Aşk İlişkileri Çirkinim hiç sevgilim olmadı nasıl sevgili bulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Begenen yok ya tiksiniyor kızlar benden Güncellemeler+1 yıl Midem bulanıyor tipimden Güncellemeler+1 yıl Keşke tipim olsa benimde Çirkinim hiç sevgilim olmadı nasıl sevgili bulabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Türkiye'deki kızlarla olmaz zaten 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Senle ilgisi yok, onlar arkadaşlarının arkadaşı şişman kıvırcık saçlı çocuklara vermeyi seviyor. 0 0 Yorumla
Sonbirdalcigara Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Özgüven çok önemli bence. İstersen dünyanın en yakışıklı adamı ol özgüven sıfırsa yalnız kalırsın. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok özgüvesiz tipli olan arkadaşlarım var yazan dolu Yorumla Sonbirdalcigara +1 yıl Anladığım kadarıyla kızlardan adım bekliyorsun. Neden sen harekete geçmiyorsun. Demek ki sen hem özgüvensiz hem de çirkinsin. Kim neden istesin böyle birini? Özgüvenini geliştirmeye bak. Yorumla Soran +1 yıl Özgüvenim vasr ama tipsizim red yiyorum kendimi küçük durumaa düşürmem yakısıjlı erkeklerlles yatıp sonra o kızlarında peşinde koşmam Yorumla Sonbirdalcigara +1 yıl Bence kesinlikle özgüven problemin var Yorumla Soran +1 yıl Tipsizim maymun gibiyim avmdeyim yakısıklı elamanlarla takılıyor kızlar. Yorumla Sonbirdalcigara +1 yıl Bir foto at da değerlendirelim Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok kendim maymun gibiyim zaten daha fazla rezil edemem Yorumla Sonbirdalcigara +1 yıl Maymuna benzer yanın yok ama sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Var vallllahi var. Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beğeniyle alakası yok bunun komik değilsindir. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Begeni ile alakalı Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı arkadaşlarımda Soguk yazan. Dolu Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Taam ama komik olsaydın tipsizlik çok göze çarpmazdı Yorumla Soran +1 yıl Lanet olsun siz kızlara başka bir şey demiyorum zaten. Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Agaa benim suçum nee Yorumla Soran +1 yıl Yürü git işine Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Üzdü🥲 Yorumla Soran +1 yıl Defol Yorumla
Malefız_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Trol olduguna eminim gayet iyisin 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Trol değilim Yorumla Malefız_35 +1 yıl Sana demedim soruna dedim beğenen illaki vardır Yorumla Soran +1 yıl Yok işte begenen olsa sevgilim olurdu hiç olmadı Yorumla Malefız_35 +1 yıl Umarım bulursun kanki Yorumla Soran +1 yıl Bulamam tipsizim. Yorumla Malefız_35 +1 yıl Allahtan ümit kesilmez jdnxns Yorumla Soran +1 yıl Komik değil Yorumla Malefız_35 +1 yıl Sana gülmedim kanki sakın ol Yorumla Soran +1 yıl Tipsiz oldugum için gülün a. mmk tabi yakısıklı olsa hayranlıkkls bakarsınız Yorumla Malefız_35 +1 yıl Bir şey diyeceğim gayet iyisin özguven eksikliğin var sanırım bence bunu aşmalısın Yorumla Soran +1 yıl Tipsizim. Özgüvensşz olup yakısıklı arkadaşlarıma dolu kız yürüyor. Yorumla Malefız_35 +1 yıl Neyse bir şey diyemem iyi günler bence psikolojik destek al bu konuda Yorumla Soran +1 yıl Tipsizim psikolojimde bişey yok tipsiz olsan sevilmesen anlardın ama anlayamazsın beni Yorumla Malefız_35 +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istediğimi anlamassın umarım. Yorumla Malefız_35 +1 yıl Anlamadım saçma ama neyse Yorumla Soran +1 yıl New Yorumla
cadiikizz3 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Milleti yeme artık ya 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ne yemesi yaa Yorumla cadiikizz3 +1 yıl Yapma ya Yorumla Soran +1 yıl Byyaa olmadı çirkinim Yorumla cadiikizz3 +1 yıl He kardeşim he Yorumla Soran +1 yıl Vallahi billahi Yorumla cadiikizz3 +1 yıl Bul bir asenasu Yorumla Soran +1 yıl Yok Asena masena bakan yok diyorum Yorumla Soran +1 yıl Hala bul diyor Yorumla cadiikizz3 +1 yıl İnansam üzülücem shdjskd Yorumla Soran +1 yıl Yemin ederim dogru inanssam diyor. Yaa Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Türkiye'deki kızlarla olmaz zaten boş ver 0 0 Yorumla
İlknurrr25r Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Pekte tipsiz görünmüyordu bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tipsizz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkiye'deki kızlarla olmaz zaten
Senle ilgisi yok, onlar arkadaşlarının arkadaşı şişman kıvırcık saçlı çocuklara vermeyi seviyor.
Özgüven çok önemli bence. İstersen dünyanın en yakışıklı adamı ol özgüven sıfırsa yalnız kalırsın.
Alakası yok özgüvesiz tipli olan arkadaşlarım var yazan dolu
Anladığım kadarıyla kızlardan adım bekliyorsun. Neden sen harekete geçmiyorsun. Demek ki sen hem özgüvensiz hem de çirkinsin. Kim neden istesin böyle birini? Özgüvenini geliştirmeye bak.
Özgüvenim vasr ama tipsizim red yiyorum kendimi küçük durumaa düşürmem yakısıjlı erkeklerlles yatıp sonra o kızlarında peşinde koşmam
Bence kesinlikle özgüven problemin var
Tipsizim maymun gibiyim avmdeyim yakısıklı elamanlarla takılıyor kızlar.
Bir foto at da değerlendirelim
Gerek yok kendim maymun gibiyim zaten daha fazla rezil edemem
Maymuna benzer yanın yok ama sen bilirsin
Var vallllahi var.
Beğeniyle alakası yok bunun komik değilsindir.
Begeni ile alakalı
Yakışıklı arkadaşlarımda Soguk yazan. Dolu
Taam ama komik olsaydın tipsizlik çok göze çarpmazdı
Lanet olsun siz kızlara başka bir şey demiyorum zaten.
Agaa benim suçum nee
Yürü git işine
Üzdü🥲
Defol
Trol olduguna eminim gayet iyisin
Trol değilim
Sana demedim soruna dedim beğenen illaki vardır
Yok işte begenen olsa sevgilim olurdu hiç olmadı
Umarım bulursun kanki
Bulamam tipsizim.
Allahtan ümit kesilmez jdnxns
Komik değil
Sana gülmedim kanki sakın ol
Tipsiz oldugum için gülün a. mmk tabi yakısıklı olsa hayranlıkkls bakarsınız
Bir şey diyeceğim gayet iyisin özguven eksikliğin var sanırım bence bunu aşmalısın
Tipsizim.
Özgüvensşz olup yakısıklı arkadaşlarıma dolu kız yürüyor.
Neyse bir şey diyemem iyi günler bence psikolojik destek al bu konuda
Tipsizim psikolojimde bişey yok tipsiz olsan sevilmesen anlardın ama anlayamazsın beni
Haklısın
Ne demek istediğimi anlamassın umarım.
Anlamadım saçma ama neyse
New
Milleti yeme artık ya
Ne yemesi yaa
Yapma ya
Byyaa olmadı çirkinim
He kardeşim he
Vallahi billahi
Bul bir asenasu
Yok Asena masena bakan yok diyorum