Okuduğum bir kitapta aynen şöyle yazıyordu."Ruh eşinle karşılaştığında , heyecandan ellerin titremez, içinde kelebekler uçmazmış. Sadece huzurlu hissedermişsin "
Doğru kişi olduğunu düşünüp yanılmanızı sağlayan ne oldu?
Doğru kişi olmadığını fark etmenizi sağlayan ne oldu?
Bana göre doğruluk yoldadır, insanda değil. Evet, huzurlu hissederiz ama bunun sebebi insan değildir. Asıl sebebi ruhumuzun frekansıdır. Ruh frekansı ne kadar yükselişe geçerse biz de o kadar akışta ve ferahlamış hissederiz. Hatta en basit örnekle göstereyim. Dişil enerjisi yüksek, spiritüel ile ilgilenen arkadaşlar daha iyi anlayacaktır 😊
Yani ilişkileri ne bitirir ki zaten doğru kişi olmadığını hissettiren şey sana seni rahatsız hissettirecek hareketler sergilemesi sana uymaması biraz açıklamak gerekirse tahammülsüzlük, alttan almamak, yalan söylemek, seni kırmaktan korkmaması gibi gibi.
Benim için hiç doğru kişi olmadı maalesef yani bir ilişkim bile olmaıdğı için bu şansı yakalayamadım. ama birbirini kötülük yapanlar ya da sevmeyenler doğru kişi değildir hiç bir şekilde
Ne bekliyorsunuz bilmiyorum ki siz terkedin ama insanlar yillarca size sadık mı kalsınlar İlişki" bitti "dedikten sonra bitmiştir canınız sıkıldıkça dönemezsiniz , ve döndüğünde gerçek yüzünü gördüm diyemezsin bebek bilmem anlatabildim mi?