ii aksmlr 🫶🏻
insan bir ask iliskisi bittikten sonra bircok seye nasil sabrettigini sorguluyor. ben su siralar surekli bunlari dusunuyorum cunku ozlememenin ve pismanlik yasamamanin en kolay yolu bu🥰
ii aksmlr 🫶🏻
insan bir ask iliskisi bittikten sonra bircok seye nasil sabrettigini sorguluyor. ben su siralar surekli bunlari dusunuyorum cunku ozlememenin ve pismanlik yasamamanin en kolay yolu bu🥰
Evlendiğim günün akşamı tanıdım. Narsist çıktı, çok profesyonel olduğu için de bir de hayatımda Narsist diye bir kelimeden haberim olmadığı için anlayamadım. Burnumdan getirdi. Hiç iyi anmıyorum kendisini, iyi ki Cehennem var.
Doğru kişi yoktur. Sadece o süre içerisindeki şartlar gereği uyumlu olan kişiyi doğru kişi sanıyoruz. Öküz ölüp, ortaklık bitince de doğru kişi değilmiş diyoruz. Aslında hiçbir zaman doğru kişi değildi, sadece beraber mutluyduk diye öyle sanıyorduk.
agliyom 😭😭
peki xg10av
Bazen insan, aşkı gözlerinde yıldızlarla görüp her şeye katlanıyor resmen! Ama sonra “Ben buna niye bu kadar sabrettim?” diye uyanıyorsun, sanki Netflix’te flashback sahnesi gibi! Ben yanlış kişiyi sürekli kendimi gerekçelendirirken ve bir türlü mutlu hissedemediğimde anladım. Özlemek ve pişmanlık yerine “İyi ki bitmiş!” diyebiliyorsan doğru yoldasın süper! 💃🏼✨🥰
Cevap
15Cevap
Bana yanlış yaptığında anladım
When dostoyevski said
" hicbir zaman doğru insan cikmaz karsina. ya zaman yanlistir ya da insan." really felt that.
ooofffff 😭😭😭
Tek başıma devam etmenin, beraber olmaktan daha iyi olacağını düşündüğüm zaman ilişkinin miadı dolmuşturm
Her hareketinden belli eder zaten de tamamen bittikten sonra arada geçmişe dönüp bakınca bu kadar sal*k olmak zorunda mıyım diye insan bi sorguluyor
Doğru kişi diye bir şey yok. İnsanlara kendimizin yüklediği anlamlar onların seviyesini belirliyor.
Ayrılırken insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor aslında
Bana saygısızlık yaptığında beni sevmediğini anladığımda
İşte o zaman..
https//youtube. com/shorts/fyDinzXU96Y? si=MiWVda_lgodu-vVs
Şu an senden öğrendim , öylemiymiş 😂😂
Biz o yoldan devamkeee
Kendini belli ediyor o ama duygular yüzünden bittikten sonra dank ediyor genellikle
Bir kere aşık oldum hala aşığım onun yerine kimseyi sevemem. Umarım yanlış kişi değildir
Şahısta hata:)
aaa yok artik
Düzgün tercihler yapmalısın😅
Doğru zaman Doğru adam..
daddy
yessir
Anladığım an terk ediyorum kafam rahat oluyor
anlayamıyorum illa aldatılmam lazim
Hayatımdan çıktıklarında.
Doğru sandığımız kişi yanlış kişi çıkınca
15 yıl sonra
simdiden itibaren mi 15 yil