+1 yılben bı kere buldum sevgılıolalım mı dedm derslerıme engel olur olmaz dedı kız sımtı tıp okuyor ben ambulans suruyom
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben bulmak için çabalamıyorum, ama gördüğüm yerde ayarlarım :D
00 Yorumla
Sevgilisi olmamak demek kendini saklamak mi
Ne saçma düşünce yapınız var ya..413 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle demek. yani gönlünü kimseye açmamis demek, ki bende öyle birini ariyorum.
Soran+1 yılben nasil kimseyi sevmemisim o vakit?
birbirinizi taniyin der evet, ama zina yapin demedi hiç bir zaman. ve kur'an'da bir ayet vardir üstelik.
ümitlerimi kirdigin için tesekkür ederim- +1 yıl
O saçmalama ya sevmek ayri bişey zina yapmak ayrı bişey
Her insan birbirini sevebilir ben ben annemi çok seviyorum ama onunla zina yapmıyorum. İkisi çok farklı şeyler uzun süre sevgili olup hiç sevismeyen çiftler var. Başlığın yanlış sevmemis değil bakire bir kızı nasıl bulurum yazmaliydin madem. Misal bende birini çok sevdim 2.5 yıl ama hala bakireyim anladinmi
Soran+1 yıltamam da, iste ben ilki olayim derken bacak arasini mi kastediyorum saniyorsun?
ben gönlünde ilk olmak istiyorum. yani herseyiyle ilki olmak istiyorum anlatabildim mi?
ilk defa o duygulari benle yasamis olsun istiyorum.
birini sevecek, onunla olmayinca bana bakmis ne anladim ben? ben 2. el miyim? istemiyorum öyle iste.
her gece aglayarak dua ediyorum, ama bulamadim iste :(
Soran+1 yılbulamayacam sanirim.
yillardir hep hayalini kurdum ben.
sen bilir misin hayal kirikligini?
ya evlilik hayal eden birisiydim ben.
biliyorum Allah'tan ümit kesilmez, ama artik vazgeçiyorum ya. evlenmeyecem. ya bunlari yaziyorken bile hayal kirikligimin göz yaslarini döküyorum. :(
Soran+1 yılya, tamam da o zaman da ben kötü hissediyorum. sanki yedekmisim gibi, sanki onla olmadigi için benimle olmus gibi hissediyorum. hem beni çok sevmesinin sebebide ilk sevdigi kisi olur ki, çünkü sevilmemenin ne oldugunu bildigi için bana yakin olacak.
Soran+1 yılya evet, ama ben ilk bana sevdigini söylemesini istiyorum.
ya sende beni anlamiyorsun ki :(
bosver ya.
bende vazgeçiyorum. artik evlenmeyecem. cidden, hayallerim suya düstü :(
Soran+1 yılbulamayacagimi biliyorum.
en azindan bana karsi üslubun düzgün oldugu için eig seçecem seni.
tesekkür ederim
+1 yılSevgilisi olmayan ama kendini saklamayan kızlarda var
02 Yorumla
Soran+1 yılbiseyi de ters anlamayin tam anlayip yorum yapin bee
- +1 yıl
Kes
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardes ancak bunu hakedebilmen icin seninde sevgilinin hic olmaması gerek. Yoksa oh okadar kızla eglen sevgili ol, sonra kendini saklayan sevgilisi olmayan bir kadın bul. Yok oyle bir dunya
123 Yorumla
Soran+1 yılhiç olmadi benim. kendimi hep esime sakladim. zaten tanisacagim kizi begenirsem de, onunla evlilik düsünürüm, yani gönül eglendirmek degil ki derdim
Cevap sahibi+1 yılOzaman eyvallah derim çunku bazı erkekler okadar sacma bir kafadalarki kendilerinin bir suru kız arkadası olup, tertemiz aile kızı isterler. Bu yuzden tepki gosterdim yoksa senle bir derdim yok.
Soran+1 yılbiliyorum. ve çok iyi anliyorum. hatta öyle kisiler taniyorum da. ve ben de böylelerine sinir oluyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle gordugum an bıcak alıp onu ölduresim geliyo 😂😂
Soran+1 yılhee yaa, sonra bizim gibiler bulamiyor :(
Cevap sahibi+1 yılBulursun eminim ya dert etme sonucta sadece bir sevgili :)
Soran+1 yılyurtdisinda kalsan sende dertlenirdin. gerçi burada erkekler çok daha düzgün oluyor, kizlara oranla
Cevap sahibi+1 yılHangi ulkedesin ki suan?
Soran+1 yılkanada
Cevap sahibi+1 yılOv cidden orda bulamayabilirsin cunku ozgur bir ulkenin insanları oldugundan hic sevgilisi olmayan birini bulamazsın gibime geliyo cunku kucuk seylere takılmıyolar en iyisi bu zaten. Hem bosver sevgilisiz kızları ya sonucta iki kızda aynı degilmi bence pek faza takılma sevgilisiz kız bulmaya :D
Soran+1 yılsana demesi o kadar kolay ki. burada kimse beni anlamiyor. çildiracam ben :(
yillardir bunun hayalini kurdum ben
Cevap sahibi+1 yılYa bisey farketmiyo ki ha sevgilisi olmus ya da olmamıs. Sevgilisi olmus bir kız diyelim sevgilisiyle cok ileriki boyutlarda bisey yapmamıs insanıda mı istemezdin :D
Soran+1 yılistemem.
