Sevgili hic yapmadim o işlere hic girmedim ayrica avrupada doğmuş büyümüş birisiyim ezikmiyim simdi ben?
Teklif eden oldu ama hep red ettim
Teklif eden oldu ama hep red ettim
Begenmedigin birisidir reddedersin normal bir şey. Hatta çok yüksek ihtimalle yakın bir arkadaşın ile daha aktif görüşürsün çünkü sevgililik olayının esas amacı doğrudan veya dolaylı yoldan cinsel tatmin.
Ezik değildir, ancak gelen teklifleri direkt ret etmenin mantığı nedir? Sonuçta bir erkek ile evleneceksin, seçim yapacak yaştasın ilerleyen yaşlarda çok teklif gelmez.
Alakası yok aksine akıllıdır boş işlerle vaktini harcamaz kafasını daha önemli şeylere yorar
Aksine şanslı bence, çünkü artık kime sorsan 5 veya 10 sevgilisi olmuş...
Benim 0 elde var 0
Ama beni iğrendiriyor bu durum..
5-10 sevgilisi olmuş insaan uzaklaşmak en iyisi
Bencede öyle
Cevap
18Cevap
Hayır değildir,
Benimde hiç olmadi ezikte değilim valla
Dandik kundik manita lazim değil
Düzgün denk gelecekse fena olmaz
Aynen haklisin yakkisiklisinda senin nasil olmadi hayrett ediyom valla
evde kalınca reddettiklerini mumla arıyorsun zaten bi yaştan sonra merak etme :D
Hayirlisi olsun herkesin bi alıçısı var kimse baba evinde kalmaz hersey nasip kismet
Allahdan istemek en önemlisi Allah tüm evlenmek isteyenlere hayırlı eşler çıkartsın karşına
Hayir tabiki aksine gereksiz insanlarla vakit harcayacagina hic harcamiyorsun bu daha iyi
Herkes sevgili yapmak zorunda değil ki 👍 bazıları sevgili olmak istemiyor direk evlilik en güzeli.
Yalnız insanlar ezik olmaz asil olur
Öyle🫶🏻
Ondan kendini suçlama en güzelini yapiyosun şu an 😉
Evet
Akıllı hepimizden daha akılli ak
Estafurullah ne akilisi ya
Sevgili durumlari hep hüsranla bitiriyor..
bana teklif eden bile olmadı 30 senedir yalnızım kızlar benden nefret eder sizce ben ço kmu eziğim o zaman..
Ne ezikliği kız bence güzel özellik bu
yooo nerden cikti bu simdi
Eziklikle ne alakası var ki bu durumun.
Niye ezik olsun. Değil
Avrupadami büyüdün
Evet
Hicmi sevgilin olmadi orada
Yok valla olmadi fransadayim yillardir hiç erkekle görüsmedim etmedim
Erkek arkdaslarim oldu okul zamanlarda felan simdide var ama hic sevgili yok olmadi
Galiba kapalisin Tesetürlüsün
Yok açık biriyim saçlarim açik kisa giyinirim süslenmeyi püslenmek de cok seven biriyim..
Ama canim seninde her kiz gibi yani ihtiyacindir
Hemde avrupa her sey acik yani
Zamani geldimde evlenirim insallah ozaman ihtiyaçimi bol bol gideririm
Avrupada doğmuş olsam bile bu değiştirmiyor bazi seyleri
Ama diyorlar egri otur dogru konus dimi
Akliniz fikriniz cinselikde olmasin bu hayata cinselikden seksden daha cok önemli seyler var evet cinselik hayatimizi bi parçasi ama unutmayin ki herkes bir gün işledi günahlarin bedelini ödeyecek.. akılı olmaz zorundayim
Olmak*
Burdamisin ne yapiyorsun Uyudunmu
Sana dedim
Hala Burdamisin
Ben ezik değilim..😒
Değildir.
Değilsin harikasın ❤️
Hayır değil
Kendi tercihidir
Tam istediğim sey
Hayır değil
Ne alaka ya