Acil yardım edin nooooluuurrr hepinizin fikrine ihtiyacım var?

Benim bi hoşlandığı çocuk vardı ben bu çocuktan red yemiştim ama sofralarda hareketlerinden dolayı tamamen sogumustum. Sonra ben bunun sınıfından bi grupla samimiydim. Aralarında bi çocuk var x olsun adi bundan yaklaşık 2 ay önce bi arkadaşım vardı kız ay anda en az 4 kişiyle konuşuyordu ve bu x i beğendiğini söylemişti biden iki sınıf büyükler bu arada ama ben sınıf tekrarına kalmistim. Neyse bu arkadaşım hem x i beğenip hem yan sınıftan bi çocuğu beğenip hemde abisinin arkadaşıyla florttu garajda inip oluşuyordu falan neyse ben yeni yeni bu çocuktan soğuduktan sonra bu x i beğenmeye başladım derken bi hoşlanmaya adını koyamadığım bi duyguya dönüştü. X le baya samimiyiz sakalasiyoruz birbirimize takılıyoruz kız geldi ne yapıyorsun sen falan diye saçmalamaya başladı bende inkar ettim biz sadece arkadaşız dedim. Arkadaşlar ne yapmalıyım çok dar bi çıkmazda gibi hissediyorum kendimi çocuk herkesin içinde benle sakalasiyo egleniyo falan ne yapmalıyım ben harbi çok çaresiz hissediyorum ( bu arada kızla konuşmuyoruz 1 aydır arkamdan küfür falan etti diye mesafe koymustum)

Acil yardım edin nooooluuurrr hepinizin fikrine ihtiyacım var?