Evli bir adamı seviyorum ve ondan vazgeçip vazgecmeme konusunda çok kararsızım yardim?

Çok aci cekiyorum.1 yıldır aramizda ilişki var. Oyle birbirimizi çok aramıyoruz yazmıyoruz. Ama kopamadik. Ayni yerde çalışıyoruz o cok korkuyor duyulur diye. Birlikte de oluyoruz. Ben boşanmış bir kadınım böyle olsun istemezdim. Onu boşanmış sandim başta ama evliymis. Bunu saklamadi ama benim ona duygum vardı sonradan vazgeçemedim. Aramizda o bosansa bile evlilik olmaz. Yaş farkı da çok. Aslinda maddi olarak da beklentim yok sadece yanımda olsun vakit geçirelim istedim. Ama durumlar buraya kadar geldi. O kadar riski neden alıyor sizce? Bana seni seviyorum arzuluyorum hep diyor. Aslinda çok ciddi soğuk bir adam. Ama bana karşı koymadığını soledi. Cogu kez vazgeçmeye çalıştık ama olmadi. Gittgij yere kadar dedik. Ama benden her an vazgeçecek diye de korkuyorum. Bu iş ne olacak kopamıyoruz. Onunla birlikte olmK banada onada zevk veriyor. Ama bu işin sonu yok. Sizce ondan vazgecmelimiyim? Ve bunun için ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Vazgeçersem ne olur vazgeçmez sem ne olur lütfen cevP
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 35 o 52 yaşında. Bana ilişki yaşadıktan sonra seni seviyorum diyor.1 yıldır görüşüyoruz . Arada küslükler oldu.5 ay ayrı kaldık. Çünkü ben ayrılmıştım bana yazma dedim çünkü bana çok vakit ayıramıyo du. Son zamanlarda şunu farkettim ki o gerçekten beni seviyor hastası olmasına rağmen bırakıp bana geldi
Evli bir adamı seviyorum ve ondan vazgeçip vazgecmeme konusunda çok kararsızım yardim?