidi diyor
- 1 ay
@Hebelele316 anlamadım Gerçekten Espri olsun diye mi yapıyorsunuz yoksa fiziksel bir sorununuz mu var
- 1 ay
Boyum 164
- 30 gü
@Hebelele316 ben ciddi olmadiginizi dusunuyorum :) fiziksel sorun 1.64 mü :)
- 30 gü
Evet daha ne tabi sen kapmissindir 185 boyu ohhhhhhhhh hayat güzel gelsin cansular pelinler eceler
- 1 ay
Başta inanamam ama sonradan, bilmiyorum çok garip gelir, mağarada mı yaşıyorsun nasıl bir kızın hiç mi sevgilisi olmaz? :D
00 Yorumla s
1 ayOlabilir gayet normal bir durum şaşırılacak bir durum değil ki. İlla herkesin hayatında biri olacak diye bir kural yok.
00 Yorumla- 1 ay
Yaşın küçükse normal. Büyükse de hayatın akışı öyle getirmiştir derim yani yeme içme gibi hayati bir eylem değil bu, yadırgayacak bir durum yok.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Benimde 21 yasinda ve gerçekten güzel düzgün bi arkadaşım var onun da henüz olmadi hatta ilk söylediğinde bayaği sasirmiştim ama o biraz ailesine de bağli sanki sevgili yapsa bir şey olacakmiş gibi
01 Yorumla- 1 ay
Naisl yani bisey olmak derken
Aynada 😝😝😅 şaka şaka. Absürt bir durum değil arkadaşlar bunlar. Basit geçici ve hevesle yapacaksan hiç yapma daha iyi
07 Yorumla- 1 ay
Hesabım döndürüldü senin yüzünden
- 1 ay
18 yaşıma tavsiyelerinuz neler dedim hesap dondu 😭😭
- 1 ay
Offf sus bücürük
- 1 ay
He
- 1 ay
Yalnız değilsin ben de öyleyim. Böyle olmamızın sebebi seçici oluşumuz ve kendimize denk birini bulamayışımız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 35,5b cevap paylaştı. Evet sasirmalari normal. Çünkü bazıları bunu skor tabelası olarak görüyor
30 Yorumla- 29 gü
Gayet doğal yani olmamış olabilir belki kendi tercihidir belkide karşı cinsten hiç ilgi ve alaka görmemiştir olmamıştır.
00 Yorumla - 1 ay
Hayatında ilişki ilk sırada değildir başka sorunları vardır
10 Yorumla s
1 ayİlk sevgilim 27 yaşındayken oldu. Garip karşılamam o yüzden
10 Yorumla- 29 gü
Gayet normal. Benim de evlenene kadar hiç sevgilim olmadı.
00 Yorumla - 29 gü
Benim de olmadı. Artık kadınlarla tanışmak samimi olmak imkansız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevememis, olmamıs birisi normal insan denk gelmemis demek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Şaşırılacak bir durum yok. Zaten olsaydı hayatın dert tasa, keder içinde geçerdi. Şanslısın
00 YorumlaŞaşıracak bir hal yok. Rabb gönlünüze göre versin.
00 Yorumla- 1 ay
Böyle çok insan var. Neden hiç sevgilisi olmamış diye sorgulamam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendine zaman ayıramayacak kadar çok yoğun birisi derim. 😎
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınsa normal görüyorum erkekler 🦧 buna benziyor bence ciddiyim
00 Yorumla- 1 ay
Kaç yaşında olduğuna ve ideallerine göre değişir.
00 Yorumla Ne olmuş? Bana da diyen oluyor sallamıyorum
00 Yorumla- 1 ay
Görseydim büyük ihtimalle kendisini tanımak isterdim
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
evet bende öyleyim yaşım 33 hiç sevgilim olmadı teknik olarak incel erkeğim ama düşünce olarak değil zaten kadınları sevmem bencil egoist iğrenç pislikler... beyaz hap kurucusu olarak diyorum ki gezin tozun eğlenin kıyafet alın kadınları s""""" edin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. yaşını bilemem bir sebebi olmalı sorarım ona ama sevgilim olmasına engel değildir bu...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. İsterdim öyle birisini ama daha önemli şeylerde var
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)30 gü
Güzelsen çok güzel karşılanıyor bu durum. Ama yok çirkinsen bak işte demek sebep buymuş gibi karşılıyorlar.
10 Yorumla Olabilir mesela benimde hiç sevgilim olmadı yani sevgililkten kasıt düzgün ilişki konuştuğum ettiğim oldu ama sevgililik denecek boyuta gelmedi o yüzden olabilir ya da hep yanlış kişiler de çıkmış olabilir
10 Yorumla- 30 gü
Zaten bu işlerin mutluluk getirdiği yok şanslı biri olarak görürüm
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Olabilir. Henüz sevgili olabilecegi bir kisiye denk gelmemiştir. Karşı cinse karşı çekingen ya da asosyal olabilir
01 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Daha yaşın genç hiç sevgilin olmaması gayet normal dramatize etme bence
10 Yorumla - 29 gü
Kaldımı öylesi eskiden bir kızı 10 kişi ister bir kişi alırdı şimdi 10 kişi ile geziyor bir kişinin başına kalıyor sevgili tasvip edilecek bir şey değil.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Kendini korumayı başarmışsın güzel bişey bence İlkin olan şanslı
00 Yorumla - 1 ay
Normal çünkü kimileri çekingen oluyor, kimileri başka insanlara ihtiyaç duymuyor o yüzden, kimisi dini sebeplerden sevgili edinmiyor
01 Yorumla- Soran1 ay
Öyle evet
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Bence gayet normal bir durum evlenene kadar benim de hiç olmamıştı...
00 Yorumla Normal bi durum. Sevdiğin olmamıştır, ehline denk gelmemişsindir. Şimdikiler çorap değiştirir gibi sevgili değiştirdiği için garipsiyorlardır
10 YorumlaBenimde hiç olmadığı zamanlar söylediğim kişiler uzaylı görmüş gibi bakıyordu inanmıyordu sanki herkesin sevgilisi olmak zorunda mutlaka
00 Yorumla- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi