Aşk İlişkileri Hiç sevgilisi olmamış birisi kendisi gibi birini bulabilir mi? FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç sevgilisi olmamış birisi kendisi gibi birini bulabilir mi 🤔Benim hiç olmadı bu saatten sonra da hiç olmayacağına inanıyorum 🥺 Hiç sevgilisi olmamış birisi kendisi gibi birini bulabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Umutsuz olmamak gerekir. Herkesin bir ruh eşi vardır. Zamanı geldi mi çıkar karşına. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Neden olmasın olur tabi birazcık şans nasip gerekiyor ama olmaz diye hayaller kurmamak gerekiyor 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl O şans bende olsaydı şu an kaç senelik ilişkim vardı Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Herkesin bir nasibi var kardeşim. Üzme sen kendini. :) 1 0 Yorumla
Mermaid16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet bulur senin karşınada öyle biri Çıkar merak etme 1 0 Yorumla
kelebektokalıkız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Elbette bulabilir. Sevgililik olaylarına sıcak bakmayan binlerce kadın ve erkek var 1 0 Yorumla
HerİsmiAlmışsınız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Nasiptir. Elbet denk gelir ama bu kriter olarak belirlenir mı onu bilemem. 1 0 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Varsa kaderinde bulursun ayrıca kendin gibi bulacağına "asıl" kendinle ilgilen 1 0 Yorumla
Vedaetmez Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ben de biriyle çıktım ilk başta sevmiyordu sevince de terketti ben yerlebir oldum. 2 1 Yorumla Vedaetmez +1 yıl Ben sevmiyordum Yorumla
erkannclkk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Boş triplere girme kanka bulursun birini 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Umutsuz olmamak gerekir. Herkesin bir ruh eşi vardır. Zamanı geldi mi çıkar karşına.
Neden olmasın olur tabi birazcık şans nasip gerekiyor ama olmaz diye hayaller kurmamak gerekiyor
O şans bende olsaydı şu an kaç senelik ilişkim vardı
Herkesin bir nasibi var kardeşim. Üzme sen kendini. :)
Evet bulur senin karşınada öyle biri Çıkar merak etme
Elbette bulabilir. Sevgililik olaylarına sıcak bakmayan binlerce kadın ve erkek var
Nasiptir. Elbet denk gelir ama bu kriter olarak belirlenir mı onu bilemem.
Varsa kaderinde bulursun ayrıca kendin gibi bulacağına "asıl" kendinle ilgilen
Ben de biriyle çıktım ilk başta sevmiyordu sevince de terketti ben yerlebir oldum.
Ben sevmiyordum
Böyle bir beklenti içine girme bence..
Boş triplere girme kanka bulursun birini
Bulur dolu sevgilim yok diye aglayan var
Yok bulamaz
Bulamaz.
Zorr