Cevap sahibi+1 yılYuh artık sende cok kıskanc birisiymissin vede kusura bakmada anlayıssızsın :/
Soran+1 yılsagol ya.
burada bir tek kisi bile beni anlamadi.
ben kendimi hakkaten bosuna saklamisim.
olmayacak bir hayalin pesinde bos ümitler beslemisim.
Cevap sahibi+1 yılBak sen hic asık olmamıs ve sevgilisi olmamıs birisini istiyosun. Tamam sevgilisi olmamıs olabilir ama kız hic mi asık olmasın insan hem secemezki 'asık olayım hemen' veya 'olamayayım hic' diye herseyi akısına bırakıcaksın
Soran+1 yılben olmadim bak.
evet aynen öyle istiyorum.
kizin kafasinda baska erkek olsun istemiyorum. tamamiyla akli sadece bende olsun istiyorum. daha dogrusu istiyordum. ama artik vazgeçtim. kimseyi sevmeyecegim. sevdigim gün kafama sikarim
Cevap sahibi+1 yılSevmek ruhani bir ihtiyac bence ask olmadan dunya sıkıcı :D ama kendinide kısıtlama illa sevgilisz olmak zorunda olmamalı hem sevgilisiz olsa bile huyu kalbi kotudur onemli olan iyi kalpli birini sevmek :)
Soran+1 yılsence ben o ruhumun ihtiyacini nasil giderdim? Rabbime sarilarak. Allah'imi severek.
ben mecazi ask istemedim, ilahi ask istedim hep. Ki bana göre en dogrusu bu. Ama durum su: bana kalsa medrese de istedigim gibi birini bulabilirim, ama medresedeki kizlar bana bakmaz, çünkü onlar mertebeleri o kadar yüksek ki, o kadar bilgililer ki. ben o kadar degilim iste.
dedim ya artik herseyden vazgeçiyorum
Cevap sahibi+1 yılKendini kucuk gorme bence amacım bos yere umit vermek felan degil ama zaten kaderindeyse oyle biri ne mutlu sana :D birbirinizi bulursunuz er ya da gec hem pes etme dısarıda onlarca insan var sen zaten onu bulmak istiyosan caba harcamalısın sonucta insanlar emek vererek kazanıyo sadece sabırlı olursan yeter :)
Soran+1 yılkanada da mi bulacam böyle birini? Allah askina ciddi misin sen?
hayir vazgeçtim artik. bir kaç gün hayal kirikliginin verdigi üzüntünün göz yaslarini dökerim, sonra da önüme bakarim, sadece hayatima bakarim. evlilik olmayacak
Cevap sahibi+1 yılSevgilisiz olmayı bu kadar takarsan bulamazsın. İnsanlar anı yasıyo sonucta hayat bir kere dimi hem insanların asktan once daha baska oncelikleri var sende bu oncelikleri degerlendirmelisin. Ask cokta onemli birsey degil ama olsa iyi olurdu aslında 😏
Soran+1 yılneyse, konusulacak pek bisey kalmadi. böyle biri yoksa evlenmem. bunu annemlere de dedim, akrabalara da. taviz vermem.
hoscakal
sevgilisi olunca saklayamıyomu paketmiyiz de ilk sen alacan
33 Yorumla
Soran+1 yılhayir, benim de ilkim olacagi için, ayni duygulari karsilikli yasamak istiyorum. benim hiç olmadi, karsimdakinin olursa, ki bende kiskanc ve süpheci birisiyim, yani ikimiz de üzülürüz o vakit
Soran+1 yılolur. ben kendimi çok iyi taniyorum
+1 yılköyden al birtane temiz
02 Yorumla
Soran+1 yılya gerçekten size laf sokmak degil amacim, sevgilisi olmuslara da kirli demiyorum.
sadece kiskanç birisiyim. kendimi de bu amaçla hep sakladim, sevgili edinmedim.
ama yani bulamadim hiç. :(- +1 yıl
aradigin insan köyde dedigim gibi
Cook var öyle bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılinsallah bulurum ya :(
ümidim kalmadi artik
Soran+1 yılinsallah baslar artik :(
+1 yılSenin ilk sevgilin mi olucak boyle bir kiz varsa
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
E o kiz senin nasibin degilse sende onun kendini baskalarindan saklamasina engel olmus olacaksin bu nasil is anlayamadim
Soran+1 yılhemen sevgili olacak degilim ya. ki derdim sevgili bile olmak degil.
yani tanisma faslindan sonra birbirimizi tanidiktan sonra evlilige kadar gider bu yol- +1 yıl
Ilk tanıdığın biriyle pat diye evlenirsende pat diye hayallerin suya duser benden soylemesi :)
Soran+1 yılilk tanidigim olmayacak.
ben kizlarla tanisma faslina girdim. baktim ki anlasamiyorum, biraktim.
ben kendime uygun birini ariyorum.
