Evli bir adama umut verdim, ailesinden vazgeçmeyi bile göze aldı. Ne yapmalıyım?

Bir gazinoda geçici süreliğine işe başlamıştım. Oraya bir adam geldi. İlk görüşte benden etkilendi. Evli ve 2 çocuğu var, iş gereği yapmam gerekmesine rağmen adamla flört etmedim, dost hayatı falan asla yaşamayacağımı söyledim. Daha sonra bir arkadaşından benim numaramı istemiş. Konuşmaya başladık. 3 hafta oldu. Her gün görüntülü arıyor. O işe de devam etmemi istemiyor. Beni hep merak ediyor ve kıskanıyor. Dışarıdayken kiminlesin, neden haber vermedin diye soruyor. Kendisi de beni kıskandırmaya çalışıyor. Beni bir iş arkadaşına eşi olarak tanıttı. Tartıştığımız zamanlar evimin oraya geliyor ve bekliyor, barışmak istiyor. Benim için çiçek yaptırmış. Yurt dışına gideceğimi biliyor ama gitmemi istemiyor. Bir gün ona inanmadığım için "ben seninle bir ilişkide bulunamam. Eğer beni istiyorsan bekar bir adam olarak benimle yurtdışına gel" dedim. Ama bunu yapacağına zaten inanmıyordum. Ama o tamam dedi. Geçen günlerde annesi şüphelenmiş, ona "sende bu sıralar bir tuhaflık var" demiş. Annesine bahsetmiş bu durumlardan ve yurt dışına gelmek istediğinden. Annesi birinin peşinden gittiğini anlamış. "Gidersen ölümü gör" demiş. O gün hastalanmış. Ben de ona "o zaman vazgeç gelmekten, annenlere de öyle söyle dedim. "Ben senden vazgeçemem, başladığım yoldan dönmem, annemi ikna edeceğim inadı kırılacak" dedi. Senin için annemi bile karşıma aldım dedi. Eşi o gün uzun bir mesaj atmış, biriyle görüştüğünden şüpheleniyormuş. Mesajı ben de gördüm. Oğlu da şüphelenmiş. O gün iş yerine geldi, oradan çıkarken buluştuk yine. Beni eve bıraktı, biraz oturduk arabada. Sarhoştu ve araba kullanabilecek gibi değildi, yalnız bırakmak istemedim. Bana deli gibi aşık olduğunu söyledi. Hayatımın kadının sen ol istedim dedi. Karşımda ağladı. Eğer benimle dalga geçtiysen ya da başkasını seversen Allah b*elanı versin dedi. Senden vazgeçemiyorum dedi. Gözüm hiçbir şey görmüyor, geçmişte yaptıklarını bile sineye çektim dedi. Çok sevdim seni, hâlâ seviyorum dedi. Git şimdi, bağlanıyorum sana dedi, gideceğim anda durdurdu. Tanıdığım güne lanet olsun diyeceğim ama diyemiyorum dedi. Beni sevdin mi diye sorup durdu. Sensiz yaşayamam, gecem gündüzüm sen oldun dedi. Uykumda adını sayıklamaktan korkuyorum dedi. Senin için birini bile öldürürüm diyor. Buradaki her şeyi bırakıp gelmeyi düşünüyormuş. Pasaport işlemlerine başlayacakmış önümüzdeki günlerde. Elimden geleni yapacağım dedi. Hayatımın tam ortasına oku attın dedi. Yine gözleri doldu. Yüzüme dokundu, saçlarımı okşadı. Senin aşkın benimkinin yanında küçücük kalır dedi. Senden vazgeçmem lazım ama vazgeçemiyorum dedi. Annesi hep yurtdışına gitmesiyle ilgili sorular soruyormuş ona. Olaylar ciddi bir boyuta gelmeye başladı. Az önce de konuşmak için çocukları markete gönderip beni aramış, ulaşamayınca 5-6 defa arayıp arka arkaya mesajlar atmış. Sürekli her fırsatta beni görmeye geliyor. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Kötü hissediyorum.

Evli bir adama umut verdim, ailesinden vazgeçmeyi bile göze aldı. Ne yapmalıyım?