+1 yılNapcam oyle birini huyu guzel olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılabla ben herseyiyle güzel olsun istiyorum.
içimde süphe olsun istemiyorum- +1 yıl
Sabret kardesim bulursun
Soran+1 yılabla yurtdisinda olmasam dert etmezdim
17 yasindan sonra bekar kizlar icin zor
03 Yorumla
Soran+1 yılerkekler için daha zor degil mi? yahu bulsam böyle birini ciddi düsünecem onla.
bulamiyom ki. kalmamis, tükenmisler :/
Soran+1 yılya elbette, zaten tek derdim ilki olabilmek degil, ilki ve sonu olabilmek, anlatabildim mi?
yani benim hiç olmadi, onun da olmasin ya :(
Bir sürü var o kızlardan ☝☝
034 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılyok iste. yurtdisinda olunca bulamiyo insan
Soran+1 yıloffffffff :(
Soran+1 yılyok ki. :/
sana sormayacam bile senin olmustur diye varsayim yaptim zaten :D
var heryerde deyip bosuna ümitlendirme
Soran+1 yılAlla alla. ilk defa yanildim ya :D
senin niye olmadi? kesin abin vardir :P
Soran+1 yılahahaha bak yanilmam ben pek :D
sebep ne peki?
Soran+1 yılayni kafadaniz ;)
bende öyle :D
ama ben cidden ümitsizlige kapilmaya basladim. senin isin kolay sonuçta karsi cinssin. bulursun muhakkak
Soran+1 yıldedim ya sen takmasan da olur, yurtdisinda olan benim -_-
Soran+1 yıldedim ya biriyle olabilmem icin ilki olmam gerek. yoksa imkansiz diyorum
Soran+1 yılyok ben asik filan olmam. zaten kizlara bakmamak için özen gösteririm. pek fazla kizla da münasebetim yok.
tanismak isteyene de ilk sordugum soru, sevgilin oldu mu hiç diye :D
Soran+1 yıl20 :D neden?
Soran+1 yılvallah oldum bile.
olamazsin diye bir kural yok.
Soran+1 yılbildiklerim hep yanlismis sanirim.
nehir dimi senin ismin?
Soran+1 yılneyin yanlis oldugunu bosver bende kalsin
nehir, umarim diledigini bulursun.
Ben kapatiyorum hesabimi 10 dakikaya.
Kendine iyi bak
Soran+1 yılhayir tabii ki de.
burada kalmam için bir sebep yok. yani bosa vakit harciyordum. burayi kapatip kitap okurum en azindan
Soran+1 yılkonusmak istersen o ayri tabi. hesabi kapatmayip ara sira yine de konusabilirim senle
Soran+1 yılsen bilirsin :)
hosçakal. hersey gönlünce olsun insallah
Allah'a emanet ol
- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmadan da ilişkiye giriyorlar şimdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardır kesin bizim okulda dolu var
03 Yorumla
Soran+1 yılciddi mi? :O :O
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mesela benim sevgilim oldu da inyernt üzerinden daha hicç elimi kims tutmadı mesela kaşı cinsle iletişim bile kurmam
Soran+1 yılya ben gönlüne ilk giren erkek olmak istiyorum, seninki de güzel ama ben baska türlü düsünüyorum
Köyde bulursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem, artik oralarda da zor
+1 yılYok öyle bir kız
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin sanirim.
ben hata yapmisim kendimi saklayarak :(- +1 yıl
Umudunu kesme Allah büyüktür
Soran+1 yılsenin oldu mu?
Vardır köylerde
00 YorumlaVardır..
00 YorumlaDiğer konusunda 984 cevap paylaştı. Olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaldı ben 🙋
06 Yorumla
Soran+1 yılciddi mi? :O :O
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılpeki neden olmadi?
Cevap sahibi+1 yılKısmet olmadı 😃
Soran+1 yılAllah'im ya Rabbim yaa :D :D
bende güzel bisey filan söylersin sandim. agliyorken güldürdün ya, Allah da seni güldürsün
Cevap sahibi+1 yılAmin senide 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek tük vardır
00 Yorumla
+1 yılBulursun.
00 YorumlaVar ben kanks
00 Yorumla
+1 yılVardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim hiç olmadı
07 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
Cevap sahibi+1 yılkendimi sewdiğim çoçuğa saklıyorum o şu an sewmiyor :((
Soran+1 yılal iste. ben böyle de istemiyorum.
ben hiç gönlünü birine açmis olsun istemiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılsen öyle birini bulamazsın ki :)) sen hiç aşık olmadı mı?
Soran+1 yılolmadim
Soran+1 yılümidimi kirin kirin. çok güzel. tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıltuhaf
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım